Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kadıköy'de evcil hayvan satışı yasağı.

Raincloud

Öne çıkan mesajlar

Evdeki kedimizi yavruyken sokakta annesiz tek başına ayağı sakat halde gezinirken almıştık. Karşımdaki orman her sene pet shoptan alınıp evlerde bakılmayıp atılan evcil cins hayvanlarla doluyor. Pet shopların evcil hayvan malzemesinden fazlasını satmasına bende karşıyım.
Sosyal ağlarda paylaş

vaperon said:

Düşünüyorum da bu haberi gören kaç kişi acaba kadıköy hayvan barınağını bedava cins hayvanlar için aramıştır...

Uygulama güzel. Ancak merdiven altı satışları engellemez. Bundan sonraki dialoglar,
"-Abi burada tutamıyoruz artık malum. Bir sokak ötede depo var. Çocuk oraya götürsün bakın."
biri sunu diyor ve sikayet etmiyorsan sıçayım senın hayvan sevgine yani
Sosyal ağlarda paylaş

oldun said:

vaperon said:

Düşünüyorum da bu haberi gören kaç kişi acaba kadıköy hayvan barınağını bedava cins hayvanlar için aramıştır...

Uygulama güzel. Ancak merdiven altı satışları engellemez. Bundan sonraki dialoglar,
"-Abi burada tutamıyoruz artık malum. Bir sokak ötede depo var. Çocuk oraya götürsün bakın."
biri sunu diyor ve sikayet etmiyorsan sıçayım senın hayvan sevgine yani

Birincisi petshop'la işim olmaz. İkincisi niye atarlandın anlamadım. Bu olacak olan birşey.
Sosyal ağlarda paylaş

yok genel olarak dedim kedi kopek almaya-sozde hayvan seversin yaa (sana demiyorum almaya giden kisinın yerine koyuyorum kendimi )- gittin birisi kenara cekti senı bir depoya goturdu bunu gordun sonra bir telefon acıp böyle böyle oluyor demiyorsan sonra ben cok seviyorum hayvanları diyorsan öl bir zahmet
Sosyal ağlarda paylaş

yok baba ben sevmiyom hayvanları apex predatorum ben yemek başka bi işe yaramaz hayvan 3-4 bin sene önce bi köpek işe yaramış onunda teknolojisi geçti yemek artık oda bak koreye çat çut yiyorlar
boş şler bence hepsinin soyunu tüketsinler umrumda değil kaç canlının soyu tükendi şu ana kadar niye dengesini bozalım doğanın onu bunu kurtarıp adamsa evrim geçirsin gelsin 1v1 atalım alırsa hayatta kalsın yoksa gelip yalvaracak bana yırtıcıyım ben yada kaçacak sonra niye öldüm yaşamak hakkım falan diyemez aslanlar ceylanları bi ısırıp sonra salıyormu öyle saçma şeymi olur
Sosyal ağlarda paylaş

tamamnerd said:

yok baba ben sevmiyom hayvanları apex predatorum ben yemek başka bi işe yaramaz hayvan 3-4 bin sene önce bi köpek işe yaramış onunda teknolojisi geçti yemek artık oda bak koreye çat çut yiyorlar
boş şler bence hepsinin soyunu tüketsinler umrumda değil kaç canlının soyu tükendi şu ana kadar niye dengesini bozalım doğanın onu bunu kurtarıp adamsa evrim geçirsin gelsin 1v1 atalım alırsa hayatta kalsın yoksa gelip yalvaracak bana yırtıcıyım ben yada kaçacak sonra niye öldüm yaşamak hakkım falan diyemez aslanlar ceylanları bi ısırıp sonra salıyormu öyle saçma şeymi olur

sen tohum olaylarını bilmiyorsun
senin gibi düşünenler yüzünden oldu onlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...