Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA EL Çeyrek Final | Fenerbahçe - S.S. Lazio | 04.04.2013 @22:05

benjani

Öne çıkan mesajlar

http://www.youtube.com/watch?v=uFdmCZfKrtY

tüyler diken diken. 5 sene geçmiş ne çok şey değişmiş ya. spikerler mesela dünyanın en kötüleri. şimdi kosova falan anlatıyo avrupa maçlarını.

yedek kulubesinde ki o birlik beraberlik, zico'nun golü bütün duygularıyla yaşaması falan.

kadronun kalitesizliğine rağmen iyi hücum futbolu ve mücadele. chelsea'ye karşı bile korkusuz oyun ve alınan sonuç.

sağ bekte önder turacı, orta sahada maldonado, sağ kanatta kazım ile gelen çeyrek final. inanılmaz gerçekten.
Sosyal ağlarda paylaş

Yarı final'in ellerin arasından kılpayı kaçıp gitmesi.90.dakikada 2-0 olan maç ve üstelik orda daha iyi oynanan bir oyun.O yıl ayrıca Chelsea'nin penaltılarla kupayı vermesi.Oynanan futbolla Avrupa liginde gelebilecek rahat şampiyonluk fln filan diye gitse de nefretimiz bitmeyecek Aziz başkana:P
Sosyal ağlarda paylaş

bu maç daha iyiydi ondan

http://www.youtube.com/watch?v=pXvxkYFfPZ8

maçtaydım ben, 1 hafta sesim kısık dolaşmıştım. millet kendini yerlere atıyor, üstünü parçalayanlar, salya sümük ağlayanlar, gol olunca tribünün başka yerine teleport olmanız falan. inanılmazdı.

ha feneri tokatlar umarım lazio, bu kötü td ile gazoz kupasına katılmayı bile haketmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

eskidendi o, tutmuyorum takım falan artık.

aziz yıldırım gibi iğrenç bir başkan ve kocaman gibi teknik direktörlüğün t'sinden anlamayan egoist bir köylünün olduğu takım mümkünse küme düşsün zaten.

2 3 tane sallasın lazio da şu kocaman'ın gol sonrası ezik suratını görüp gülsem biraz
Sosyal ağlarda paylaş

emanet said:

eskidendi o, tutmuyorum takım falan artık.

aziz yıldırım gibi iğrenç bir başkan ve kocaman gibi teknik direktörlüğün t'sinden anlamayan egoist bir köylünün olduğu takım mümkünse küme düşsün zaten.

2 3 tane sallasın lazio da şu kocaman'ın gol sonrası ezik suratını görüp gülsem biraz

trolde yeni numara...
enteresan.
Sosyal ağlarda paylaş

her boka troll demeyi bıraksanız artık?

bu takımın başına gelen en kötü şey aziz yıldırım, klubün nasıl anasını ağlattığını bizzat kuruldan tanıdıklarımdan ben biliyorum. tek başarısı fb'yi şirketleştirip ekonomik olarak güçlendirmesi, dolaylı yoldan diğer branşlara yatırımın artması vs.

kendine gerçekten fb'liyim diyen adam aziz ile kocaman defolup gidene kadar yenilmesini istemeli, yoksa fason taraftardır zaten.

neyse, kocaman o müthiş "öne geçtik kapanıp gol yiyelim" taktiğini uygulayacak mı acaba bu akşam?
Sosyal ağlarda paylaş

- Güvenlik görevlisi kıyafeti
- Twitterda dev organizasyon
- Fb'li kodamanların bile zor bilet bulduğu maça, çapulcu olarak sızma imkanı

Bunu ciddiye alıp şu gerizekalı # oluşumunun üzerinden tüm taraftara giydirenler var. Salaklık.

Dün Sol meydanını nevizadeye çeviren, belki de Bernabeu'nun yıllardır gördüğü en sağlam deplasman tribünüdür Galatasaray taraftarı. Bunu görmeyip şu salakların muhabbetlerini ciddiye alanın da boka sürülecek aklı yok malesef
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...