Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

70-75K ya araç

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
verim ve makul performans isterim, ama önünde bmw-merco logosu olmasın dersen,
al sıfır megane cc, dizel otomatik. hem cabrio, hem ekonomik, hem keyifli sürüş.
Mesaj tarihi:
yok pejodan aldım ben yeterince fransız ruhunu, bidaha gerekmez.

tasarrufa hiç gerek yok demiştim zaten, 1.6 dizel evlerden ırak. min 160hp lazım.

bmwde kendi kıcını kaldıramayan atmosfeik 2.0, hem performans vermiyo bari az yaksın desen o da yok
Mesaj tarihi:
toyota gt86 dicektim ki 70 75k denmis. nissan rx8 o zmn o da uretimden kalkti ve motoru sikintili ama iyi kacar, baya eglendirir seni. o da olmadi patlat bi mini cooper jcw manuel ya =)
Mesaj tarihi:
Neden E92 320i coupe düşünmüyorsun? M paket, 70-80binde bulunur senin fiyat range'inde? Motor öyle çok ta performans fukarası değil gayet güzel gidiyor. Yaza 4 serisi gelmeye başlayınca belki eski havası kalmayabilir ama bakımlı M paket E92 her zaman güzel sonuçta.

Hem Sequo ile konuşup ECU, Turbo falan modlarsın da ilerde :) Hazır know-how var :)
Mesaj tarihi:
Perfectionist said:

Neden E92 320i coupe düşünmüyorsun? M paket, 70-80binde bulunur senin fiyat range'inde? Motor öyle çok ta performans fukarası değil gayet güzel gidiyor. Yaza 4 serisi gelmeye başlayınca belki eski havası kalmayabilir ama bakımlı M paket E92 her zaman güzel sonuçta.

Hem Sequo ile konuşup ECU, Turbo falan modlarsın da ilerde :) Hazır know-how var :)
buyuk mallık olur kanımca tas devri 2.0 atmosferige oyle bir girisim.

tork ve beygir fakiri motor, cidden gereksiz yani.

evet e92 cok begeniyorum ben de, dizeline bakıyorum o range'de ama 120k kmden asagi yok tabi
  • Yeni Oluştur...