monoscope Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Merhaba, Nisan sonuyla mayıs başı arasındaki 10 gün bu 3 şehirde olacağım. Uzak doğu noobu olarak soruyorum neler yapılır, neleri görmeli, neleri almalı, nelerden uzak durmalı. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 beslenme konusuna dikkat et, değişik tatlar dene. gökturk diye arkadaş var bu forumda hamamböceği yiyor sürekli ona danışabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 gitmeden sleeping dogs oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 beslenme konusunu evet en çok aklıma takılan o. bir de bir abimiz kredi kartıyla asla alışveriş yapma direkt kopyalıyolar falan dediydi ne kadar doğrudur bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 bangkok floating markete git, gece pazarına git, singapur da orkide bahçesini gezebilirsin, gör en azından. Sentosa adasında su gösterileri falan yapıyolar. Orayı da gör. Geri kalan zamanında bol bol orchardta dolaşacaksın alışveriş yapacaksın falan. Giyim, elektronik çok ucuz. 3 sene önce gittim karton malbuş 20 lira falandı. Bu arada singapura geçerken bavulunda da olsa bıçak v.s götürme. Ben phuket ten sustalı jop alıp bavula atmıştım, singapurda almışlardı. Honkongu bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrStein Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Rock müzik seviyosan, bir ton canlı müzik çalan yer var Bangkok'ta. Soi Cowboy diye bir sokak/muhit var. Sokağın başındaki iki yer iyidir mesela canlı müzik için hatta bir tanesinin kapısındaki kum torbalarını yaslanırken yıkmıştım sarhoşluktan, herifler sonra 15 dakka uğraştılar tekrar dizmeye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrStein Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 İçeriden dışarısı görünmeyen yerlerden uzak dur diyorlar genelde. Ben de uymuştum buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Gitmeden önce mutlaka çantaya tur boyunca bozulmayacak tipte yiyecek zulala. Kimisi asya mutfağını çok seviyor olabilir ama ben gittiğimde hiçbir şey yiyememiştim. Otel kahvaltısında topladığım ekmekle getirdiğim nutella, peynir vs. hayat kurtardı resmen. Ya da bildiğin mcdonalds gibi dünya çapındaki fast food zincirleri de ne yediğini bilebileceğin yerler olarak aklında kalsın. Hong Kongda çok bir numara yok. Havaalanından şehre gelişteki köprüler falan enteresan gelmişti. Bir de 888 olayı var. 8 orada zenginlik sembolüymüş vs. Bangkong çok otantik tabi. Yalnız ben gittiğimde kremotoryum ve baharat karışımından ağır ve kokulu bir havası vardı şehrin. Klasik tapınak, nehir üstünde kano turu falan yapılması gereken şeyler. Gece pazarında ise emitasyonun sınırlarının zorlandığını görebilirsin. Gece pazarının etrafı tamamen gece kulübü - striptease barlardan oluşuyor. Hatta çalışan kadınlar gelip gece pazarını gezen erkekleri içeri sokmaya çalışıyorlar. Sakata gelmemek lazım. Bir de kimseye ayak tabanınızı göstermeyin küfürden beter demişti rehber. Denemedim ama enteresan bir olay tabi. Singapur ise doğudaki bir batı avrupa şehri. Otantik bir şey yok. Elektronik - teknoloji marketlerinde güzel şeyler var. Yamulmuyorsam Sentosa isminde bir ada var eğlence parkı tadında. Su ve ışıkla yapılan muhteşem bir şov var güneşin battığı saatlerde. O mutlaka görülmesi gereken bir şov. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Bilgiler için teşekkürler. peki oralardan neler getirilir ? yani duyduğum kadarıyla elektronik aletlerin pek bi nanesi yokmuş burdan taksitli al bozulduğunda servise ver daha iyi diyolar, ordan aldığın alet bozulursa uğraşır durursun falan diyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Hong Kong'a lafim yok ama Singapur da ucuz alisveris var diyen carpilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 fak mi sör onli 10 dalırs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 her şey denilmiş. Singapurda özellikle çinlilerle alışveriş yapma. "ooo çok ucuz alalım" diye telefonlara atlayan arkadaşların bazılarında, wireless, blutooth vb parçaların olmadığını evlerine gelince anlıyorlar. yemek konusuna gelince, her türlü yemek bulabilirsin. Gittiğin şehirler büyük ve modern. Herşeyi yiyen ben, Taylandın bir kaç kasabasında sorun çekmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis7 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 20 dolara gecelik kiraliyomussun, bilgim bundan ibaret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 paticiğin yarısı uzak doğu sex turizmine katkıda bulunmuş. BENDE İSTİYORUM !!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Memphis7 said: 20 dolara gecelik kiraliyomussun, bilgim bundan ibaret 3 sene önce 50 liraya falan geliyodu. Şimdi ne kadar oldu bilemiyorum piyasaı. Singapurdan da Fotograf makinesini buranın yarı fiyatınan biraz fazlaya almıştım. Halen hiç sorunu yok aletin. Giyim ayakkabı konusunda da alışveriş merkezlerinde çok indirimler var. Buranın sezon ürünlerini baya bi indirimli alıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar