BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 yalnız şöyle bişe var ikinci adada o super agentları sonsuza kadar öldürebilmenin yolu olması lazım :D fazla spoiler olmasın diye yazmadım ama böyle bir imkan var yani, birinci adada öldüremiyosunuz ama siz onlara bulaşmadıkça onlar pek base'in içine girmiyorlar, arada bir dışardaki işçileri dürtüklüyolar o kadar, en azından ben bulaşmadım böyle oldu, ama bir save'imde hata edip gelir gelmez karateci agenta dalmıştım adam 60 işçimi öldürene kadar anca bayıltabilmiştim (birinci adada öldürülmüyorlar)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Valla ben jet chan'ın pesıne ıkı tane valet bı pın doctor takıyorum yamutuyolar elemanı zaten.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 aldım oyunu ehe pazartesi başlarım oyuna[signature][hline]I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength! En Taro Adun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 weakening yapın baya işi yarıyor ama ikinci adada cidden işler çığrından çıkıyor.. bir de siz farkettiniz mi bilmiyorum ama oyunda bir açık buldum.. the simsdekine benziyor; ilk başladığınızda gelen 4 ajan öldürmezseniz dünya üzerinde yaptığınız stealinglere plottinglere karşı çıkan özel ajanlar olmuyor, böylece 100 tane worker yapıp stealing e abanıp paranın ümüğüne çökebilirsiniz..[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 evet onu bi çok forumda da söylemişler zaten, bazıları buna cheating olarak bakıyor, bazıları da oyunun bi eksikliğini kullanıp köşeyi dönmek olarak :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 ben ise ikinci oynayışta e yuHh dedim, bu ne biçim açık diye, girdim sitede patch de yok.. soğutuyor insanı oyundan, yap 100 adam açık kalsın bilgisyar bir gün, savele bkunu çıkar oyunun..[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 ama bi yerden sonra sonsuz paran olması çok da anlam ifade etmiyor :) yani sorun para değil kalifiye eleman sorununa dönüşüyor, çünkü paran da olsa çatur çutur kesilen mercenary, guardların yerine yenisini hemen koyamıyosun, bence o açıdan dengeli aslında para bazlı bir oyun olsaydı bu olay gerçekten de oyunu katlederdi[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Valla ben soldier sınıfı adamlarımı para ıcın yurt dısına egıtıme gonderıyorum, bu yuzden tek sorunun yerı bosalanı doldurmak olmuyor bı yandanda guvenlık unıtelerın bolunmus oluyor[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Bende yaklaşık bi 10 gündür oynuyorum bu oyunu :) çok güzel kesinlikle. hala ilk adadayım, 2. adayı satın alma questi çıktı gerçi, ama ben tüm researchleri ve questleri yapmaya adamış bulunmaktayım kendimi :p[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık! let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 o konuda endişe etme ikinci adaya geçtiğinde de o questler yerinde duruyor olacak, zaten belli bir notority'e sahip olduktan sonra iki super agent birden gelebiliyor ki çok fena bişe bu gerekli önlemleri almadıysan :D bu arada ikinci adada Marianna Mamba'ya (ilk çıkan super agent) neler yaptığımızı bilseniz kopardınız :D meraklandırayım o aşamaya gelmemiş olanları, oyuna devam etme isteği verebilir :D[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 SPOILER CALISMADI KUSURA BAKMAYIN... quest'lerde, eger kacirmaniz gereken kadini kacirmazsaniz dusmanlar gelmeye baslamiyor. bu sirada tum worker'lari east-west amerikaya yigin. gidin bi kahve icin. geldiginizde deli gibi paraniz oluyo. bi taraftan worker sayisini artirin, daha da fazla para kazanmaya baslayin. ama sonra devam ederken bu adamlari geri cekin, ilk baskinda 2/3 u oluyo :( ehehehe[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar [Bu mesaj riglous tarafından 07 Kasım 2004 12:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 evet birkaç mesaj önce bunu söylemişti zaten bi arkadaş :D benim cheat olarak algılandığını söylediğim olay bu işte, o kadını kaçırmadan önce adamlar 10 milyon altın yapıp çıkmışlar işin içinden :) bu arada ikinci adaya geçerken 2 milyon dolarım vardı, geçer geçmez 800k oldu para, uleayn diyodum tam, biraz oynamaya devam ettim ve üssü kurunca ve parayı üssün içindeki strong room'a taşıyınca paranın kalanı da geldi, o yüzden bu olayla karşılaşan olursa endişe etmesin paranız yerinde duruyor yani ;)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Bende daha dün oynamaya başladım cidden manyak bi oyun ya hastası oldum.[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 demosunu indirdim sufer eglenceli bi oyunmus, saol roze. ful versiyonunu nereden aldınız? kadıkoyden mi yoksa webden dl mi ettiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Yanlız oyun çok fazla zaman alıyo bu da sıkıyo açıkçası. Herşeyi yapmak için dakikalarca beklemek zorunda kalıyoruz,ben şimdi soğudum oyundan bu yüzden[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 ehe saka gibi valla gittim aldım kadıkoyden, yalnız cok şirin bi kopya cd piyasamız var, "ivil canyus" demeniz gerekiyor. oyuna bole bi isim takmışlar : ) yoksa bulamıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 oyunun en sıkıcı kısmı bence videoların hep aynı olması karaktere göre değişik videolar çıksa tekrar oynamak için ekstra bir sebep olurdu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Hatırlayan varsa, 2. questtin(hani şu crime bossları toplarlamaya çalıştığımız yer) son şıkkında diyor ki işte mass halldaki mikserde döv adamı yada mecazi bir anlamı var çözemedim.Bunu nasıl yapıyoruz?Ben adamı dövmeye kalktım kırmızı oldu,bayıltıp adanın bi yerine koydular,sonra tekrar mor oldu hala dolanıyor adada basede filan.[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired) Forgon,the space orc |EVE|(Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Tamam buldum gerek kalmadı açıklamaya..[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired) Forgon,the space orc |EVE|(Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 eheh buldun ama nası o olay? ben kopmuştum adam acılar içinde bağırırken :D zaten bu tip şirinliklerle kendine bağlıyor oyun, yoksa monotonlaşıyor bi zaman sonra[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Heheh evet ama benim en çok sevdiğim bölümler görevlerden sonraki radyo olayı.Patriot bölgelerinde özellikle "dont take candy from strangers" filan diyor kopuyorum :D.[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired) Forgon,the space orc |EVE|(Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2021 2. oyun 3 saate cikiyor: https://store.steampowered.com/app/700600/Evil_Genius_2_World_Domination/ Spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mart 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2021 yeni patchle tf2 pyro geldi ucretsiz, henchman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar