Seperate Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 iyileşmiş sanırım ama oynayıp oynamayacağı belli değil diye duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 bu hafta lazio maçında oynar diyorlardı ama riske atılmaz bence. ayrıca oynayabilcek durumda da olsa bence aykut oynatmaz bu maçta. full defansif kadro + kuyt,sow önlerinde de webo işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=uFdmCZfKrtY tüyler diken diken. 5 sene geçmiş ne çok şey değişmiş ya. spikerler mesela dünyanın en kötüleri. şimdi kosova falan anlatıyo avrupa maçlarını. yedek kulubesinde ki o birlik beraberlik, zico'nun golü bütün duygularıyla yaşaması falan. kadronun kalitesizliğine rağmen iyi hücum futbolu ve mücadele. chelsea'ye karşı bile korkusuz oyun ve alınan sonuç. sağ bekte önder turacı, orta sahada maldonado, sağ kanatta kazım ile gelen çeyrek final. inanılmaz gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Abi Deivid o golu atinca staddaki birden cikan gurultu. Off. Tuyler gercekten diken diken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 abi kazım deivid falan ne güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 3-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Yarı final'in ellerin arasından kılpayı kaçıp gitmesi.90.dakikada 2-0 olan maç ve üstelik orda daha iyi oynanan bir oyun.O yıl ayrıca Chelsea'nin penaltılarla kupayı vermesi.Oynanan futbolla Avrupa liginde gelebilecek rahat şampiyonluk fln filan diye gitse de nefretimiz bitmeyecek Aziz başkana:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 evet ya...rövanşta hangi topçumuzun,birisinin şutu direğe deyip çıkmıştı. ulan o top girseydi o gazla sanki o maçı bile alırdık gibime geliyor. güzel heyecanlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 bu maç daha iyiydi ondan http://www.youtube.com/watch?v=pXvxkYFfPZ8 maçtaydım ben, 1 hafta sesim kısık dolaşmıştım. millet kendini yerlere atıyor, üstünü parçalayanlar, salya sümük ağlayanlar, gol olunca tribünün başka yerine teleport olmanız falan. inanılmazdı. ha feneri tokatlar umarım lazio, bu kötü td ile gazoz kupasına katılmayı bile haketmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 nasıl fenerlilik bu yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 td beğenmediği için takımın başarısızlığını istemek nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 eskidendi o, tutmuyorum takım falan artık. aziz yıldırım gibi iğrenç bir başkan ve kocaman gibi teknik direktörlüğün t'sinden anlamayan egoist bir köylünün olduğu takım mümkünse küme düşsün zaten. 2 3 tane sallasın lazio da şu kocaman'ın gol sonrası ezik suratını görüp gülsem biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 her kotu teknik direktorde kume dusmesini falan isteyeceksen takminin tenis taraftari falan ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Kocamanin gol sonrasi ezik surati diye bisey yok ki, herifin farkli surat ifadesi bile yok hep ayni surat hep ayni donukluk, sanirsin tepkisiz kgb ajani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Adam takımın oynadığı futboldan memnun olmayabilir, bu teknik ekip ve yönetim ile takımın bir geleceğini göremeyebilir. Yani bunlar normal şeyler. Takımı tutuyor diye adam kanser futbola razı olmak zorunda değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 emanet said: eskidendi o, tutmuyorum takım falan artık. aziz yıldırım gibi iğrenç bir başkan ve kocaman gibi teknik direktörlüğün t'sinden anlamayan egoist bir köylünün olduğu takım mümkünse küme düşsün zaten. 2 3 tane sallasın lazio da şu kocaman'ın gol sonrası ezik suratını görüp gülsem biraz trolde yeni numara... enteresan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 her boka troll demeyi bıraksanız artık? bu takımın başına gelen en kötü şey aziz yıldırım, klubün nasıl anasını ağlattığını bizzat kuruldan tanıdıklarımdan ben biliyorum. tek başarısı fb'yi şirketleştirip ekonomik olarak güçlendirmesi, dolaylı yoldan diğer branşlara yatırımın artması vs. kendine gerçekten fb'liyim diyen adam aziz ile kocaman defolup gidene kadar yenilmesini istemeli, yoksa fason taraftardır zaten. neyse, kocaman o müthiş "öne geçtik kapanıp gol yiyelim" taktiğini uygulayacak mı acaba bu akşam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/537994_444545318965101_1068587432_n.jpg http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/150421_444542648965368_1527258181_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Yazık ya la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 #BirMeşaledeSenAt diye aratın twitter da da şerefsizleri görün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 lel ne kafasız adamlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Fener men falan almazda, bunlar icerde Adebisiyi bulurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 aziz yıldırım'ın gitmesini ben de istiyorum, ama fenerbahçe tarihinde ilk defa uefa'da çeyrek finale kalmışken başarısızlığını istemek fenerbahçelilik değil, anti-azizcilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 - Güvenlik görevlisi kıyafeti - Twitterda dev organizasyon - Fb'li kodamanların bile zor bilet bulduğu maça, çapulcu olarak sızma imkanı Bunu ciddiye alıp şu gerizekalı # oluşumunun üzerinden tüm taraftara giydirenler var. Salaklık. Dün Sol meydanını nevizadeye çeviren, belki de Bernabeu'nun yıllardır gördüğü en sağlam deplasman tribünüdür Galatasaray taraftarı. Bunu görmeyip şu salakların muhabbetlerini ciddiye alanın da boka sürülecek aklı yok malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar