Mortis Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 ben varım gel alak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 sabonis yazdı bana da şimdi. vazgeçerse alırız indirime girerse eğer. yan tarafta FTL var diye korkuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 YA BU STEAM COMMUNITY'SİNİN ABV başka birşey demiyorum. al işte sikko indie oyunları kazandı gene offffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 zaten %20 falan gelicekti max, salla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 heaaa baska turlu planlarin varmis senin. meh o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 daily deal'da nasıl görmemişim bunu ona yanıyorum şuan. encore day'de gelse bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 ahahaha şaka gibi lan harbi. divinity tarafı net daha sağlamdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 ilk gundu galiba bunun indirimi. son gun bi posta daha girer kesin iyi mi ki bu denedin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 yok denemedim ama başından beri takip ediyorum, baya başarılı gözüküyor. oynayanlar baya övüyordu. multi co-op falan da var. yarın release oluyor zaten. bu yaz buna sarmak istiyorum. encore dayde çıkmazsa, mecbur key trade sitelerinde kovalayacağım artık napayım. abi birde divinity'nin yanında 3 oyun bütün sale boyunca indirim görmemiş oyunlardı yani. solda 3462315 kere indirim görmüş FTL, daha sabah indirim girmiş strike vector. pleb gamerlar isometric turn-based tagını görünce direk ıyyy çekti işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Oldukca yakin bir arkadasim Larian Studios'ta calisiyor. Bana cok cuzi bir fiyata Original Sin keyini ayarlamisti. Burdaki postlari gorunce sordum. Tam bir sayi veremesede steam salestekinin daha altinda bir fiyata birkac key ayarlayabilicegini soyledi. Su an elinde bir tane kesin mevcut var. Tabi bu durumda direk elden keyi teslim etmis oluyo. Karsiliginda da steam uzerinde keyin ederi karsiliginda kendisinde olmayan, istedigi oyunlardan birisini Gift olarak bekliyo. Dogal olarak guven sart, fakat ben hicbir sorun olmayacagini garanti edebilirim. Ilgilenen varsa bana yazabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Duplicate oldu pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Rusya fiyatından verecekse ilgilenirim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Rusya fiyati ne kadar bilmiyorum. Benim almis oldugum fiyatta olmayacagi kesin ama :) Tam ne kadar olur diye de sormadim, fakat Steam Salestayken olan -20% 'nin altinda bisey olacagini soyledi. Buyuk ihtimal bir oyun secip onu Giftlemenizi isteyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Bir guncelleme yapayim. Original Sin key karsiligi 25-30$ civari kendi sectigi bir oyunu Gift olarak bekliyo cocuk. 3-5 arasi key alabilirim diye dusunuyor. Bir kisminda DLC ve eski oyunlarin keyleride olabilir ama hepsine alamayabilirim diyo. Ondan garanti vermiyo DLC icin, sansa kaliyo yani. Zaten DLC'de sadece 2 tane Vanity item iceriyormus. Content falan degil yani, ondan cokta onemli degil. Bugun aksam saat 10 gibi gelebilir, ilgilenen varsa PM atabilir bana. PM'de Steam ID'de belirtirseniz iyi olur. Kesin DLC olan ilk key icin Sabonis ile gorustu. Ondan DLC olanlardan birisi Sabonis'e ayrilmis diyebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Takasçılardan alındığında daha ucuza geliyor malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 oyunda son 1 haftadır lock var. takasçılar öncesinde alıp stocklamıştır. rusyada 18 dolar falan sanırım, diğer sovyet ülkelerinde 20 dolar oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 ben baktım ona. stardard edition region free'miş, collector's edition region locked'mış. yani rus olandan dlcli, 2 oyunlu paketi alma şansınız yok. sanırım şu rusçulardan standard oyunu gift olarak, redeem etsek daha sonra patlama şansı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 valla ben görüyorum standart'da da lock var, türkiye'de yaşamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 valla şurda okudum. http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=842708 "The standard Russian edition is unlocked, but the digital deluxe edition is region locked." denmiş sayfada aktivasyon için bu ülkelerle sınırlıdır diye mi yazıyor? dediğin gibi de olabilir belki steam tradingine kapalı değil işte standard edition, collector's edition kapalıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 locked var, dikkat edin alırken. eleman ilk başlığı açtıgında locked olmayabilir 1 hafta geçmiş aradan. ben de nerdeyse 1 haftadır görüyorum zaten. edik: şimdi cart'a ekledim CE'de tekrar uyarı veriyor, fakat SE'de cart'da region uyarısı vermiyor. bilemedim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 ya bu DLC nin içeriğine baktım da alınması şart mı? nedir olayı da release de adamlar bi de DLC satıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 kickstarter hediyeleri işte. artık deluxe, CE falan fix oldu her oyunun release'inde abi. daha ne işe yaradıklarını bilen yok çünkü release'de verilecekmiş. steam'de yazmış biri. said: The golden Grail - a grail with that you can paint stuff golden and sell for like 10% more Zandalors Underpants - thay have their own will comment on stuff etc. Isnt exactly clear what they do( but no gamebraking stuff) alınması şart değil de dlc olanı alınca daha ucuza geliyor işte steam'de. denedik bu arada rus store'unda gift olarak almayı kapatmışlar. daha önce alıp inventorysinde olanlarla trade yoluyla alınabilinir anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Of çok fena hypelandım da 40$ lan Encore'da indirim gelse bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Bende hype trenindeyim, ama indirim gelecek kesin. Dun gece yarisina denk gelen community vote'da vardi Divinity OS %20 sale, aptal salak bir vote sonucu kaybetti. Encore'da cikar herhalde. Umarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 çok net korsanlıyorum. hype trainin sonu istanbul ankara arası hızlı tren gibi olacak sdfds. gözüktüğü kadar tırt değilse indirimde alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar