Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 istanbulda boyle gitmiş olupta memnun kalan, tavsiye vericek olan birileri varmı? çok gecekondu sevıyesıne dusmus artık lazer işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 kişisel kakım denmiş miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 AtlaraFisildayan said: hangi salon ora panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Killer said: kafamda sıkıntı yok merak etme. yani öyle bi laf edip şaka bi yana demen konuya odaklanmak içn söylenmiş bişey olabilir. gayeet orda ciddi ciddi, korktuğumu yazan tipler vardı yani NEYSE TAMAM YANLIŞ ANLAŞILMA HADİ KIRGINLIK OLMASIN PLX kırgınlık yok kardeşim merak etme.. seni kıllı kollarınla da,hobilerinle de,fobilerinle de seviyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Viktor said: istanbulda boyle gitmiş olupta memnun kalan, tavsiye vericek olan birileri varmı? çok gecekondu sevıyesıne dusmus artık lazer işi İstiklal'de Odakule'yi geçtikten sonra ilk değil ikinci sokaktan gir içeri.orada Ulusal Kanal, Aydınlık gazetesinin olduğu bir bina var. Sanırım sana orada yardımcı olabilirler istenmeyen kıl-tüy işleri ile ilgili. Girerken yanarlı-dönerli apo-perinçek fotosu gösterdiğinde ekstra indirim yapacaklardır B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 kanuni sultan süleyman demişki, ölünce kolumu tabutun dışında tutun ki diğer tarafa bicepsimi götüremediğimi bilsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 ya abi birde alet edavat güzelde bunlar kılları çoğaltmaz mı sence?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 yok lan salakça bişey yazmışım şimdi okuyunca fark ettım byez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 KuddusiMavra said: Viktor said: istanbulda boyle gitmiş olupta memnun kalan, tavsiye vericek olan birileri varmı? çok gecekondu sevıyesıne dusmus artık lazer işi İstiklal'de Odakule'yi geçtikten sonra ilk değil ikinci sokaktan gir içeri.orada Ulusal Kanal, Aydınlık gazetesinin olduğu bir bina var. Sanırım sana orada yardımcı olabilirler istenmeyen kıl-tüy işleri ile ilgili. Girerken yanarlı-dönerli apo-perinçek fotosu gösterdiğinde ekstra indirim yapacaklardır B)- orda işim olmaz, nur-u ziyadakiler daha *cool*, en azından bu kadar kuyruk acısı ile kin barındırmıyorlar sevgili liderlerlerinin geçmişi ortaya dokulunce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 anüs çevresini jiletlemekten bahsediyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paketi alayım mı abla ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamamnerd Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 2cm falan uzuyor kılları kesince :_-DD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 balonu patlamadan gider 1.90 balonu patlar ilk madalyadan önce gider 2.20 banlanmaz 4.80 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 BEYLER AĞDAYA GİDİYORUM 1 SAATE SDKFAS DRAMMSS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Viktor said: KuddusiMavra said: Viktor said: istanbulda boyle gitmiş olupta memnun kalan, tavsiye vericek olan birileri varmı? çok gecekondu sevıyesıne dusmus artık lazer işi İstiklal'de Odakule'yi geçtikten sonra ilk değil ikinci sokaktan gir içeri.orada Ulusal Kanal, Aydınlık gazetesinin olduğu bir bina var. Sanırım sana orada yardımcı olabilirler istenmeyen kıl-tüy işleri ile ilgili. Girerken yanarlı-dönerli apo-perinçek fotosu gösterdiğinde ekstra indirim yapacaklardır B)- orda işim olmaz, nur-u ziyadakiler daha *cool*, en azından bu kadar kuyruk acısı ile kin barındırmıyorlar sevgili liderlerlerinin geçmişi ortaya dokulunce Ben de kin olmaz viktor. Guzel bir pas verdin,ben de gol attim.sakayi,espiriyi hep baskalari mi yapacak,biraz da ben yapayim dedim. Bu arada yanarli donerli apo-mit mustesari fotolarini da bekliyorum. Edit:cok gazla yandas medya okuyorsun.senin bir sey ortaya doktugun yok.o fotolar bizzat perincek tarafinfan roportajin hemen ardindan 2000e dogru dergisinde yayinlandi.bununla ilgili yargilandi ve sucsuz bulundu.yandas medya hep ayni sakizi cigniyor ama sen cigneme.ne de olsa patidasiz.yakismaz sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 uzun zamandır kimseye böyle gol atmamıştım kısmet bugüneymiş hmsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Philips 3280 iyidir, her türlü işini görür. Jilet kadar kısa kesmez ama. Sadece vücut için arıyorsan da gene philips body groom, tene zarar vermeden kesiyor çok iyi alet ve 90tl teknosada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 şu an ağdalıyım. bildiğin azıma zicildi yani. ama no guts no glory. foto koysam ıslanırsını zjdfsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 gıllar vücudun enerjini emiyo abi diye bi geyik vardı bi aralar. yüzmeye giderken ben de kesmistim, ilk basta tuhaf sonra rahat hissediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 benim aerodinamik yapimi bozuyordu kosamiyordum kestim simdi rahatim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 olm amma çok metroseksüel erkek varmış patide yav :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 abi o laser olayi ne ya, ona o kadar para verene kadar araba falan alırım sdsfs daha ucuz ve etkili çözümler arıyorum discuss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 kolonya + çakmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 kıllara çok protein gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 kızlar değişti mi o kadar yahu? bizim zamanımızda kıllı adam rağbet görürdü kızlar arasında. enteresan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar