toggie Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Aşağıdaki oyunları arıyorum, uygun fiyata satılırsa tabi :) MGS HD Collection GOW Serisi GH: Metallica Uncharted Serisi Heavy Rain var bi de onu unutmuşum. Yalnız hepsini birden satmaya kalkarsanız alamam muhtemelen :) oyle bisey olursa aradan secmece gidicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Satsaniza abi arsiv mi yapiyonuz bonec gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 unchartedların hepsi var gow ların hepsi var heavy rain var ama satmam.. sdfuhsdfus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 uncharted serisini 100 liraya alıyosun komple gg de var heavy rain zaten 39 49 bişeydir.. ikinci eli boşver al temiz temiz "ilk açan sen ol" olayını yaşa.. dfdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 merakımdan soruyorum kusura bakma böldüğüm için ama bu ps3te böyle crack bilmemne yok mu hddye atıp oynama flm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 yok. varsa da ben bilmiyorum. orijinal alıp takas vs yapmak uygun benim icin. ama takaslayacak oyunum yok henuz gordugunuz uzere butun exlusive'leri arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmd Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 shopto.net'de 10-15£ çoğu aral'a boşuna 100 lira bayılma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 aral lafı etmedim zaten hic nerden cıktı aral? gg'den alıyorum genelde oyunları. shopto'nun kargosuyla falan aynı fiyata gelir hemen hemen. bir de beklemesi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Eternal said: unchartedların hepsi var gow ların hepsi var heavy rain var ama satmam.. sdfuhsdfus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Satmıyorsanız başlığı mesgul etmenize gerek yok beyler, hadi kış kış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 ama havamızı da attık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 bende hepsi vardı ama sattım. ps3'ü de sattım. ps4 alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NutritionV2 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Ps4 almak için ps4 neden sattın ki? Hani ps4 çıkınca ps3ü satmadan ps4 almak eyvallah anlarım ama. 1-2 sene ps4e çıkan oyunlar ps3 e çıkıcak zaten. Mantıksız olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Red Dead Redemption'un da o listede olması gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 o var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar