Tcpip Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Arçelik'ten ilginç bir viral olmuş çok beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
okibye Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 çok komik olmuş he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 berbat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 reklamın iyisi kötüsü olmaz, sosyal medyada çok gidiyor böyle şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 hehehe çok komikmiş admin kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 biz niye bu kadar kalitesiz yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 para veriyorlar bi de bunlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 of yaratıcılığa bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 halkımız çok kaliteli ya reklam kalitesiz kaçmış.. açın televizyonu bakın sabah programlarına, ordan kaliteye varın. bundan iki yıl önceye kadar ülkenin kadınlarının idolu sibel can ve gülben ergen'di. durumu özetlemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 yalnız sibel can ve gülben ergen şu makineden akıllı kadınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 ikisi de zengin koca bulup evlendi sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 gülben ergen ve sibel can. akıl. bilerek aynı cümleye koymadım. kelime anlamını yitirmesin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 bırak şimdi bıngıldak hepimiz sibel canın sahnede eteğini kaldırdğı sahneyi cezalandırdık defalarca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 asdasdas ilk defa duyuyorum. TV izlemiyorum, kör cahilim o konularda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Bundan daha kötü değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Telesiyejde koptum =))) iyiymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 şu hiçbişeyi beğenmiyorum ,çok coolum , bizde neden böyle yağğğ? tripleriniz kaç yaşına geldiğinizde biticek merak ediyorum gerçekten.. gayet ilgi çekici ve winterfest sponsorluğuna hitab eden bir reklam.. Ucuz masrafsız ve denildiği gibi sosyal medyada ilgi çekici.. bırakın şu tripleri allah aşkına ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Myshkin said: para veriyorlar bi de bunlara şunu winterfaste götürün üzerine atlayıp makinenin kaymazsa bende lectre değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 ha gayret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmd Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 suBzer0 said: şu hiçbişeyi beğenmiyorum ,çok coolum , bizde neden böyle yağğğ? tripleriniz kaç yaşına geldiğinizde biticek merak ediyorum gerçekten.. gayet ilgi çekici ve winterfest sponsorluğuna hitab eden bir reklam.. Ucuz masrafsız ve denildiği gibi sosyal medyada ilgi çekici.. bırakın şu tripleri allah aşkına ya İyi yapılmış şeye iyi diyor genşler zaten. Asıl sen şu "bişeyi de beğenin a.k." tavrını bıraksan iyi olur. Baydın çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 kıyamam sana :) bayıldın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 hedef kitlesi savunuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 ahmd said: suBzer0 said: şu hiçbişeyi beğenmiyorum ,çok coolum , bizde neden böyle yağğğ? tripleriniz kaç yaşına geldiğinizde biticek merak ediyorum gerçekten.. gayet ilgi çekici ve winterfest sponsorluğuna hitab eden bir reklam.. Ucuz masrafsız ve denildiği gibi sosyal medyada ilgi çekici.. bırakın şu tripleri allah aşkına ya İyi yapılmış şeye iyi diyor genşler zaten. Asıl sen şu "bişeyi de beğenin a.k." tavrını bıraksan iyi olur. Baydın çünkü. ne zamandır buradasın da neyden baydın onu anlamadım? türkiye standartlarının üzerinde bir reklam mı? evet. o zaman konu kapanmıştır, zaten reklamı tartışmanın lüzumuda yok ama neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 karaktersiz said: hedef kitlesi savunuyor ben arçelikten nefret eden bir insanım hani hayatımda evime hiç almadım herhangi bir ürününü, ki gayet dandik buluyorum. ayrıca konuyu açan arkadaş için söylüyorum viral değil direk reklam bu asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 bana diyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar