Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Real Madrid - Galatasaray / 03.04.2012 [CL Çeyrek Final Elemeleri]

Lectre

Öne çıkan mesajlar

Pepe oynayamaz muhtemelen, Varane da sakat dönmüş milli takımdan. Ramos-Albiol stoper ikilisi çok iyi olur bizim açımızdan, solda Coentrao sağda Arbeloa oynayacak muhtemelen MİS.

Kritik nokta önliberoları. Xabi Alonso son zamanların en formsuz günlerini geçiriyor keza Khedira da bu sene sıçışlarda. Sürpriz bir biçimde Modric-Essien çıkabilirler veya maç içinde dönebilirler. Ben formda bir Melo-Selçuk'un aşağı kalacağını düşünmüyorum, top hakimiyetini direk teslim etmeyiz. Ama işte adamlar 4-2-3-1'in en iyi 3'lüsüne sahipler. Sneijder'in ve Hamit'in temposuna çok ihtiyacımız var. Fizik kondisyon mücadelesi olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

bostancı 21 yeni adıyla şelalede izlicez maçı, adamlar direk çok seviyolar beni saçma biçimde. ayarlarız bişiler ya merak etme dediler 15-20 lira olur max kişi başı dediler :S anasını severler öyle işin diyerek beersta yer sordurdum, normalde böyle derbilerde falan masada kişi başı min. 25 tl harcama zorunluluğu oluyordu adamlar 60 TL dedi lan. hadi ben içiyorum 5 bira çerez falan kız arkadaşım napsın 2 birayı içemiyor yanında 2 tane kuzu mu söyliim. onu geçtim 10 kişiyiz arkadaş 600 lira yapar. millet çıldırmış anasını satiim ya
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...