Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 fizban said: bi kelimeyi 20 kere kullanip hicbirinde dogru yazamamissan, pes etmen gerekiyo. galatasaray dun cok kotuydu. beklenen zaten cok kotu olmasiydi. ama medyanin gazina falan kendinizi dream team sandiniz yine. 3-0 normal skor. hakem berbat falan degildi, bir burak'in penaltisi bir mesut'un penaltisi var verilmeyen. dun fatih terim'in yaptigi 3. stoper hamlesini aykut kocaman yapsa LOLOLO ESOFMAN falan dersiniz, halbuki fatih terim 2-0'a razi bir sekilde o degisikligi yapti. 6-0 dan ders almis.ceza sahasında el var bide.bide 2 penaltı verilmedi diyorsun demek ki hakem berbattı :P fatih konusundada haklısın nasıl bir kafayla yaptı o değişikliği aklım almıyor.şınayder oyundan çıkınca drogba da düştü oyundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrStein Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Şike var maçta. Hatır şikesi. Morinho'nun maç sonrası açıklamalarından anladım. (einstein mode) Arkadaşına elinden geldiğince kıyak geçti Morinho. Valla biz olsak, Aykut maykut tanımaz 3'de bırakmazlardı gibi geliyor bana ve şu anda erci-e konuşmakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 forgiver said: o hamleden sonra daha atak oynadı takım riera eboue kanatlara gitti 3-5-2 tarzı bişey oldu hamit i geç çıkardı oyundan umut-burak-drogba-ambrat oyundaydı hala aykut kocaman diyorsunuztakim o hamleden sonra daha atak oynamadi. galatasarayin ilk yarida iki pozisyonu vardi, ikinci yarida hic hatirlamiyorum. umut-burak-drogba OOO 3 FORVET diye 20 dakika oynadiniz, hani defansif oynayan fenerbahce hep 3 forvetle oynuyor. selcuk surekli capa gibi oynadi, hucumlara hic katilmadi zaten mac boyunca. melo topu ileri tasimaya calisti. 3 stoper de sabitti. e 40 yapar. eboue iyiydi yenilen ilk iki gol haricinde, melo cok iyiydi, o kadar. dunku galatasaryin ozeti bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis7 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 rovans 2 hafta sonramı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 9 unda diye biliyorum. Bu arada şinayder ne oynar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Esnaf said: ceza sahasında el var bide.bide 2 penaltı verilmedi diyorsun demek ki hakem berbattı :P fatih konusundada haklısın nasıl bir kafayla yaptı o değişikliği aklım almıyor.şınayder oyundan çıkınca drogba da düştü oyundandogru diyosun, yanlis olmus cumle. hakem berbatti ama tarafsiz degildi diyecektim. bence o ankara havasi penalt idegil, yakindan gleiyo, el abzurt yerde degil, kacacak pozisyon yok. ama vermedigi sarilar var mesela, ilk yarida dany'ye, riera'ya, ikinci yarida xabi'ye falan. hakem kotuydu, gs'nin aleyhine yonetmedi, tarafli degildi. o degisikligi ben de anlamadim. heralde sneijder kufretti falan diye dusundum. bi de gokhan zan ya.. aydin yilmaz girse neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 GSli özgüveni > şişman özgüveni sabah radyoya bağlanan bi GS li dedi ki biz bitti demeden hiçbirşey bitmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/s480x480/625466_514648251930175_263636464_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 hakem fazla softtu ondan kaynaklandı, maçın sonlarına doğru" ulan ben gs ye haksızlık ediorm galiba, norveçin bağlarından koptuğum için bunları deve sanıyorum hala ama adamlar rol yapmıomuş kandırıldım pis madridliler" diye düşünüp toparladı. O sarı kartları çoktaaan haketmişlerdi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 peasant nasıl ingilizce değil ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis7 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 dhdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 değil hocam, değil yani. mesela bak honcaturbaca buda ingilizce değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis7 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 paspatur said: GSli özgüveni > şişman özgüveni sabah radyoya bağlanan bi GS li dedi ki biz bitti demeden hiçbirşey bitmez. ahahe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 fizban said: bi kelimeyi 20 kere kullanip hicbirinde dogru yazamamissan, pes etmen gerekiyo. galatasaray dun cok kotuydu. beklenen zaten cok kotu olmasiydi. ama medyanin gazina falan kendinizi dream team sandiniz yine. 3-0 normal skor. hakem berbat falan degildi, bir burak'in penaltisi bir mesut'un penaltisi var verilmeyen. dun fatih terim'in yaptigi 3. stoper hamlesini aykut kocaman yapsa LOLOLO ESOFMAN falan dersiniz, halbuki fatih terim 2-0'a razi bir sekilde o degisikligi yapti. 6-0 dan ders almis. abi dünyanın en haksız adamısın ya yine adam 4-3-1-2 den 3-5-2 ye geçti ofansif kanatlarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Abi aranızda Aykut ile Terim'i bir tutanlar olması çok komik lan. Aykut kim allah aşkına, daum la falan karşılaştırın bari. Ahaha fenerli ezikliği bambaşka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Fizban ve Zegna antipatiklik konusunda yarışıyor. Bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Google da arıyordum arıyordum bulamıyordum Fener hiç Real le oynamış mı diye, bunu buldum. 5-0 yenmiş fener çok utandım. http://www.youtube.com/watch?v=d6_6V1LnUIg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 3-5-2'ye degil, bildiginiz 5-3-2'ye dondu. eboue ve riera o kadar cok ileri cikmadi. arada kocaman bir FARK VAAAR. hatta semih surekli sol cizgiye inip top almaya calisti falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 ya istese 10-0-0 oynatır, ŞL bu hacı aykutun giremeyeceği yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 DoruK said: ilk maç real süpersonik oynayıp 3-0 alsın ikinci maç 1-1 bitsin böylece FATÖH TÖRÖM ARBAMATI NİYE OYUNA SOKTU YEAAH diye ağlayan falan da olmaz cici cici eleniriz herkes memnun kalır.BEYLER ADAM AHTAPOT CIKTI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 sen sus peosont. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 burada yi post kasılıyomuş ya 65 sayfadır aklım neredeymiş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 OMO MODROD SOKOKLORO NOVOZODO GOBO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 BulletRide said: Asriel said: @Bulletride Abi bak işte fanatiklik giriyor işin içine biraz.TR'nin yapısı dolayısıyla asla ne milli takımlar seviyesinde ne de klüpler bazında istikrar fln yakalayamayız biz.Zaman zaman parlamalar her kalbürüstü liglerdeki klüpler gibi bizde de olur.Fazla heveslenmemek lazım.Mantalite ve format değişmeden istikrar hayal... Abi sen mentaliteyi ne karıştırıyorsun? Bizim mentalite Galatasaray kafası. Her sene şampiyon olalım gidelim CL'ye, yemişim ülke puanını. Ki Galatasaray bu istikrarı yakaladı zamanında, tekrar olur, hedef büyülterek Hangi ligde her sene şampiyon oluyorsun öyle.Rekor 4 sene zaten.Onu geçtim başarılı diye adlandıracağınız rekor 2 sezon Avrupa'da.Sen diyorsun ki bu sene çeyrek yaptık seneye üstüne koyarız fln.Türk takımısın abicim sen fazla hayal kurma diyorum bende... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 he solda amrabat sağda umut 5-3-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar