sessizkelebek Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 :(( arkadaşlar seviyorum tasoyu loney tunes seviyorsam suçmu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 bende var looney tunes tasolari tam 1 milyor dasaaa dolari bulursan öm at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sessizkelebek Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 pascalnouman said: bende var looney tunes tasolari tam 1 milyor dasaaa dolari bulursan öm at komik değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NutritionV2 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 yoo komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 yoo değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sessizkelebek Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 hadi gençler yokmu looney tunes tasonuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sessizkelebek Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 sessizkelebek said: hadi gençler yokmu looney tunes tasonuz :D up :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 atmasaydım ve sende 2 yıl önce söyleseydin vardı baya. bayaa. baya baya. çok fazla. valiz dolusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sessizkelebek Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Lectre said: atmasaydım ve sende 2 yıl önce söyleseydin vardı baya. bayaa. baya baya. çok fazla. valiz dolusu. evet o hatayı çok kişi yapmış :D bazılarınında annesi atmış :) Looney tunes tasosu olan mesaj atsin beylerrrr :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sessizkelebek Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 bir güncel çekelimde uğur gelsin :D hadi beyler looney tunes taso bekliyorum :) +pokemonda olur hadi ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 sorması ayıp taso başı kaç kuruş veriosun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sessizkelebek Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Dworgian said: sorması ayıp taso başı kaç kuruş veriosun =) wala genelde tane değil toplu aliyorum mesela 150 tane filan yeniliği önemli ona göre anlaşıyoruz ama öyle büyük paralar yok işin içinde bazı çakallar pahallı satmak istiyor almıyorum zaten o tipler hiç müşteri bulamiyorlar.. :) neyse ole işte ben bu işi hatıra olsun diye aliyorum yoksa başka amacım yok elimde hatira koleksiyon olsun istiyorum okadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 iyi fiyat vermezsen niye uğraşsın ki insanlar diye düşündüm de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sessizkelebek Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Dworgian said: iyi fiyat vermezsen niye uğraşsın ki insanlar diye düşündüm de iyi fiyat ver ben sana satayim kanka :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 lol ben o yaşı geçtim tenks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sessizkelebek Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Dworgian said: lol ben o yaşı geçtim tenks kanka bizde geçtikde maksat hatira olsun ;) seviyorum herkezin bir zevki var iste:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sessizkelebek Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 güncelll.... hadi arkadaşlar yokmu elinde looney tunes ve pokemon taso olan :):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 ben iddalıyım sırf bu konuya attığın postlardan madalya alırsın sen ayda bi aynı konuyu açıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sessizkelebek Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 wolas sen madalyamı istiyorsun öyle bir hayalinmi var kardeş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 hayaller bana göre değil istersem olur. hatta sonundada yaptım oldu derim olur biter :D patiden ekmek çıkmıyor zorluyorsun ondan dedim koltuğun arasına kaçmış olan tasolarımızı yıllar sonra temizlik sırasında bulabileceğimizin umudumu var sende anlamadımki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sessizkelebek Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 hayır zaten 2-3 taso peşinde değilim 150-200 tane toplu almak istiyorum çok kişide var çok gördüm de hala satan çıkmadı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 bende onu söylüyorum zaten ekmek çıkmaz burdan ben tanıyorum 1000 tanesi adamlar çöpü bile saklıyor satmazlar olanda satmaz olmayan zaten satamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sessizkelebek Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Wolas alana kadar hücummm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 adın işallah betül değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sessizkelebek Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 erkeğim ben :) ne betülü ? kimo anlat bakalım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar