Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 cok iyi ya, tebrikler Aykut, cok zekice bir hamle. Fenerbahce aykutu kesinlikle bir sene daha takimda tutmali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tawheed Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 3 olsun realle kardeşliyelim asdfdsdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 caner procladi bu mac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 su m.topuzun da sıfır teknik sadece bogusarak attıgı calımlar hic degismedi, lan zerre teknik kazanmazmı bi insan, nato mermer nato tomruk adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 ama fener balı diye bişey gerçekten var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 çok iyi oldu bu 2 ya helal lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 SOWUN AYKUTA YAPTIGI HAREKET ASDHFSDUFHASFUSHFSDUFHU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 beşiktaşlı duruşuda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 ahahaha sow'un aykuta yaptıgı asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Çok sevindim beyler. Şimdiden tebrikler. Bazıları gibi 3 yiyip tırsmadınız en azından futbolcular... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 SOW NAPMIŞ LAN AYKUTUN KAFAYA SFADGDGADG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 HAHAHAHA GOL OLUNCA SOW AYKUTUN KAFASINA VURMUS HAHAHAHAHHA lan bıraz sert vursaydın ellerin dert gormesin musa dsgfdgfdgfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 sowa bak ense tokata yaptı aykuta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tawheed Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Amo boz şömpöyönlör lög... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 lazio da cok kotu takimmis ama ya lig de nasillar bilmiyorum ama biz yenelim diye baya ugrastilar :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 abi hemen GIF'ını yaratın onun lütfen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Bu Caner'le Topal'ı niye sevmiyo kendi taraftarı? Bizdeki Sabri gibi bişey mi durumları? Napsalar yaranamama durumu? GS kökenli diye falan mı yoksa ikisi de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Şu meyrelesinki iş mi şimdi ya? Gerek var mı arkadaş nasıl profesyonel olmuş bu adamlar anlamak zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 aykutun namus gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 AAGAHAHAHAHAGAGAGAG SOW AYKUTUN ENSEYE YAPIŞTIRMIŞ GOLDEN SONRA AHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 lan bala göte yendin ibne gene demiştir kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Cons said: beşiktaşlı duruşuda var işte bunu diyorum hep. avrupa maçlarında gsyi de fbyi de destekliyorum ama böyle adamlar sinir ediyo, inşallah deplasmanda 5 yer fener. sırf sana inat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 GRATZ 1-0 olsaydı zordu ama 2-0 da tur fenerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 vaperon said: Çok sevindim beyler. Şimdiden tebrikler. Bazıları gibi 3 yiyip tırsmadınız en azından futbolcular... :D E-bu ne şimdi? Az dur hepimiz tadını çıkartalım şu zaferin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 aktiftablet said: Cons said: beşiktaşlı duruşuda var işte bunu diyorum hep. avrupa maçlarında gsyi de fbyi de destekliyorum ama böyle adamlar sinir ediyo, inşallah deplasmanda 5 yer fener. sırf sana inat. eyvah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar