Chemical Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Abi bitmiyo ya bi 0035 li dolandırıcılar bir sigara bırakma ürünleri dolandırıcıları bankalar, ot bok, ürün ister misiniz, dijitürk? Ama en çok dolandırıcı milleti arıyor abi. Ulan yasa çıkıcaktı hani 50k liraya kadar ceza falan? Telefonumu açık bırakmak istiyorum abi sürekli malum annem tek istanbulda falan, ama dersin ortasında vs arkadaşlarımdan 10 kat falan yabancılar arıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 anasını satiyim telefon aramak beleş oldu bu adamlar bizi bu kadar arıyor da biz mi para veriyoruz bir tek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 sorma arkadaş ya sabahın 9unda uyandıran mı istersin dersin ortasında zart zurt titreten mi istersin abuk sabuk numaralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 abi turkcell online işlemlerden herşeyi kapatabiliosun yaw, yani bana çok eser miktarda reklam aramaları yada smsleri gelior. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 2 tane hattım var, tekini ota boka vermek için kullanıyorum bankadır, yemek siparişidir, etkinlik kayıttır vs. diğeri sadece kişisel kullanımım için. tırt hattıma günde ortalama 6 mesaj, 2 çağrı geliyor lakin evde bıraktığım için muhattap olmuyorum gün içinde :D tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 yani benim ulaşılabilme hakkım var, evde tek yaşıyan annem var, ailesi karşıda yaşıyan en yakınında benim olduğum arkadaşım var bu insanların istedikleri zaman bana ulaşabilmesini istiyorum ama bu birkaç para kazanmaya çalışan gerizekalı mal yüzünden her ders telefonum çalıyor, beni telefonla arayacak herkesi tanıyorum abi herkes mesaj atıyo zaten, çıkınca ara diye. adamlar ÇAT arıyor abi açıkca ararız rörö 6. senesine girdiğin ünide hocadan laf işittim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 reampage said: abi turkcell online işlemlerden herşeyi kapatabiliosun yaw, yani bana çok eser miktarda reklam aramaları yada smsleri gelior. yaptım bunların hepsini arıyan herkesi geri arayıp küfrediyorum resmen, aramayın beni diye. Baya bir süre aramıyorlar sonra BİZ ASLINDA DEĞİŞTİK dönemi geçiriyor garanti bankası falan yeşile bürünürken tekrar aramaya başlıyor. böyle zilyar milyar doları reklam bütçesine harcadıkları an, ölü deri atar gibi RENKLERİMİZ DEĞİŞTİ AHAHAH BAKIN YEŞİLDİK MAVİ OLDU HASKTİR OHA BAKIN ABİ BAKSANIZA moduna giren her şirket, aramayın dediğimi unutup geri arıyor çok acayip zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 %70 indirimlşi kışlık mont satan digitürk avea arada bir allah kitap aşkına bir şeyler satan nur sesli abi 4ü standart olarak arıyor. arada başka firmalar falan da arıyor canları sıkıldıkça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Valla beni kapattıktan sonra herşeyi kurutemizlemeciler aradı bi süre ısrarla aradılar istemedim sonra onlarda kesti, şimdi arada dominostan sms gelio o akdar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 aa allah kitapçılarını unutmuştum evet onlar hem evi hem cebi falan arıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 aynı sorun bende de var;gerizekalı istanbullu bi vatandaş;(gerizekalı istanbullu diyorum çünkü amca anadolu yakasında kendi ev numarası benim cep numarama tekabül ediyor alan kodu hariç) benim numaramı vermiş; digitürkden,güvenlik firmalarına sigara içmeme rağmen sigara bıraktırma hattına kadar görüşmelerini ben yapıyorum pezemenkin yerine.. adama da ulaştım verdim veriştirdim.bir ara azaldı yine doruk noktasında bu aralar..(bahtsız bedevi mode off) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 En cok arayan allahin belasi Digiturk, her turlu azari basiyorum ama farkli farkli nolardan paso ariyorlar. Tvdeki yabis yabis nil reklami ayri paso arayan adamlari ayri, boeeh! Sigara biraktiricilardan sonra bu ara cinsel hapcilar azitti gunde bikac kezle. Bi sefer aramayin dicek oldum yuzume kapadi orspu. Mesajla reklama ceza gelecekmis, ama aramalara da operator uzerinden bi engel gelmeli. Istenirse kolayca ayirt edilir bunlar, sonucta normal vatandas ardarda yuzlerce arama yapmaz bi gun icinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 greenpeace üstüne tanımam, çok azimli gebeşler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 bana cinsel performanscılar mesaj atıyor aramıyorlar. dünde dekoryapı ardarda 3 mesaj attı.ne oluyoz lan dedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 anketlere, sağa-sola vermezseniz numaranızı böyle problemler yaşamazsınız. digitürk gibi yerler de yapıyor bunu mecbur numaranızı verdiginiz yerler ama telefonları değişmiyor, rehbere ekleyip engelliyorsunuz adamları problem çözülüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Kargo elemanlari falan tel nolarini satiyormus firmalara sanirim. Bide yeni taktik gelistirdim, arayan firmalara yanlis numara o kisi degilim cekiyorum, bi miktar fayda sagladi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 çamaşır topu cinsel güç arttırıcı x mevki x etabında 1 oda 1 salon ev ittirenler baydım lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 dün akşam bir uygulama kurduyduk arkadaşlarla telefona, CIA - caller identification gibi bişi. bloke de yapıyomuş avea yine aradı şimdi bastım bloku bakalım işe yarayacak mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Buradan numaranızı silerseniz yenileri çıkmaz. Genelde buradan alıyorlar numaraları.. http://adaffix.com/cia/delist_tr.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Chemical said: Abi bitmiyo ya bi 0035 li dolandırıcılar bir sigara bırakma ürünleri dolandırıcıları bankalar, ot bok, ürün ister misiniz, dijitürk? Ama en çok dolandırıcı milleti arıyor abi. Ulan yasa çıkıcaktı hani 50k liraya kadar ceza falan? Telefonumu açık bırakmak istiyorum abi sürekli malum annem tek istanbulda falan, ama dersin ortasında vs arkadaşlarımdan 10 kat falan yabancılar arıyor. 3 saat telefonumu evde unuttum bu süre zarfından arabistandan 2 farklı numara 15 kere aramış beni. nasıl bir azim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 bir yetkili açıklama yapıp onay vermedikçe oraya numaramı girmem ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Litminov said: Buradan numaranızı silerseniz yenileri çıkmaz. Genelde buradan alıyorlar numaraları.. http://adaffix.com/cia/delist_tr.php ahah böyle güzel olta görmedim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 beni de arıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Myshkin said: Litminov said: Buradan numaranızı silerseniz yenileri çıkmaz. Genelde buradan alıyorlar numaraları.. http://adaffix.com/cia/delist_tr.php ahah böyle güzel olta görmedim ben Bu olta değil. Yukarıdaki arkadaşın gösterdiği uygulamanın web versiyonu.. Şöyle ki bazı programlar yüklendiği zaman özel izinler istiyor. Mesela Android'de apk yüklerken görüyoruz telefon rehberine erişme vs. kimse de aga bu nedir demiyor. Uygulamalara izin verdiğimiz anda telefon rehberimize ve numaramıza sahip oluyorlar. Bu addafix'te numaraları reklam yayınlamak için veri tabanında tutuyor. Pek çok reklam kuruluşu bunun gibi rehber toplayan firmalardan numara alıyor. Mesela bu site de yukarıda verdiğim linkten numara alıyor. Birkaç numara sorgula sana isim verecek. http://turktuccar.com/numara-sorgula Ben numaraların addafix veri tabanına saklandığı bir uygulama yüklemişim. İkinci hattım da dandik bir telefonda takılı ve birinci hattımda falanca 2 diye kayıtlıydı. Bu ikinci hattı yukarıdaki siteden sorguladığımda falanca 2 diye çıkıyor. Mesela babamın numarasını sorguladığımda başında meslek ünvanı çıkıyor atıyorum doktor muhsin gibi artık kimden alınmışsa numarası.. Bu numara kopyalamayı engellemenin yolu da var ancak telefonun rootlu olması gerekiyor android cihazlarda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 oltaception Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar