applev0dka Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 "Tatar Ramazan" said: You dont come to suck, you dont come to fuck, why i pay your lunch amuagoym! hahah tatar saygi duydum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 https://dl.dropbox.com/u/60571916/computing.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 bana da şu lazım; Karacaoğlan der ki; ne oldum ne olayım, akan sularında bende geleyim, sakal seni cımbız ile yolayım, bir kız bana ''emmi'' dedi neyleyim. bizim evde urum olur uç olur, sızlaşır bozkırları aç olur. bir yiğide ''emmi'' demek güç olur, bir kız bana ''emmi'' neyleyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Asteroth said: Vardır aynı anlamı veren bir deyim İngilizce'de kesin, lâkin benim aklıma gelmiyor. Nedir? bence "f..k" tır çünkü adamlar ota-boka "f..k" diyor >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 ehehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Fuck dedi heheh Fuck me sir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Blac'boy says that; what i became what i will be in your running waters i come too beard i put you out via tweezers a girl called me "uncle" what can i do in our house there is badge there is point steppe ache become hungry it is hard to say "uncle" to brave a girl "uncle" to me what can i do şiirin türkçesini anladık mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 bıldırki hurmalar gelir götünü tırmalar bu lazım bi de. cem yılmaz sorduğundan beri arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 BabacumMostors said: resppect! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Cipetpet said: Şunun ing si lazım asddad Deveyi düz öldürür Sürmeyi göz öldürür Yiğidi bıçak kesmez Bir acı söz öldürür Ahooyy The straight path kills the camel, The eye kills the eye liner, The knife does not cut But a painful word kills the valiant. Hurraaay ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 hahaha çok iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Şunuda yapında tam olsun Deveyi düzde gördüm Sürmeyi gözde gördüm Şükür olsun mevlaya Seni bu gözle gördüm Di gel kız gel yanıma Seni saram canıma Seni görmezsem eğer Kıyarım bu canıma Ne türkü arkadaş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 i saw camel on flat i saw maskara on eye many thanks to god i saw you with this eye sa' come girl come my beside i embrace you to my life if i don't see you i slay this life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 what a folk song friend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 [video]http://m.youtube.com/watch?v=avT7lk4gWsw?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 :D valla çok ihtiyacım vardı,iyi güldüm cumartesi cumartesi...allah iyiliğinizi versin hepinizin :)))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Allah babana acil şifalar versin abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Sufi said: bıldırki hurmalar gelir götünü tırmalar bu lazım bi de. cem yılmaz sorduğundan beri arıyorum. the date palms you eat yesterday, claws at your butt today. kafiyeler uysun diye zamanı geriye çektim. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar