Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Command & Conquer (free to play)


Densiz

Öne çıkan mesajlar

http://www.youtube.com/watch?v=kjZEInQZA0c


Generaller, Command & Conquer ”Generals2″ Açık Betaya Kayıtlar Başladı. Şimdiden yerini al ve büyük savaşa hazır ol. CNCTurkiye olarak bizler yerimizi aldık.

Command and Conquer serisi her zaman strateji dünyasında yeniliklere imza atmıştır.Şuan gerçek zamanlı strateji oyunlarında gördüğünüz bir çok sembolü Command and Conquer serisi yaratmıştır. Oyun dünya değişmeye devam ederken; gerçek zamanlı strateji türü çok da fazla bir şekilde değişmedi ama bunun sonu geldi.Command and Conquer oyun dünyasını başka bir çağa taşıyor.Generals 2 olarak anılan ismi artık değiştirildi ve Command and Conquer olarak anılacak.Oyunculara artık gerçekçi ve kaliteli bir oynanış sunacak. Tamamen Ücretsiz olacağı vurgulanıyor oyunun.

Arkadaşlar EA games’in facebook sosyal paylaşım sitesinden tüm C&C hastalarına sevindirici haberi verdi ve açık beta kaydı www.commandandconquer.com/free adresinde yapılmaya başlandı. gamescom 2012′de paylaşılan oyun traileri ise frostbite2 motoru ile yapılan Generals2′nin tüm strateji oyunlarını geride bırakacağı açıkça ortada.

Bununla beraber EA games’in internet sitesinde yaptığı yazılı açıklamada General2′nin adının değiştiği ve oyunun ismi sadece “Command and Conquer” olarak anılacağı haberi verildi. Haber ne kadar şok edici olsada oyunun seyrini Free To Play yapmaları Dota2 ve MMO oyunlar gibi daha fazla rehabet göreceğine inanılıyor. EA Genel Müdürü Jon Van Caneghem’e göre yapılan bu hareketler “gayet doğal bir adım” oldu. Ayrıca habere göre oyun tek kişilik olmayacak fakat yinede eklenmiş “belki ileride tek kişilik içerik olabilir”.

EA Games’in Generals2′deki yaptığı bu köklü değişiklikler Red Allert ve Tiberium serilerine de yansıyacak. Şuan için trailerde 2 faction karşı karşıya savaşıyormuş gibi görünse de oyun geliştirilmeye devam edecek. Beta kayıtlarında siteye girişlerde bağlantı sorunları olabilir yakın zaman da aksaklıklar giderilecektir.

beta kayıt linki : http://www.commandandconquer.com/free



yazının orjinali : http://www.cncturkiye.org/command-conquer-generals2-acik-betaya-kayitlar-basladi.html


ek:
Ayrıca c&c sevenler için birde web bazlı olanı var (türkçe desteği mevcut). http://forum.paticik.com/read.php?42,6204524
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 6 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...