benhakimimmasumbey Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Arkadaşlar sonuçlar açıklandı ortalama bir puan almışım , ancak istediğim bölüm Özel üni. , Bu puanım ile Bilkent İşletme ve İşletme Bilgi Yönetimi (%50 Burslu) rahat girerim , LYS sınavında iyi puan alırsam yarı burslu olarak Uluslararası veya İşletme düşünüyorum , ancak b planı olacak işletme bilgi yönetimi okusam ve o sene hazırlık görürken daha iyi hazırlanıp başka bölüme geçiş yapsam nasıl olur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 bölüme geçiş yapmak.. nice astronomi nice madencilik öğrencisinin hayalidir bir sene daha çalış daha iyi en azından okul puanın düşmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Başka bölüme başka okula geçiş yapmak diye bişey yok, şehir efsanesi o. Nice koçyiğitler geçiş umuduyla ilk sene dandik üniversitelere dandik bölümlere gidip sonra oralarda can verdi. Bide YGS sonuçları olan bir birey olarak bize lütfen arkadaşlar deme. Abilerim ablalarım de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Umut Sarikaya karikaturu here. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 geçiş olayı yalan ben geçiş yapayım dedim danışman göt çap kitledi bana oturdum götümün üstüne okul boku bokuna uzadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 ne çabuk lan geçen hafta değil miydi sınav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 MİMAR SİNAN ZAMANI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 ARTSY PUSSY TIME. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Bilkent isletme bilgi yonetimi iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 başka bir bölüme geçiş direk yalan, 7 yıldır okuyan ve başka bölüme geçecek adamlar var asdasdasd. kariyer planlaması yap ona göre bölüm seç yoksa sonrasında çok pişman olursun. geri dönüşü yok yaptığın seçimin. en azından kariyerden fedakarlık etmeden yok. bölüm seçmek için bölüm seçme. hedefini belirle o tarafa yönelik bir bölüm seç, eğer yoksa otur kas bir daha ki sene gir. üniversiteye girerken gayet ergen düşünüyorsun. elinde diplomayla çıktığın zaman suratına 4 kg'luk canlı balıkla vurmuşlar gibi oluyorsun. ne kadar donanımın olsa, ne kadar deneyimin olsa, ne kadar iyi bir aday olsan da ön eleme de istenilen bölümü bitirmediğin için CV'n incelenmiyor bile. kariyer derdim yok diyorsan, en kolay bölümü seç, yan gel yat oyun oyna, karı kız, çikolata bisküvit fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 "geçiş yaparım ben yeeğğ" en tatlı yalan gsf ortalama kasmak için en rahat fakülte. lakin onda bile bi ton tısısı zıbısı diye şart çıkarıyorlar önüne. hiç kasma bi daha gir kazan daha iyi. edit: ha bir de ortalama ile geçiş yapmamaktan bir yandan tekrar össye hazırlanıp okuldaki derslerini de düzgün bir şekilde idare edeceğini yazmışsın. diyelim ki yıldızlar doğru konumdaydı ve yaptın ! bunu başarsan bile geçiş yaptığın o bölümde çoğu dersin sayılmayacak sen yine hem 1 hem 2. sınıf olmak üzere alttan üstten yandan derslerle devam edeceksin okuluna. Her halükarda 1 senen uzayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 bi de geçiş yapınca galiba geçmen lazım dersleri yoksa atılıyosun. atıyo olabilirim. bu konuda şehir efsanesi çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 üniversiteye giren yayar. bu evrensel bir kanundur asosyal değilsen. karı kız, cigara ortam alkol. ipin ucu kaçıyor. girmeden deyneği doğrultamazsan, okul sırasında son 2 seneye kadar doğrultman baya imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benhakimimmasumbey Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 bingildak said: başka bir bölüme geçiş direk yalan, 7 yıldır okuyan ve başka bölüme geçecek adamlar var asdasdasd. kariyer planlaması yap ona göre bölüm seç yoksa sonrasında çok pişman olursun. geri dönüşü yok yaptığın seçimin. en azından kariyerden fedakarlık etmeden yok. bölüm seçmek için bölüm seçme. hedefini belirle o tarafa yönelik bir bölüm seç, eğer yoksa otur kas bir daha ki sene gir. üniversiteye girerken gayet ergen düşünüyorsun. elinde diplomayla çıktığın zaman suratına 4 kg'luk canlı balıkla vurmuşlar gibi oluyorsun. ne kadar donanımın olsa, ne kadar deneyimin olsa, ne kadar iyi bir aday olsan da ön eleme de istenilen bölümü bitirmediğin için CV'n incelenmiyor bile. kariyer derdim yok diyorsan, en kolay bölümü seç, yan gel yat oyun oyna, karı kız, çikolata bisküvit fln. Teşekkürler , Amaç olarak 1 senem boşuna gideceğine ben ilk seneyi zaten hazırlık olarak göreceğim , o süre zarfında orta seviye olan ingilizcemi ilerletip ayrı yeten diğer dersleri daha düzgün bir şekilde çalışmam mantıklı değil mi ? Sonuç olarak özel üniversite, Ben 1. sene yerleştiğim için aldığım %20 düşecek ancak o kadar iyi yaparım diyorum kendime o düşüş önemli değil zaten istediğim asıl bölüm %50 burslu Şöyle bir düşüncem var ,TM bölümündeyim ve katsayı kalktığı için fizik,kimya yaparsam o bölümlere girişimde puan kırılmıyor yani ben bu yaz yerleşirsem işletme bilgi yönetimine , sonrasında oturup fizik,kimya,biyoloji kasarak mühendislik bile düşünürüm diyorum kendime Ablam Ankara Üni. İngilizce Öğretmenliği okudu ve 2. senesinin sonunda tekrar sınava girip aynı Üni.de İngiliz dil ve edebiyatını kazandı. Üni. geçen sene bitti onun ve şuan dışişleri bakanlığında çalışıyor , yani 6 sene üni. okudu , bana her türlü desteği veriyor bana sizce bu durum içinde düşüncelerim doğru mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 geçiş yapcam diye jeolojiye girmiştim sene 2004 lulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 valla ben senin yerinde olsam şöyle düşünürdüm ki insan kendine bu konuda pek dürüst olamıyor ama düşün yine: eğer ben sınava girdiğim sene kıçımı yayıp, ortalama bir not aldıysam (veya sınav sistemi vs. beni geriyorsa) ertesi sene hiçbir baskı kalmamışken ve üniversite ortamına girdikten sonra oturup ciddi anlamda kasar mıyım? ben şahsen kasmazdım. üniversite ortamı adamı çok felaket bozar. eğer öyle bir istikrar olsa zaten bu* sene kullanır iyi bir puan alırdın, önümüzdeki yıl mücize olacak da bir aydınlanma yaşayacağım inanılmaz disiplinli olup kasacağım dersen neden olmasın. insanlar bu konuda çok kendini kandırıyor. 30 yaşında hala üniversitede olan arkadaşlarım var. hala geçiş falan diyorlar. asdasdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Jim_E_Rustler said: MİMAR SİNAN ZAMANI. pandomime başvurmayı düşünüyorum tavsiye eder misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benhakimimmasumbey Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 bingildak said: valla ben senin yerinde olsam şöyle düşünürdüm ki insan kendine bu konuda pek dürüst olamıyor ama düşün yine: eğer ben sınava girdiğim sene kıçımı yayıp, ortalama bir not aldıysam (veya sınav sistemi vs. beni geriyorsa) ertesi sene hiçbir baskı kalmamışken ve üniversite ortamına girdikten sonra oturup ciddi anlamda kasar mıyım? ben şahsen kasmazdım. üniversite ortamı adamı çok felaket bozar. eğer öyle bir istikrar olsa zaten bu* sene kullanır iyi bir puan alırdın, önümüzdeki yıl mücize olacak da bir aydınlanma yaşayacağım inanılmaz disiplinli olup kasacağım dersen neden olmasın. insanlar bu konuda çok kendini kandırıyor. 30 yaşında hala üniversitede olan arkadaşlarım var. hala geçiş falan diyorlar. asdasdsa Zaten bu sene istediğim gibi çalışamadım ailevi sorunlar var , oraya gidince hem rahatlamış olurum zaten Ankara tam öğrenci şehri, Bilkentin zaten partileri felan meşhur diyorlar ancak ben ilk sene hem İngilizce hem Diğer dersleri halledeceğime inanıyorum daha doğrusu ablam ile birlikte Bilkent yakınlarından ev tutacağız ve kendisi işte olduğu için benim için nezih bir ortam oluşacak pek arkadaş canlısı değilim ancak saç sakal uzatıp nasıl bir filozof oldugumu insanlara gösterebilirim asdaf Yatay geçişten daha çok ilk sene sınava girip geçiş yapmak yani not ortalaması ile değil , zaten hazırlıkta yatay geçiş olmuyor sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 kıyamam lan öss öys falan^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 saydığın bölümlerin hepsi aynı dışkının farklı renkleri. puanın hangisine tutuyosa onu oku onun dışında da kendini geliştirmeye bak derim. ha bi de erkenden düşünme bunları lys daha önemli otur ona çalış yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 diğer yazdıklarını okudum sana benden alternatif şukela plan bu sene girip de hazırlık okuyacağına otur 1 sene daha hazırlan ve bir yandan da ingilizce öğren ki yeterince kabiliyetli bi gençsen okulun boşalttığı vakit hepsi için yeterli olacaktır. sonra hem istediğin yeri kazan hem de hazırlık atla, hiç zor değil en iyi üniversiteler bile olsa olsa upper int. ingilizce istiyor hazırlık atlamak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 bilkente gidne kadar kır kıçnı bir sene daha çalış geçen sene deil ondan önceki sene arkadaşımın kardeşi girdi kız itü yada m,amr sinan miamrlık istiyordu, ama her iki bölümü de ufak farkla kaçırınca o puanı kullanıp başka bir okula yada bölüme girmedi oturdu bir sene daha çalıştı itü mimarlığa girdi ayrıca hayatım boyunca yatay geçiş yapan tek bir insan tanıdım ama o da insan üstü bir abimizdi, adam istanbul üni metalurjiye girdi (daha öncesinde itü madendeydi ikinci sınıfın sonunda bırakıp tekrar sınava girdi) birinci sınıfn mı ikinci sınıfın mı ne sonunda adamın tek kötü dersi teknik çizimki ki cetvelle bile düz çizgi çizemeyen biriydi, hocayı ikna etti oradan da yeterli notu aldı bilg. müh. geçiş yaptı okul bitince ibm de çalışmaya başladı fln ama bu gerçekten çok uç bir adam ki gerçekten uç bir örneğin parçöası ha sen dersen ki "abi ben de uç bir adamım bilgiyi havada kapar kağıda nakış nakış işlerim" diyorsan buyur dükkan senin kendini kandırırsan da elenenlerden biri de sen olursun çok da sikimde değil hani, kızm sana söylüyorum gelinim sen anla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Glatheros said: Jim_E_Rustler said: MİMAR SİNAN ZAMANI. pandomime başvurmayı düşünüyorum tavsiye eder misin? Abi gir askere falan gitme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 ygs ne oluyo simdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 yüksek öğretime geçiş sınavı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar