imamizer Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 oraya da numara girmem ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Litminov said: Bu olta değil. Yukarıdaki arkadaşın gösterdiği uygulamanın web versiyonu.. Şöyle ki bazı programlar yüklendiği zaman özel izinler istiyor. Mesela Android'de apk yüklerken görüyoruz telefon rehberine erişme vs. kimse de aga bu nedir demiyor. Uygulamalara izin verdiğimiz anda telefon rehberimize ve numaramıza sahip oluyorlar. Bu addafix'te numaraları reklam yayınlamak için veri tabanında tutuyor. Pek çok reklam kuruluşu bunun gibi rehber toplayan firmalardan numara alıyor. Mesela bu site de yukarıda verdiğim linkten numara alıyor. Birkaç numara sorgula sana isim verecek. http://turktuccar.com/numara-sorgula şu harbi biliyor ama benim soyadı yanlış çıkardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 link ismi tüccar, sonra telefon numaranı gir diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 benjani said: Litminov said: Bu olta değil. Yukarıdaki arkadaşın gösterdiği uygulamanın web versiyonu.. Şöyle ki bazı programlar yüklendiği zaman özel izinler istiyor. Mesela Android'de apk yüklerken görüyoruz telefon rehberine erişme vs. kimse de aga bu nedir demiyor. Uygulamalara izin verdiğimiz anda telefon rehberimize ve numaramıza sahip oluyorlar. Bu addafix'te numaraları reklam yayınlamak için veri tabanında tutuyor. Pek çok reklam kuruluşu bunun gibi rehber toplayan firmalardan numara alıyor. Mesela bu site de yukarıda verdiğim linkten numara alıyor. Birkaç numara sorgula sana isim verecek. http://turktuccar.com/numara-sorgula şu harbi biliyor ama benim soyadı yanlış çıkardı Çünkü Türktüccar da, addafix veri tabanındaki numaralardan sorguluyor. Eğer addafix'ten numaranı silersen böyle sitelerde çıkmaz ve telefonuna reklam gelme olasılığı azalır. Ancak addafix gibi bir sürü numara kaydeden firma var bu firma da büyüklerden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtraJudical Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Sigarayı bırakmak istermisiniz diyerek arıyorlar , ardı ardına arıyorlar bazen ötekini beklemeye alıyorum açıyorum bi bakmışım sigarayı bıraktıralım ıvır zıvır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 hangi numarayı yazsam, bildi turktuccar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Litminov said: Myshkin said: Litminov said: Buradan numaranızı silerseniz yenileri çıkmaz. Genelde buradan alıyorlar numaraları.. http://adaffix.com/cia/delist_tr.php ahah böyle güzel olta görmedim ben Bu olta değil. Yukarıdaki arkadaşın gösterdiği uygulamanın web versiyonu.. Şöyle ki bazı programlar yüklendiği zaman özel izinler istiyor. Mesela Android'de apk yüklerken görüyoruz telefon rehberine erişme vs. kimse de aga bu nedir demiyor. Uygulamalara izin verdiğimiz anda telefon rehberimize ve numaramıza sahip oluyorlar. Bu addafix'te numaraları reklam yayınlamak için veri tabanında tutuyor. Pek çok reklam kuruluşu bunun gibi rehber toplayan firmalardan numara alıyor. Mesela bu site de yukarıda verdiğim linkten numara alıyor. Birkaç numara sorgula sana isim verecek. http://turktuccar.com/numara-sorgula Ben numaraların addafix veri tabanına saklandığı bir uygulama yüklemişim. İkinci hattım da dandik bir telefonda takılı ve birinci hattımda falanca 2 diye kayıtlıydı. Bu ikinci hattı yukarıdaki siteden sorguladığımda falanca 2 diye çıkıyor. Mesela babamın numarasını sorguladığımda başında meslek ünvanı çıkıyor atıyorum doktor muhsin gibi artık kimden alınmışsa numarası.. Bu numara kopyalamayı engellemenin yolu da var ancak telefonun rootlu olması gerekiyor android cihazlarda.. denedim, siliyor gerçekten adaffixten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Dominos spama bagli hergun 4-5 mesaj atilir mi yav? Bunlari sikayet etcek bir yer yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 dominos'a o konuda bende kırgınım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Abi ben yeni 532'li hat aldım 3-4 ay oluyo,daha önceden 3 kişi kullanmış hattı.Hat tam kırmızı noktalı numaralar gibi olmuş.Lan en son korkuyorum biri arıycak 305'e geç ben geliyorum diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 dominon's tan gelen sms e sağlam sövdüm adam utandı artık bi sms atmıstı surdan bişileri iptal edebilirsiniz diye dsfdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtraJudical Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Geçen baktım 0212 arıyor açtım sigara dedi kapatmadan bir çağrı daha geldi bunu bekletmeye alıp onu açtım aynı gene sigara bıraktırma , artık usandırdı ya, bunları çıkaran kişileri hapise atıp 30-40 yıl vereceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtraJudical Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Raistllin said: Abi ben yeni 532'li hat aldım 3-4 ay oluyo,daha önceden 3 kişi kullanmış hattı.Hat tam kırmızı noktalı numaralar gibi olmuş.Lan en son korkuyorum biri arıycak 305'e geç ben geliyorum diye Haha benim hattımı eskiden zeynep diye birisi kullanıyormuş, baktım icra takip numarası felan mesaj olarak geliyor işte hacizlik olaylar yazıyor, hemen aradım bir baktım zeynep hanımın borcuymuş ancak kadın nasıl iş çevirdiyse 3-4 farklı yerden icra,haciz mesajları geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 bu konuda en aşmışı turk telekom, adamların numarayı blokluyorum 3 gün geçmiyor yeni no'dan arıyorlar ve günde ortalama 9-10 adet çağrı kaydı oluşuyor telefonumda kendilerinden. geçen gün (pazar sabah 10'da) aradılar yeni no'dan dedim utanmıyormusunuz halen diye, sizinle şuan davalık vaziyetteyiz, zaten kazanacağım bir dava için elime halen koz veriyorsunuz ne aptal firmaymışsınız vs. vs. diye yazdım kadına hikayeyi. birde daha cevap veremeden kadına, otomatik arıyor falan demeyin, otomatik arasa tek numaradan arar düşmezse pas geçer siz aradığınız numaradan ulaşamadığınızı anlayınca yeni numaradan arıyorsunuz ki bu bildiğin tacize giriyor yasalarda şu bu diye söverken gazı almıştım ki... telefonu kapattı suratıma ahah. lan insanların hafta sonudur, gecesidir, gündüzüdür hiç bişeyi kalmadı ya sabahın 5'inde arayanı biel oldu ttnetten inanılır gibi değiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 nasıl blockluyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrStein Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 belalılarım garanti bankası, iş bankası, denizbank, ing bank. hepsi de kıramayıp, hiç kullanmadığım kredi kartları için verdiğim telefonlar. her gün aksatmadan sms geliyor. gelmediği gün merak ediyor insan başlarına bir şey mi geldi acaba diye. onun dışında, 3 günde bir kredi kartı borçlarımı ödemeye talip bir yerden sms geliyor. halbuki sadece 1 bankanın kredi kartına, çok az miktarda borcum var. ayda bir de sigarayı bıraktırmak istiyorlar, inatla içiyorum. geçen hafta da enteresan olarak, dini kitaplar satmaya çalıştılar bana. banttan değil, direkt konuşuyordu kişi. lafını kesip inanmıyorum dedim. ateist misin dedi. o ayrı bir konu, seni ilgilendirmez, sana inanmıyorum, bi daha arama burayı dedim. serdar ortaç'a bağlayıp küfür edicektim, vazgeçtim, dinci yobazları üzerime falan salarlar, manyak çok memlekette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Raistllin said: Abi ben yeni 532'li hat aldım 3-4 ay oluyo,daha önceden 3 kişi kullanmış hattı.Hat tam kırmızı noktalı numaralar gibi olmuş.Lan en son korkuyorum biri arıycak 305'e geç ben geliyorum diye Bu 532 yi alırken eğer iptal ederseniz türkselin 532 özel hattını iptal ettin diye ceza geliyor dediler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Birde türksel hattı iptal eder etmez satıyor mu ya. Beni de arayan arayana. 9-10 sene önce iptal ettiğin vodafone hattım hala kullanım dışı!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 abi türksat mail atıyo çiçek siparişinde %30 indirim ya anasını satiyim sana emaili reklam at diye mi verdim, eşşek gibi fiyatlara sat diye mi verdim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 ota boka her isteyen yere cep telefonunuzu verirseniz olacağı o. misal otobüs firmaları şaypakart(oh yes) her hangi bi özel sağlık kurumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Hadi itiraf edin bu gibi yerler olmasa telefonu ne arayan var ne soran ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tawheed Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Herkesi kendi gibi,bodrum katında 10 senelik atleti üzerinden hiç çıkarmamış,şişe dibi gözlüklü sanıyor pislik bee 2400 kişi var 2 telefonda.. en az 10.000 kişiyi de almadım bile rehbere Önemli ve üst mevkiilerdeki telefonu olanları,en üste yazıyorum a-z diye değil rehberim Önemli-önemsiz diye sıralanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 10000 kisiyi almaman iyi olmus rehbere, bugun varlar yarin yoklar zaten. icsavasta terorist olmak zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 son günlerde sağdan soldan istediklerinde vermeye başlamıştım şuan pişmanım umarım bu aranmalar zaman ile artmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Ben bu tarz gelen her reklam vs.yi blockluyorum telde. Gözle görülür ölçüde azalma var. Favorim ise TOROSLAR, bu arkadaşlar ne zaman akdeniz bölgesi sınırlarına girsem bir şekilde öğrenip "kredi kartı borcunuzu ödeyelim" tadında mesajlar atıyorlar. Hayranım çalışma azimlerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar