Sam Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 paradox'un duyurusu crusader kings'in piyasaya sürülmesinin ardından paradox'un hangi projeye eğileceği merak konusuydu ve trtışması yapılıyordu bir süredir resmi forumlarında, şaşırtıcı bir şekilde hearts of iron'a bir devam olarak çıktı bu proje. ben de arkaplanda oyun açıkken bunu görünce çok ilginç oldu.. :) henüz 1-2 saat önce yapılmış bu duyuru, ilk paticik okurlarının haberi oldu. başınız göğe değsin gimli bey.. :-p 2005 başında piyasada olması bekleniyor..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 var ya sam sırf sen oynuyorsun diye tekrar bi açıp bakıcam oyuna[signature][hline]I am a vision, I am justice Never thought that I could love Living in shadows, faded existence It was never good enough The first Levie of Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 ekonomi ve diplomasi yönü iyi değil oyunun bir victoria kadar ama savaş ve teknoloji kısmında süper. keyifle oynanabilecek sınırlı ülke var ama mesela bir almanya'yı oynamak çok keyifli geldi bana..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napoleon Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Ailecek bekliyoruz o halde :).[signature][hline]Şüphenin olduğu yerde özgürlük vardır. Yalnızca cahiller kazanmak için savaşırlar, bilge olanlar savaşmadan kazanırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 buna çok sevindim işte.. umarım paradox ilk kez grafiğe de önem verir de düzgün birşey yapar (hiç sanmıyorum ama neyse..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 yaptıkları düzgün tunacım hedef kitleleri farklı adamların bence ölçeklerini düşürmeliler yani koskaca almanyayı yöneteceğimize küçük bi tümen olabilir tabii o zaman mükemmel teknoloji ağacı iptal oluyor ummn düşünmek lazım neyse ben düzgün bi close combat isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 eet sen close combat istiosun yaptıkları genel olarak kısmen düzgün.grafiksel bakarsak düzgün bile diyemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 sen sc'yi de bırak madem bu kadar grafik hayranısın, gameplay'den önde tutuyorsun..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 sc nin grafikelri rüya gibidir carrier o engine flow u adam öldürür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 kardeşim saçma sapan konuşma yeter! adamlar BERBAT grafik yapıyor ortada olan birşey bu. gameplay den önde tutmuyorum ama senin dediğin mantıkla bizim ilk okulda 3 ortalı çizgili ufak defterlere yaptığımız oyunlar kral oyun olurdu.. bırak yahu adamların çizdiği haritada bile atmosferik birşey yok en ufak bi katkı yok..gameplay düzgün olmasa oynamayız zaten de bırak da bi monopoly den grafiksel üstünlüğü olsun be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 hak vermemek elde değil sıkıntı kötü olmalarında değil grafiklerin atmosferi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 ya grafiği geçin ya bu oyundan grafik beklemiyelim bence yani stratejik haritada daha ne bekliyosunuz boşverin iyi yapıyo adamlar bana kalırsa belki bir kaç hoş animasyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 eh sen gameplay ile müziği dışında bir ağır topu olmayan oyundan grafik bekliyorsun, ille ki bir kusur bulacaksın yani. yok işte, bu adamlar grafiği sallamıyor, paso gameplay. bir blizzard oyunu olsa başlardın şimdiden secde etmeye, warp masonu seni..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 lol 12 mb olsa olsa 2 tane mp3 dosyası olur o oyunun, 1 cd tıkabasa doluydu neredeyse..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 o 9r@l arcane olabilir azmo dayı.. :-p aquila evet ayrı konu açman daha doğru olur.. :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 ALLAH beaaaa son zmanlarda diyodum bu adamlar neler yapıyo diyee[signature][hline]Engineers motto; If it doesn't fit, force it. If it breaks it needed replacing anyway. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blitz Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Bak bu çok güzel olmuş eheh. Bişi sorucam nezaman türkiye'ye gelicek bu oyun? ya da geldimi?[signature][hline]Vakit nakittir, Nakit vakit ve hepsi biradIr!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Süper! Hadi bakalım noolacak.. Gerçi evet biraz grafik olsaydı paradox oyunlarında tadından yenmez olurdu katılmamak elde değil. Şöyle güzel ünite grafikleri, manşı geçen uçaklar vb[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 kotor 2 sadece x-box'a geliyor görünürde, yavaş çakın.. gimli bey ve diğer paradox'cular buraya bakınız.. süper yenilikler ve değişiklikler olacağını yazıyor, ille ki okuyun bu röportajı..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blitz Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Ya sam şu adresi versene insanlar baksın bi yaw. Merak ettim şimdi oyunun yeni formatı felan nası olucak. Ya da nsaı bişi olucak...[signature][hline]Vakit nakittir, Nakit vakit ve hepsi biradIr!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 hangi adresi? yukarıda bahsettiğim röportajın linki var işte onu diyorsan. bunu da resmi forumlarda gezinirken gördüm link olarak zaten. okuduğuma göre süper yenilikler ve değişiklikler olacak, ilk hoi'yi katlayacak gibi..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 yalansın paradox yeni engine isteriz. AI isteriz. başka da bişi istemeyiz.[signature][hline]Sade bir forum için imzalara hayır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 oyunun trailer'ı yayınlandı, sağdan soldan (gamespot, fileplanet) indirebilirsiniz.. resmi sitesinde yok ilginç bir şekilde.. indiriyorum şu anda, bakalım neler göstermişler.. :)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 offical sitedede var,bende indiriyorum.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 bi link koyarmısınız paradoxplaza açılmıyorda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar