Killer Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 hamster alacadım ben barınaktan mı alcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Chemical said: helal kesime yasak gelse keşke. olmaaaaz Kimyasal falan filan olabilir belki ama o olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 fenn said: Chemical said: helal kesime yasak gelse keşke. olmaaaaz Kimyasal falan filan olabilir belki ama o olmaz valla kimyasal, elektrik herşey yasak helal kesime göre. hayvanın acı çekme zorunluluğu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Evdeki kedimizi yavruyken sokakta annesiz tek başına ayağı sakat halde gezinirken almıştık. Karşımdaki orman her sene pet shoptan alınıp evlerde bakılmayıp atılan evcil cins hayvanlarla doluyor. Pet shopların evcil hayvan malzemesinden fazlasını satmasına bende karşıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 kadıköy barınağı nerde bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 çok iyi olmuş. baya elma armut muhabbeti görüodu hayvanlar. bana 3 kilo kedi 2 kilo balık. hatta dükkan sahibi -bana 3 kasa kedi 4-kutu japon böyle olmaz. kontrol olsun, merkez olsun. hayvanlar da sağlıklı olsun alan da sorumlu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Balık pazarının yanında var bir tane o kesin yapıyordur dediğini. Bu arada Ataşehir diyor gugıl barınak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 vaperon said: Düşünüyorum da bu haberi gören kaç kişi acaba kadıköy hayvan barınağını bedava cins hayvanlar için aramıştır... Uygulama güzel. Ancak merdiven altı satışları engellemez. Bundan sonraki dialoglar, "-Abi burada tutamıyoruz artık malum. Bir sokak ötede depo var. Çocuk oraya götürsün bakın."biri sunu diyor ve sikayet etmiyorsan sıçayım senın hayvan sevgine yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamamnerd Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 nedir bu hayvan sevenler sapıkmısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 oldun said: vaperon said: Düşünüyorum da bu haberi gören kaç kişi acaba kadıköy hayvan barınağını bedava cins hayvanlar için aramıştır... Uygulama güzel. Ancak merdiven altı satışları engellemez. Bundan sonraki dialoglar, "-Abi burada tutamıyoruz artık malum. Bir sokak ötede depo var. Çocuk oraya götürsün bakın."biri sunu diyor ve sikayet etmiyorsan sıçayım senın hayvan sevgine yani Birincisi petshop'la işim olmaz. İkincisi niye atarlandın anlamadım. Bu olacak olan birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamamnerd Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 hayvanlarla yaşıyor herhalde hayvan delikanlılığı yapıyor burda gelsin 1w1 atak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 yok genel olarak dedim kedi kopek almaya-sozde hayvan seversin yaa (sana demiyorum almaya giden kisinın yerine koyuyorum kendimi )- gittin birisi kenara cekti senı bir depoya goturdu bunu gordun sonra bir telefon acıp böyle böyle oluyor demiyorsan sonra ben cok seviyorum hayvanları diyorsan öl bir zahmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamamnerd Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 yok baba ben sevmiyom hayvanları apex predatorum ben yemek başka bi işe yaramaz hayvan 3-4 bin sene önce bi köpek işe yaramış onunda teknolojisi geçti yemek artık oda bak koreye çat çut yiyorlar boş şler bence hepsinin soyunu tüketsinler umrumda değil kaç canlının soyu tükendi şu ana kadar niye dengesini bozalım doğanın onu bunu kurtarıp adamsa evrim geçirsin gelsin 1v1 atalım alırsa hayatta kalsın yoksa gelip yalvaracak bana yırtıcıyım ben yada kaçacak sonra niye öldüm yaşamak hakkım falan diyemez aslanlar ceylanları bi ısırıp sonra salıyormu öyle saçma şeymi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 tmm ozmn senın zaten böyle bir pozisyonda olma ihtimalin yok yada senın problemin deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 O zaman köle ticaretini de yasaklamayalım, merdiven altı olur. Ya bir şey olursa şikayet edilir, önlem alınır vs. Ayrıca öyle depoda canlı hayvan tutmak falan bana pek olur gibi gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 tamamnerd said: yok baba ben sevmiyom hayvanları apex predatorum ben yemek başka bi işe yaramaz hayvan 3-4 bin sene önce bi köpek işe yaramış onunda teknolojisi geçti yemek artık oda bak koreye çat çut yiyorlar boş şler bence hepsinin soyunu tüketsinler umrumda değil kaç canlının soyu tükendi şu ana kadar niye dengesini bozalım doğanın onu bunu kurtarıp adamsa evrim geçirsin gelsin 1v1 atalım alırsa hayatta kalsın yoksa gelip yalvaracak bana yırtıcıyım ben yada kaçacak sonra niye öldüm yaşamak hakkım falan diyemez aslanlar ceylanları bi ısırıp sonra salıyormu öyle saçma şeymi olur sen tohum olaylarını bilmiyorsun senin gibi düşünenler yüzünden oldu onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar