Soulbringer Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Öncelikle bir özür borçluyum burdan iletiyorum Sn Penthelasia ya çünki kendi iç sinir harbimi forumlara taşıyarak ilk defa munakaşa yaratmak benide üzdü.. Daha bu konuyu neden açtığımı bilmiyorum belki diyebilirsiniz kardeşim burası güzin abla çiftliği mi ama Sn Patiler sizlerle bu hayat dersini paylaşmak istiyorum... Tam üç aylık ilişkim çok güzel giderken söz bile takılmışken bir arife gecesi olarak adlandırılan müslüman kesim tarafından o gece bir mesaj ile cehenneme döndü... Mesaj kısaca şöyle idi..''Herşey çok güzel gidiyor biliyorum.Sana aşık olduğumu sanıyordum ve kalbimde sen olduğunu ama eski erkek arkadaşımın sesini duydum ve onu sevdiğimi anladım üzgünüm neden diye sorma bu ilişki bitti.Neden sözlendik dersen bilmiyorum farklıydın ama bitti.'' Böyle bir mesaj aldım ve gerçekten tabiri yerinde ise tarumar oldu tüm dünyam o an..Önce Ailelere ne diyeceğim dedim..Daha sonra kendi aileme nasıl anlatıcağım dedim..Daha sonra ise kendime nasıl açıklayacağım dedim..Çıldırma noktasında idim.. Gerçekten o an ruhsatlı silahımı belkide herkese doğrultabilirdim görevim dışı her amacı yapabilirdim o psikoloji ile ama onun yerine ilk defa bir müslümanların yaptığı dua yı okuma isteği duydum ve okudum hafif rahatlama hissi ile doldum..Sakinleştim etrafıma baktım elimde ne kaldı ne gitti hesabından önce neden böyle davrandığını sordum.''Öyle olması gerekiyor senden etkilendim ama onu sevdiğimi anladım dedi.''Ne diyebilirdim sadece şunu söyledim..''Mert bir kız olsa idin ilişki nedir hoşlanmak nedir bunları ayırt ederdin dedim ve vedalaşmadan önce ekledi sonkez görüşelimNeden dediğimde ise sen fedakarsın ve nedenı bu ilişkiyi noktalamamın dedi..Sizce bu görüşmeye gideyim mi?Gitmeyim mi çünki bu yanıt benim için önemli.. Şimdiden tüm bu sorumu cevaplayacak olanlara teşekkürlerimi Sunarım..Saygılarımla Soul..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Bence gitmelisin sorunlarını sana yüz yüze anlatması gerçekten iyi olur. Demekki cesareti varmış. Bence git ve gerçeği yüz yüze öğren.[signature][hline][b]Msn : [email protected] Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D Final Fantasy XI bölümümüz olsun[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gadabriel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Kardeşim bu görüşmeye, karakterini tam olarak bilemediğim için git veya gitme demeyeceğim. Çünkü gidersen kendini tutamayıp istenmeyen şeyler gerçekleştirebilirsin. Ama normal bi konuşma da olabilir tabi bilimyorum.. Ama kararın ne olursa olsun soğuk kanlı ol ve iyice herşeyi konuş öğren sonra da yol ver gitsin. Kısmet değilmiş der yeni bi sayfa açarsın şu an yapılacak tek şey bu....[signature][hline]Son nefesimde elimi sen tutacaksın,son sözlerimi bir sen duyacaksın!! [Bu mesaj Gadabriel tarafından 15 Kasım 2004 22:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Öncelikle büyük geçmiş olsun. Bu tür konulardan artık sıkıldık ama madem kesilecekleri yok, madem böyle konular illa açılacak ben de ortama ayak uydurayım bari. Dua okumanın insanı rahatlatması normaldir. Dinle alakalı olsun olmasın o an insanın bir şeylere inanması rahatlatıcı bir sebeptir. Her neyse, ben olsam gurur meselesi yapar ve bir daha ne o buluşmaya gider ne de kızın yüzüne bakardım. Belki de böyle hissetmiş falan olabilir. Ama bu böyle bir mesajla yapılacak bir konuşma değil ki. Böyle 2 dk da kestirilecek bir şey değil ki... Madem öyle davranıyor o halde aynı şekilde davranılmayı hakediyor derim ben.[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Öncelikle Daha bu konuyu neden açtığımı bilmiyorum belki diyebilirsiniz kardeşim burası güzin abla çiftliği mi ama Sn Patiler sizlerle bu hayat dersini paylaşmak istiyorum... Böyle bi giriş yapmışsın şu belli kesim tarafından güzin abla diye adlandırılan thread'lara (hadi öyle olsun) //off baydınız artık, kardeşim bıktık bu topiclerden gidin başka yerde konuşun vs. şeklinde yorum yapan arkadaşlara deli oluyorum.. Hocam görüşmeye gitme kesip at kesinlikle gitme.. Bunlar böyle işte tam ucube başkasına karşı kafasında bir takım şeyleri bitirmeden gelip seninle başlamış ve sonra beklenen olayı son noktayı koymuş bu son noktada değil son noktayı sen koyucaksın öyle mi al bakalım diyip gitmeyeceksin arkadasım görüşme mörüşme yalan gitmeyeceksin sil kafandan. Aklıma şuda geldi sen burda kullanılmışsın sanırım onu unutmak için seni aracı seçmiş seninle ilişkiye başlamayı denemiş olmamış prens'inden ayrılamamış ve seni tekrar kenara atmış. deli sinirlendim.görüşmeye falan gitme.[signature][hline]0 bir -Kuzu Sen ondan önce de tektin ondan sonra da tek olucaksın unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Bencede ya gitmelisin.Bakalım ne dicek...Ama çok afedersin kız tama salakmış ya madem başkasını sewiosun ne die sözleniosun allam ya...Nese bence git bi öğren bakalm sora gel bizede söle hatta mrkta bırakma :) (Pati forumları iice pempe diziye dönüyo :) ) (lafım sana diil yanlış analama)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Öhöm Öhöm ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 arkadasim cok gecmis olsun, acikcasi cok uzuldum ama bi an sunu dusundum, belki ileride daha kotu seyler olabilirdi yada daha farkli bir nokatada boyle birsey yasanabilirdi. bence su anda sadece suna odaklan; herseyde bir hayir vardir! belkide boylesi en iyisi olmustur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 katılıyorum mavi'ye.[signature][hline]a soulful song, that would not stay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 @mavi Abi öyle deme. Hatasız kul olmaz. Bence gidip dinlemelisin. Kızın yüzüne gerçekleri vurmalısın. Seni sevmiştim diyip kızın kalbine inmelisin. Sonra ordan büyük bir hüzüntü ile ayrılıp kıza kalpten çektirceksin :D[signature][hline][b]Msn : [email protected] Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D Final Fantasy XI bölümümüz olsun[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 sevginin silah olduğu gün? su içmek, selam vermek, sokakta yürümek kadar basitleştirilmiş önemsenmeyen ve ciddiye alınmayan birşey nasıl silah olabilir ki... Ah evet sevdiğin bir insan, senin ona verdiğini sevgiyi önemsemeyerek, onu ciddiye almayarak, onu çok rahat sana karşı silaha dönüştürebilir o ayrı.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 15 Kasım 2004 22:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Ayrıyetten rewendor'un belirttiği gibi beraberliğin veya beraberlikler 1 msj'la bitirilecek bir konu/konular değildir o bu şekilde dengesizlik yapıyorsa sende yapıcaksın ve gitmeyeceksin.[signature][hline]0 bir -Kuzu Sen ondan önce de tektin ondan sonra da tek olucaksın unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 kısaca şunu söyliyim sakın gitme[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Eğer bi insan kafasında kimi ne olarak gördüğünü belirleyemeyip sonra insanlarla böyle oynuyorsa, böyle söz bile yapılmış ciddi bir ilişkiyi yüzyüze konuşmadan karşı tarafa söz bile vermeden kısaca bir mesajla "bitti" diye kestirip atıyor sonra da lütuf verir gibi ayağına çağrıyorsa bence gidilmeyi bırak yüzüne bakılmayı haketmiyor demektir. Tabii şahsi görüşüm bu...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 said: Mavi, 15 Kasım 2004 22:18 tarihinde demiş ki: rewendor'un belirttiği gibi beraberliğin veya beraberlikler 1 msj'la bitirilecek bir konu/konular değildir Karşında ki insanın sana ve aranızda ki ilişkiye nekadar değer verdiğine bağlıdır. Eh senden ayrılmak istiyorsa zaten bu ikise en alt seviyededir bence. Doğru mu ? Hayır. İnsana insan gibi davranmak lazım, ama konu seni seven bir insansa bundan çok çok daha hassas olunmsaı gerekir.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 geçmiş olsun Şunu yap veya bunu yap demicem de ben olsaydım n'apardımı düşündüm ve şuna karar verdim.Bence mesaj zaten yeteri kadar açık ve net.Bundan sonra ondan duyacağın herşey seni daha fazla çıldırtmaktan öteye gitmeyecektir.Ben olsam bunları düşünen birini ikna etmeyede çalışmazdım.Ben olsam hiç gidip sebebinide sormam.Bağrıma taş basar siler atarım.Acımı çekerim aslanlar gibi.Aramam da sormam da... Aradan bi kaç ay geçer adını unuturum(sen de unutursun)...[signature][hline]Lebe glücklich , lebe froh ,wie ein Frosch im H2O!!! oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gadabriel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Ya ben açıkça sana böyle bi durumda ne yapacağımı söyleyeyim.Böyle bir şerefsizliği kaldıramam ben asla. Mutlaka bi şekilde çıkarmam lazım acısını. Çünkü bu normal bi ilişki değil. Söz falan kesilmiş. Ya bilmiyorum da normal bi şekilde gider Sözlerimle dövmekten beter eder sonra da dönerdim. O vicdan azabı ona ömür boyu yetecektir hiç merak etme. tabi burda herkez farklı şey söyleyecek. Sen hangisi kafana yattıysa o yola git![signature][hline]Son nefesimde elimi sen tutacaksın,son sözlerimi bir sen duyacaksın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Ardeth, arkadaşım hiç istisna yönüne bakmadım bu olayın ateş püskürtür gibi yazdım.tabiki istisnalar var ilişkinin boyutuna şuna buna vs. bakar ama ben bunları görmek istemiyorum artık. salona gideyim hava alayım sinirlerim yatışsın gelicem tekrar.[signature][hline]0 bir -Kuzu Sen ondan önce de tektin ondan sonra da tek olucaksın unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mavi bencede biraz hava al bir daha okursan ne olursa olsun ben sana katıldığımı belirttim o cümlede :) ''Doğru mu'' derkende kızın yaptığından bahsediyordum...[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Sana insan gibi davranmayana sen insan gibi davran ki, insanlığı öğrensin...[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Walla bende şimdi düşündüm banada yapılsa böle bişe feci koyardı...Sözlüyken tek mesajla bitecek bişey deil bu!BEn giderdim bin tane laf sayardım (ama küfür fln etmezdim) yerin dibine sokardım...Sorada bende ztn seni sevmiorum ne halin varsa gör asıl ben senden ayrılıorum derdim ve çeker giderdim.Ya madem başakasını seviosnun ne die sözleniosun ya.Bu seni kullanmış bence ya salla gitsin sana kız mı yok :) (pifh iğrenç bi espiri oldu :P )...Ama harbi salla ya daha kimler çıkar karşına uğruna gözyaşına bile değmez...Kimsenin uğruna ağlamaya değmez.Değecek insan ztn ağlatmaz...[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Öhöm Öhöm ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Ona kızmanı, sinirlenmeni, bağırmanı beklediği bir zamanda, sakin olursan, soğuk kanlılıkla konuşursan belki bunun nedenlerini düşünür, belki kafası içinde başlattığı bu tartışma doğruları ve yanlışları sorgulamasını sağlayabilir. Ama emin ol bu sözde kalan '' onu yerin dibine geçirecem, utancından, pişmanlığından mahvedcem'' gibi laflardan daha yararlıdır.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 geçmiş olsun başta,kız oturup sorunlarını konuşmak istiyor demekki.çağdaş bir insan olarak gidip oturup konuşur istemiyorsa bir taraf ilişkinizide orada noktalarsınız.eski erkek arkadaşına dönüyorsa kızda biraz kaypaklık var demekki.kendine hakim ol kız konuşurken ve istemiyorsa peki de bırak.hayat uzun.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elexaa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 bence tamamen karaktersiz muamelesi yapma[signature][hline]Yalnızlık paylaşılmaz Paylaşılsa yalnızlık olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 said: Apache, 15 Kasım 2004 22:30 tarihinde demiş ki: geçmiş olsun başta,kız oturup sorunlarını konuşmak istiyor demekki.çağdaş bir insan olarak gidip oturup konuşur istemiyorsa bir taraf ilişkinizide orada noktalarsınız.eski erkek arkadaşına dönüyorsa kızda biraz kaypaklık var demekki.kendine hakim ol kız konuşurken ve istemiyorsa peki de bırak.hayat uzun. Kız dediğin kadar iyi biri olsa böyle ciddi bir şeyi tek mesajla bağlamaz tek cümleyle bitirmezdi. En azından karşısındakine verdiği değerden dolayı onu çağırır yüzyüze konuşup özür diler adam gibi kendini anlatır ve öyle beraber bitirirlerdi bitireceklerse. Kız bunları yapmadıysa zaten bundan sonra ne insanlık öğretilecek ne de konuşulacak hali kalmış bence.[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 said: Ardeth, 15 Kasım 2004 22:30 tarihinde demiş ki: Ona kızmanı, sinirlenmeni, bağırmanı beklediği bir zamanda, sakin olursan, soğuk kanlılıkla konuşursan belki bunun nedenlerini düşünür, belki kafası içinde başlattığı bu tartışma doğruları ve yanlışları sorgulamasını sağlayabilir. Ama emin ol bu sözde kalan '' onu yerin dibine geçirecem, utancından, pişmanlığından mahvedcem'' gibi laflardan daha yararlıdır. HAklısın ya sakin sakin davranırsa daha iyi olur.Kız daha çok sorgular daha ii düşünür daha çok utanır :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Öhöm Öhöm ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar