Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sevginin silah olduğu günümüz..

Soulbringer

Öne çıkan mesajlar

said:
Soulbringer, 24 Kasım 2004 18:38 tarihinde demiş ki:
Sn Togi Gittim ve gittigimde olanlari yazdim bir okuyun isterseniz Yorumunuzu bekliyorum...

Yorum yapamayım mı, eğer şimdi vaz geçersen Soul Bringer, ilerde belkide hem çok mutlu olacağın, hemde dünyalar kadar mutlu edeceğin bir insanın elinden mutluluğunu çalmış olursun. Umarım demek istediğim anlaşılmıştır biraz kendi kafamda bir düşünceydi...

vaz geçmek derken ne dediğim belli, o bahsettiğim kişi ise ilerde yuva kuracağın kişi. Anlaman gerekir ki malesef dünyada seni mutlu edebilecek bir çok başka insan var. Evet insanın canını acıtıyor seni mutlu edecek kişinin o ayrıldığın sevgilin olmaması ama dediğim gibi...
[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''

[Bu mesaj Ardeth tarafından 24 Kasım 2004 18:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Sn Ardeth benı arayıp ben onu sevıyorum lutfen bır daha arama ve mesaj atma demesı benı yıktı attı..

Yanı onu gormemden tam 6 saat sonra boyle bır mesaj geldı ne yapayım ben daha?[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

Soul Bringer elbet acısını çekeceksin bu yolda acı çekmeden ilerlemek çok zor hatta imkansız.

Ama şu sözü unutma benmi buldum bir yerdenmi duydum hatırlamıyorum ama severim

''Acılar yıkıcı değil yapıcı olmalı''

Bu acılar yüzünden eğer şimdi hayattan vaz geçersen dediğim gibi ilerde hem kendinden hemde başka bir insandan mutlu olma şansını çalarsın. Dediğim gibi beni bu durumlarda yıkan şey ilerde elbet mutlu olacağın ama bu mutluluğu paylaştığın kişinin o olmayacağı gerçeği idi.

Sanırım senin yaşadığın şeyde birden bütün yaşadığın ilişki ve aşkın aslında bir hiç bir yalan olduğunu fark etmen. Bunu bende yaşamıştım ama sonuçta ortada bitmiş bir ilişki var, bu ilişkinin artık zamanında gerçek yada yalan olması neyi değiştirir yada onun seni gerçekten sevmesi veya sevmemesi. Artık o ilişki bittiğine göre bunlar hiç birşeyi değiştirmez, bunların tek önemli olduğu zamanlar ilişkinin sürdüğü zamanlardır.

Dediğim gibi vaz geçersen sadece kendinden değil başka insanlardanda mutlu olma hakkını çalmış olursun.

Umarım doğru anlamışımdır.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

Buarada sen sözlenmişsin falan bu konularda belki benden daha çok görüp yaşamasın onun için üslubum biraz ders vermek gibi olduysa kusura bakma ben düşüncelerimi paylaştım.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

Vanilla Sky'dan cok sevdigim bi laf vardır.

"The sweet is not sweet without the sour"

Acı olmadan mutlulukların hicbiseyin anlamı yok o yuzden acı cekince hemen vazgecmek bi cozum deil sadece kendini aldatmak gibi gelir bana. Daha cok seviceksin sevileceksin.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Sosyal ağlarda paylaş

Soul manyak msın ya sen? Ne intiharı? O fikri unut bi kere. afedersin ama kızın mallığına kurban gitmişsin. Bırak o acı çeksin. ya evlendiğinizde seni o oğlanla aldatsaydı nolacaktı? işte o zman hayatın kararacaktı. Ruh yapına gore deişir ama belki de katil olacaktın. Allah'tan erkenden gitmiş de kurtulmuşsun bir bakıma.[signature][hline]I love you but, i love your butt.
Warning! A nuke has been launched!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Soulbringer, 15 Kasım 2004 22:01 tarihinde demiş ki:
Tam üç aylık ilişkim çok güzel giderken söz bile takılmışken

soulbringer, sen fikrimi sordugun icin yaziyorum, yoksa oyle guzinablalik bir otorite falan degilim, okudugum kadariyla fikrimi soyleyeyim. daha baslangictan bir hata goruyorum ben. 3 aydir tanidigin biriyle nasil sozleniyorsun? insanlar yillarca birlikte oluyor bukadar somut bir adim atmak icin. bu sure boyunca birbilerini taniyorlar haliyle, bu tip bir durumla karsilasmamak icin. cok asik oldugunu varsayiyorum, ama yine de kendini bukadar kaptirmis olman da yanlis demiyim ama, uzucu.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bellow, 15 Kasım 2004 22:17 tarihinde demiş ki:
@mavi

Abi öyle deme. Hatasız kul olmaz. Bence gidip dinlemelisin. Kızın yüzüne gerçekleri vurmalısın. Seni sevmiştim diyip kızın kalbine inmelisin. Sonra ordan büyük bir hüzüntü ile ayrılıp kıza kalpten çektirceksin :D

Ben de bunu yazicaktim da bakim önce biri benimle ayni düsünceyi paylasiyor mu dedim varmis . Yani sonucta kizin istegi senden ayrilmak ve eski sevgilisine gitmek . Yani kiz artik sana karsi bisey hissetmiyor . Bu durumda senin o görüsmeye gitmemen ve kizi kesip atman seni kendi icinde huzursuzluga ve mutsuzluga sürükler ama kizin isine gelir . Bence görüsmeye git ama kizdan tekrar birliktelik isteme . Azicik aci cektir . Yaptiklarindan pisman olsun bellowun dedigi gibi kalpten çeksin . O zaman anlar bi insana aciyi ve üzüntüyü yasatmanin ne demek oldugunu ama is isten geçmis olur . Bunlar sadece benim düsüncelerim ama bu tür olaylari çok yasadim ben her zaman da bu yoldan halletim .[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c

CoH : Cursus Novatron
Xaenin Aurion
Alexi_Septimus, 30 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki:
O kadın öksürdüğünde portal açılıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...