Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearts of Iron 2 Bugün Duyuruldu!


Sam

Öne çıkan mesajlar

paradox'un duyurusu

crusader kings'in piyasaya sürülmesinin ardından paradox'un hangi projeye eğileceği merak konusuydu ve trtışması yapılıyordu bir süredir resmi forumlarında, şaşırtıcı bir şekilde hearts of iron'a bir devam olarak çıktı bu proje. ben de arkaplanda oyun açıkken bunu görünce çok ilginç oldu.. :)

henüz 1-2 saat önce yapılmış bu duyuru, ilk paticik okurlarının haberi oldu. başınız göğe değsin gimli bey.. :-p

2005 başında piyasada olması bekleniyor..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ekonomi ve diplomasi yönü iyi değil oyunun bir victoria kadar ama savaş ve teknoloji kısmında süper. keyifle oynanabilecek sınırlı ülke var ama mesela bir almanya'yı oynamak çok keyifli geldi bana..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kardeşim saçma sapan konuşma yeter!
adamlar BERBAT grafik yapıyor
ortada olan birşey bu.
gameplay den önde tutmuyorum ama senin dediğin mantıkla bizim ilk okulda 3 ortalı çizgili ufak defterlere yaptığımız oyunlar kral oyun olurdu.. bırak yahu adamların çizdiği haritada bile atmosferik birşey yok en ufak bi katkı yok..gameplay düzgün olmasa oynamayız zaten de bırak da bi monopoly den grafiksel üstünlüğü olsun be
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

eh sen gameplay ile müziği dışında bir ağır topu olmayan oyundan grafik bekliyorsun, ille ki bir kusur bulacaksın yani. yok işte, bu adamlar grafiği sallamıyor, paso gameplay. bir blizzard oyunu olsa başlardın şimdiden secde etmeye, warp masonu seni..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Süper!

Hadi bakalım noolacak.. Gerçi evet biraz grafik olsaydı paradox oyunlarında tadından yenmez olurdu katılmamak elde değil. Şöyle güzel ünite grafikleri, manşı geçen uçaklar vb[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
A mug of ale, and a fine tale!
Gimli yönetti
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hangi adresi? yukarıda bahsettiğim röportajın linki var işte onu diyorsan. bunu da resmi forumlarda gezinirken gördüm link olarak zaten. okuduğuma göre süper yenilikler ve değişiklikler olacak, ilk hoi'yi katlayacak gibi..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 5 ay sonra ...
oyunun trailer'ı yayınlandı, sağdan soldan (gamespot, fileplanet) indirebilirsiniz.. resmi sitesinde yok ilginç bir şekilde.. indiriyorum şu anda, bakalım neler göstermişler.. :)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...