Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Real Madrid - Galatasaray / 03.04.2012 [CL Çeyrek Final Elemeleri]

Lectre

Öne çıkan mesajlar

fizban said:

bi kelimeyi 20 kere kullanip hicbirinde dogru yazamamissan, pes etmen gerekiyo.

galatasaray dun cok kotuydu. beklenen zaten cok kotu olmasiydi. ama medyanin gazina falan kendinizi dream team sandiniz yine. 3-0 normal skor. hakem berbat falan degildi, bir burak'in penaltisi bir mesut'un penaltisi var verilmeyen. dun fatih terim'in yaptigi 3. stoper hamlesini aykut kocaman yapsa LOLOLO ESOFMAN falan dersiniz, halbuki fatih terim 2-0'a razi bir sekilde o degisikligi yapti. 6-0 dan ders almis.
ceza sahasında el var bide.bide 2 penaltı verilmedi diyorsun demek ki hakem berbattı :P
fatih konusundada haklısın nasıl bir kafayla yaptı o değişikliği aklım almıyor.şınayder oyundan çıkınca drogba da düştü oyundan
Sosyal ağlarda paylaş

forgiver said:
o hamleden sonra daha atak oynadı takım
riera eboue kanatlara gitti
3-5-2 tarzı bişey oldu

hamit i geç çıkardı oyundan

umut-burak-drogba-ambrat oyundaydı
hala aykut kocaman diyorsunuz
takim o hamleden sonra daha atak oynamadi. galatasarayin ilk yarida iki pozisyonu vardi, ikinci yarida hic hatirlamiyorum. umut-burak-drogba OOO 3 FORVET diye 20 dakika oynadiniz, hani defansif oynayan fenerbahce hep 3 forvetle oynuyor. selcuk surekli capa gibi oynadi, hucumlara hic katilmadi zaten mac boyunca. melo topu ileri tasimaya calisti. 3 stoper de sabitti. e 40 yapar. eboue iyiydi yenilen ilk iki gol haricinde, melo cok iyiydi, o kadar. dunku galatasaryin ozeti bu.
Sosyal ağlarda paylaş

Esnaf said:
ceza sahasında el var bide.bide 2 penaltı verilmedi diyorsun demek ki hakem berbattı :P
fatih konusundada haklısın nasıl bir kafayla yaptı o değişikliği aklım almıyor.şınayder oyundan çıkınca drogba da düştü oyundan
dogru diyosun, yanlis olmus cumle. hakem berbatti ama tarafsiz degildi diyecektim. bence o ankara havasi penalt idegil, yakindan gleiyo, el abzurt yerde degil, kacacak pozisyon yok. ama vermedigi sarilar var mesela, ilk yarida dany'ye, riera'ya, ikinci yarida xabi'ye falan. hakem kotuydu, gs'nin aleyhine yonetmedi, tarafli degildi.

o degisikligi ben de anlamadim. heralde sneijder kufretti falan diye dusundum. bi de gokhan zan ya.. aydin yilmaz girse neyse.
Sosyal ağlarda paylaş

hakem fazla softtu ondan kaynaklandı, maçın sonlarına doğru" ulan ben gs ye haksızlık ediorm galiba, norveçin bağlarından koptuğum için bunları deve sanıyorum hala ama adamlar rol yapmıomuş kandırıldım pis madridliler" diye düşünüp toparladı. O sarı kartları çoktaaan haketmişlerdi yani.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

bi kelimeyi 20 kere kullanip hicbirinde dogru yazamamissan, pes etmen gerekiyo.

galatasaray dun cok kotuydu. beklenen zaten cok kotu olmasiydi. ama medyanin gazina falan kendinizi dream team sandiniz yine. 3-0 normal skor. hakem berbat falan degildi, bir burak'in penaltisi bir mesut'un penaltisi var verilmeyen. dun fatih terim'in yaptigi 3. stoper hamlesini aykut kocaman yapsa LOLOLO ESOFMAN falan dersiniz, halbuki fatih terim 2-0'a razi bir sekilde o degisikligi yapti. 6-0 dan ders almis.

abi dünyanın en haksız adamısın ya yine adam 4-3-1-2 den 3-5-2 ye geçti ofansif kanatlarla
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

Asriel said:

@Bulletride

Abi bak işte fanatiklik giriyor işin içine biraz.TR'nin yapısı dolayısıyla asla ne milli takımlar seviyesinde ne de klüpler bazında istikrar fln yakalayamayız biz.Zaman zaman parlamalar her kalbürüstü liglerdeki klüpler gibi bizde de olur.Fazla heveslenmemek lazım.Mantalite ve format değişmeden istikrar hayal...

Abi sen mentaliteyi ne karıştırıyorsun? Bizim mentalite Galatasaray kafası. Her sene şampiyon olalım gidelim CL'ye, yemişim ülke puanını.

Ki Galatasaray bu istikrarı yakaladı zamanında, tekrar olur, hedef büyülterek

Hangi ligde her sene şampiyon oluyorsun öyle.Rekor 4 sene zaten.Onu geçtim başarılı diye adlandıracağınız rekor 2 sezon Avrupa'da.Sen diyorsun ki bu sene çeyrek yaptık seneye üstüne koyarız fln.Türk takımısın abicim sen fazla hayal kurma diyorum bende...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...