bingildak Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 nedne dizi siteleri yasaklanıyor hiçbir fikri olan var mı? dizi izle net said: Ulaşmaya çalıştığınız internet sitesi aşağıda sayılan mahkeme kararları ile erişime engellenmiştir. T.C. İstanbul 1. Fikri ve Sınai haklar hukuk mahkemesinin 29.03.2011 tarih ve 2011/68 D İş sayılı , T.C. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Basın Bürosunun 01.04.2011 tarih ve 2011/40 Muh. sayılı ve 05/04/2011 tarih ve2011/40 Muh sayılı ka İstanbul 25. Sulh Ceza Mahkemesi'nın 18.02.2013 tarihli 2013/39 D. İş ve / sayılı karar yabancı dizi izle com aynı şekilde yasaklanmış. bu adamlar illegal bir şey mi yapıyordu ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Cidden soruyor musun bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 ciddi misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 evet son derece ciddiyim, şuursuzum bu konularda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 zi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 adamın nicki bılgıldak önce onun hikayesini sormak lazım ayrıca dizi-mag hep açık curb your enthusiasm bile mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 ben kullanmıyorum bu tarz siteleri, old school görüyorum işimi. kız arkadaşım kullanıyordu, o sordu, bende hiç bilgi sahibi olmadığım için burada sorayım dedim. eli ishaller dadanmış yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Allah razi olsun .gif icin lyv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Adam gerçekten soruyor bu soruyu. Neyse ben genede eğlence için açmıştır diyorum ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Telif? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Gecen sene cikarilan bir yasadan dolayi turk mahkemelerinde farkl bir algi olustugundan siteleri engelliyorlar. Dünyanin geri kalan yerlerinde teşvik alıyor bu siteler devletten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 dizi-mag sağlam birisi kapanır diğeri açılır merak etme reklam geliri iyi bu işlerin illa biri girer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Bunlara reklam verenler de illegal is yapmis olmuyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 yo onlar sadece reklam vermiş oluyor, reklamı yayınlayanın derdi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 benim anlamadıım diziyi yayınlıyosun uzaya sonra diyorsun ki, oha uzaydaki şeyi açıp bakamazsın depolayamazsın falan olm broadcast etmişsin zaten neyin peşindesin hitlerin yolunda gitmiş o yayın ne kafası bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 uzaya tek bir "ürün kanalı" üzerinden kitlelere ileiyorsun (radyo, televizyon, www, vs.) ve bu işin yapılması için o ürünün yayınlanma hakları satın alınıyor, telif ödeniyor. isterse ulusal kanalda olsun ortada bir telif sorunu var açık kaynak olarak yayınlandığı sürece sorun yok ama açık kaynak değilse hak sahibinin yaptırım uygulama hakkı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Genelde US'de hep iziyorsun zaten. Diziyi korumuyor bu olay fiili olarak. Kanalin reklam gelirini (Hulu izlerken ya da BBC iPlayer izlerken reklam da izliyorsun) ve yabanci dagitimcinin haklarini koruyor. Yabanci dagitimcinin haklarini korumanin yolu pek yok ama, eger VPN ile Hulu'yu kullanirsan mesela benim gibi, sana karsi kimsenin sikayet hakki yok, ortada suc da yok. Surada anlatmistim: VPN ile bağlanmak teknik olarak suç değil zaten. Bu tarz telif hakkı ihlali sadece şikayet üzerine incelenir ve karşı taraf parasını aldığı sürece şikayet etme durumu daha farklıdır. Şikayet zarar üzerine olur ki adamların zarar görmediği ortada, çok karmaşık ve daha çözülemediği için genelde yok sayılan bir durum ip adresi kısıtlamasının dışında. Tek zarar gördüğünü iddaa edebilecek kişi Türkiye'deki lisans sahibi ki onların da kendilerine ait olmasan bir telif hakkının ihlali için dava hakları yok, dagitim hakki =/= telif hakki. Yoksa ulkede cevrilen kitaplarin da orijinal metinleri satilamazdi yani basitce orneklersem. Doğan Medya Netflix'e giriyorum diye dava açamaz yani; Stephen King ceriviyorum diye Ingilizce King kitaplarini yasaklayamayacagi ya da okuyanlara dava acamayacagi gibi. Coğrafik sınırlamaları geçme de suç yok. Sonuc olarak bunlarin kapatilmasi ozgun hak sahibinin reklam gelirini ve yerel dagiticinin haklarini koruyor. Yerel dagiticinin haklari meselese daha karisik ama, dagitim hakki ozgun kaynaga erisimi engelleyemez oraya gidebilirsen, bolgeye aittir yani ama bolgede yasayan insanlara degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 ben şeyi beğeniyorum en son insan hakları mahkemesi copyright infringement'ın tek başına suç olmasının insan haklarına aykırı olduunu savundu, yani adamı zarara soktuğunu kanıtlaması lazım. da "internetten indirmeseydim zaten filmi/diziyi izlemeyecektim. Benim izlemem zarara sokmadı tam tersi etrafımdakilere anlattığım için bilinirlik ile yasal yoldan izleyenlerin miktarını arttırıp para kazandırmış bile olabilirim." mantığı olayı karıştırıyo lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 http://falkvinge.net/2013/02/07/court-of-human-rights-convictions-for-file-sharing-violates-human-rights/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 zaten bi anlasalar korsanı olmasa ne oyun oynucaz ne film izlicez karışmıcaklar ama işte yok anlamıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 monoscope said: zaten bi anlasalar korsanı olmasa ne oyun oynucaz ne film izlicez karışmıcaklar ama işte yok anlamıyolar hayatımız çalma çırpma diyosun yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 abi bütün dünyadaki toplam nakitten daha fazlasının kendisine ödenmesi gerektiğini savunan bir sektörden sözediyoruz istedikleri her şeyi versek, her şeyi vericez eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 http://www.pcworld.com/article/223431/riaa_thinks_limewire_owes_75_trillion_in_damages.html Adamların istediğini almasına izin veremeyiz gayet yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 yekeyeke said: monoscope said: zaten bi anlasalar korsanı olmasa ne oyun oynucaz ne film izlicez karışmıcaklar ama işte yok anlamıyolar hayatımız çalma çırpma diyosun yani.. senden çalıp çırpılanların hesabının farkında olduğun gün daha güzel olucak herşey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar