Katibim Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Çakar, " Galatasaray'ın attığı goller 2'yle çarpılsa bile turu geçemezler " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 dsmart yayınlıyor di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 bu d smart ta digiturk teki gibi tek maç satın alıp izleyebiliyormuyuz ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Önceki mesaja evet son mesaja hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mevlana Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 schalke macı 80 90 liramı neydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 4-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mevlana Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 yuh real macı 140 lira ne içmiş bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 ilk 20-25dk gol yemeden gecirirsek bas edebiliriz diyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 19 - 3 real madrid yener Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Realin defans iki maçtir yüksek toplarda siciyor, eğer birileri sıfıra inip orta yapabilirse gs kesin golü bulur da kaç tane yiyeceğini allah bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 zaragoza kadar yeriz iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Pepe oynayamaz muhtemelen, Varane da sakat dönmüş milli takımdan. Ramos-Albiol stoper ikilisi çok iyi olur bizim açımızdan, solda Coentrao sağda Arbeloa oynayacak muhtemelen MİS. Kritik nokta önliberoları. Xabi Alonso son zamanların en formsuz günlerini geçiriyor keza Khedira da bu sene sıçışlarda. Sürpriz bir biçimde Modric-Essien çıkabilirler veya maç içinde dönebilirler. Ben formda bir Melo-Selçuk'un aşağı kalacağını düşünmüyorum, top hakimiyetini direk teslim etmeyiz. Ama işte adamlar 4-2-3-1'in en iyi 3'lüsüne sahipler. Sneijder'in ve Hamit'in temposuna çok ihtiyacımız var. Fizik kondisyon mücadelesi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 ramosun ustune oynarsa drogba belki ikinci maça gelemez, çok sever kart görmeyi ve benim de içime böyle bir şey doğdu :) ramos bence 2.maçta cezalı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 ben maçı komşunu duvarından dinleyecem, böyle dayayacağım bardağı oradan gelen seslere göre yorumlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 paraya kıy lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 di mi kendime ufak bir radyo alayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Ya da az sosyalleş git adamla izle işte yabani midir nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 mevlana said: yuh real macı 140 lira ne içmiş bunlar kahveler için falandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=vV1AGRb0Dx4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 d smart harici hangi kanal? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 sostizm said: Ahmet Cakar: tur sanslari, fenerbahce %40, galatasaray %3 Bikini giysek %5 e çıkar mı şans gs nin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Cakar'a sormali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtraJudical Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Rüyalarıma girdi maç , 3-1 yeniyordu Real ancak dk. 80 felandı , umarım iyi bir skor alırız ancak hayal değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Ben de geçen hafta mı ne gördüm. İlk başta 2-1 öndeymişiz gibi gördüm, sonra 3-2 onlar önde gibi göründü; iyice yaklaşınca 8-0 yeniliyor olduğumuzu farkettim sdflsdhkg Böyle rüya olmaz olsun diyip kalktım sonra da :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 bostancı 21 yeni adıyla şelalede izlicez maçı, adamlar direk çok seviyolar beni saçma biçimde. ayarlarız bişiler ya merak etme dediler 15-20 lira olur max kişi başı dediler :S anasını severler öyle işin diyerek beersta yer sordurdum, normalde böyle derbilerde falan masada kişi başı min. 25 tl harcama zorunluluğu oluyordu adamlar 60 TL dedi lan. hadi ben içiyorum 5 bira çerez falan kız arkadaşım napsın 2 birayı içemiyor yanında 2 tane kuzu mu söyliim. onu geçtim 10 kişiyiz arkadaş 600 lira yapar. millet çıldırmış anasını satiim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar