synthesizer Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 ginaly said: o paraya 2008-2009 3.20ci dururken 1.18 alınır mı.abi o 2.0 benzin motor da ziyan yani 25 senelik motor resmen, ne verim ne tasarruf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 verim ve makul performans isterim, ama önünde bmw-merco logosu olmasın dersen, al sıfır megane cc, dizel otomatik. hem cabrio, hem ekonomik, hem keyifli sürüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 bmw'nin fakir kasasına bineceğine renaultnun premiumunu alırsın, soranlara reno hastasıyım dersin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 fransız ateşiyle yanıyorum der Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 yok pejodan aldım ben yeterince fransız ruhunu, bidaha gerekmez. tasarrufa hiç gerek yok demiştim zaten, 1.6 dizel evlerden ırak. min 160hp lazım. bmwde kendi kıcını kaldıramayan atmosfeik 2.0, hem performans vermiyo bari az yaksın desen o da yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 toyota gt86 dicektim ki 70 75k denmis. nissan rx8 o zmn o da uretimden kalkti ve motoru sikintili ama iyi kacar, baya eglendirir seni. o da olmadi patlat bi mini cooper jcw manuel ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 mazda rx8 olmasın o :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Neden E92 320i coupe düşünmüyorsun? M paket, 70-80binde bulunur senin fiyat range'inde? Motor öyle çok ta performans fukarası değil gayet güzel gidiyor. Yaza 4 serisi gelmeye başlayınca belki eski havası kalmayabilir ama bakımlı M paket E92 her zaman güzel sonuçta. Hem Sequo ile konuşup ECU, Turbo falan modlarsın da ilerde :) Hazır know-how var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 insigniaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 DoruK said: mazda rx8 olmasın o :p mazda evet ya nissan nereden cikti, hepsi ayni ama sonucta japon arabasi =) insigniadan istedigi performansi alamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Perfectionist said: Neden E92 320i coupe düşünmüyorsun? M paket, 70-80binde bulunur senin fiyat range'inde? Motor öyle çok ta performans fukarası değil gayet güzel gidiyor. Yaza 4 serisi gelmeye başlayınca belki eski havası kalmayabilir ama bakımlı M paket E92 her zaman güzel sonuçta. Hem Sequo ile konuşup ECU, Turbo falan modlarsın da ilerde :) Hazır know-how var :)buyuk mallık olur kanımca tas devri 2.0 atmosferige oyle bir girisim. tork ve beygir fakiri motor, cidden gereksiz yani. evet e92 cok begeniyorum ben de, dizeline bakıyorum o range'de ama 120k kmden asagi yok tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 bi şu var zaten http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-ozel-yapim-manuel-vites-3.20-cd-coupe-beyaz-ici-kirmizi-93423415/detay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NutritionV2 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 lolmanuel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 az daha ver şunu al meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 5.2'si neyse de, bu cidden para verilecek araç degil. gidip f355 alırım yani en azından güzel gorunuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Selam, 120k km ve diesel bence servis bakımlı olduğu sürece sıkıntı değil. Servis dışı olup bilinçli bakılmış olan daha bile iyi hatta :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 synthesizer said: bi şu var zaten http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-ozel-yapim-manuel-vites-3.20-cd-coupe-beyaz-ici-kirmizi-93423415/detay E92 de hiç bir zaman o direksiyon kullanılmadı diye biliyorum hatta eminim. Araç airbag açmış daha sonradan bu dandik direksiyonu takmışlar galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Selam, O kırmızı döşeme nedir ya! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 bordo deriye hastayım da bu biraz cart kaçmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 boyar o, boyar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 koltuklar korkunc, direksyon tas devri, manuel, yuksek km. zaten elle tutuluru pek yok aracın. ornek olarak verdim :D bişey çıkmıyo pek sanki kıstaslara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 al cooper s gec hacı. 100 kaada çıkıyosan da A5 falan işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 al ak yaaaa brz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Bu ne la copy/paste? Subaru'da mı satıyor GT86'yı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 3 tane var ondan, tamamen aynilar. fakat markalar arasi bi anlasmalari vardi her 10 toyota icin 2 subaru , 1 scion gibi bisey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar