Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evil Genius


BlackRose

Öne çıkan mesajlar

fileplanet'ten demosunu indirip oynadım
çok ilginç bir oyun, hem dahi hem kötü olup dünyayı ele geçirmek için iyi bir fırsat bence

grafikleri de çok şirin, oyun içinde npc'lerin birbirleriyle etkileşimleri de süper, 2004 sonunda çıkacakmış, demosunu indirip deneyin derim[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sene sonu işte ^_-
fall 2004, sonbahar, o da sene sonu olmuyo mu, demosu çıktığına göre çok sürmez zaten bu belli

http://www.fileplanet.com/files/140000/145023.shtml[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oyunun kendi sitesi buradan download demo deyince aşağıdaki sierra ekranına yolluyor, oradan da indirilebiliyor

http://sierra.com/downloadfile.do?mediaid=12642[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Evil Genius Goes Gold – August 18, 2004
It has been proclaimed! The last evil line of code has been written. Evil Genius has gone gold! The game will ship to retail stores worldwide on September 28th. A trial version of the game will be released on the Internet on Monday, August 30th.

28 Eylül'de çıkıyor yani[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

çok beğendim şahsen indirin indirin:)
komik öğeler var baya karakterlerle ilgili bilgiler (jubei için sushi master demesi mesela [jubei eli katanalı animelerden fırlama bi adamınız])
kablo neyin varsa indirin..[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe
MSN:[email protected]
icq: 172758290
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 ay sonra ...
1 haftadır falan deli gibi oynuyorum valla
single player olarak son zamanlarda beni başına bağlayan ender oyunlardan :)

çok eğlenceli, ilerledikçe daha da ilginçleşiyor ama bir yerden sonra sanki yeniden başlıyoruz gibi, belki bu biraz sıkabilir ama genel olarak ben çok beğendim...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oyun cok detayli
biraz daha rahat oynanabilir yapsalarmis, ve arayuzu hizli falan

Dungeon Keeper a rakip cikabilirmis, ama ondaki o rahatlik yok

ne biliyim bina kurmak icin once patlatmak sonra blue print koymak sonra teker teker dosemek sonra adam almak icin o sayfayi acip adam sayisini arttirip (aradaki ekran gecislerini saymiyorum, her biri 3 saniye kayib oluyo) asagidaki slider i kaydirip tekrar oyuna donup falan
cok kotu o yuzden secmedim oynanabilirligi
guzel bi fikirmis de kotu olmus :/[signature][hline]Silence in the studio!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BlackRose, 03 Kasım 2004 19:36 tarihinde demiş ki:
1 haftadır falan deli gibi oynuyorum valla
single player olarak son zamanlarda beni başına bağlayan ender oyunlardan :)

çok eğlenceli, ilerledikçe daha da ilginçleşiyor ama bir yerden sonra sanki yeniden başlıyoruz gibi, belki bu biraz sıkabilir ama genel olarak ben çok beğendim...



Bende çok bağlı kalmam oyunlara, ama bu namussuz tuttu beni bi 10 gün kadar:) çok eğlenceli oyun:) arabirimi biraz karmaşık ama alışınca fazla zorlamıyor. Bir dk olamaz ama mutlaka edinilmesi gereken bir oyun bence.[signature][hline]öss nubisi
MSN:[email protected]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
batuhan, 03 Kasım 2004 20:26 tarihinde demiş ki:
Bu oyun Tnt2 ekran kartında çalışırmı :D


çalışması lazım öyle abartı bir oyun değil[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Birincisi Evil Genius yerine Evil GeniOus yazmışsın.
ikincisi bu topic seninkinden eski
eheheh
laf atma boşuna blackrose'a :-P
---------

ben de sadece demosunu oynadım.
oyun dungeon keeper'a çok benziyor.
acaba dk yerini doldurabilecek mi düşünerek oynadım.
oyun çok zevkli ancak ne yazık ki dungeon keeper kadar sarabilecek değil.

yine de sırf oyundaki eğlence için tam sürümünü alıp oynamayı düşünüyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hmmm çok ilginç

*! kötü adam kahkahası çalişmaya gider *

Nİhihi ho hahahaaAHAAAA
Nİhihi ho hahahaaAHAAAA
Nİhihi ho hahahaaAHAAAA
Nİhihi ho hahahaaAHAAAA
....
....[signature][hline]benimde mi düşüncelerim olacakti ,
bende mi böyle uykusuz kalacaktim ?
sessiz sedasız mı olacaktım boyle ...(Orhan Veli)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cuce, 04 Kasım 2004 00:40 tarihinde demiş ki:
Bunun konusunu acmıstım ben Aramaya ınanalım.

Derdım degıl aslıdan bın kez baslık acılmayı hak eden bır oyun ama orda oyun hakkında ha uzun vea yrıntılı yorumlar var baksın o baglıga ılgıleneler.


evet bone'un dediği gibi ona yazacaktım aslında ama ben demosunu indirip oynadığım dönemde bu konuyu daha önce açmıştım zaten, dedim buna devam edeyim çünkü oyun ismini tam olarak aratan birisi senin açtığın konuya zaten ulaşamayacak diye düşündüm

yani aramaya inanalım gerçekten de :D[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
riglous, 04 Kasım 2004 09:55 tarihinde demiş ki:
oynayan var mi oyunu? demosu hos gibi...


işte demosunu oynadıktan sonra çıkınca da buna bir bakayım dediğim ve şimdi de oynadığım için hortlattım bu konuyu zaten :D

ben hala oynuyorum valla, çok beğendim ama bir yerden sonra sıkıcı olabilir, tekrarlıyor kendini çünkü, ya da bazı şeylere ulaşmak için geçen süre uzadıkça bırakma isteği bastırıyor bir yandan

ama dediğim gibi sürekli yeni yeni şeyler çıktıkça daha da renkleniyor oyun, dungeon keeper'in en sonuncusunu oynanamıştım bir fikrim yok ama sanki bu daha bir ilginç geldi bana, o oyunun konusuna göre

daha önce bunun bir örneğine daha ben rastlamadım açıkçası :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bahsi geçen diğer konudaki açıklamayı da koyalım ki merak edenlere faydası olsun

said:
Cuce, 08 Ekim 2004 01:21 tarihinde demiş ki:
Valla anlatılmaz yasanır bır oyun.

Hayatımda oynadıgım en komık oyunlardan bırı olmakla beraber en cok sevdıgım oyunlardan bırı olan dunegon keeperın oyun sıstemıne yakın bır sıstem kurup bunu olagan ustu gondermelerle bezeyıp, her kose basını cok kalıtelı esprılerle donatıp. Acımayıp oyuna ve ortama uygun cok guzel grafıkler yapıp, soguk savas zamanını daha dogrusu soguk savas zamanında cekılen ajan fılmlerını konu alan bır oyun ypıtıklarında ıcıne aptal aptal techno rock muzıklerı koymaktansa konu aldıgı fılmlerın muzıklerıne cok yakın muzıkler koyup, Onumede surunce adamlar boyle oyunu sabahtan berı oynuyorum bıkmadım daha uyumadan once bı patıye bakıyım bakmıskende bı yazıyımd dedım.

Kesınlıkle tavsıye edıyorum oyunu.

Konuyu kısaca toparlarsak:
Bız Dunyayı elegecırmek ıstıyen COOOOOOk kotu megolamanyak bırıyız bu ıs ıcın okyanusun ortasında bır ada satın alıyoruz ve bu ada ustudekı daga gızlı ustumuzu kurmaya baslıyoruz, Tabı dunyayı korumaya and ıcmıs 4 gızlı ajan orgutu dunyayı bolgelere ayırıp korumaya baslamıskı bız her orya buraya dakndıgımızda para caldıgımızda evıl deed ler yaptıkca onlarda bıze ajan majan gonderıyor, Bu ajanlar bız azdıkca dahada kalıtelısıyor falan fılan.


Ama oyunda james bond fıllerınde herseyı gorebılırsınız bazen ajanları ıkı duvar arasında sıkıstırıp cok sevıneceksınız bazense elınızden sonra anda zar zor ele gecırdıgınız bır tarıhı eserle tam etrafını sardıgınızda planöre bınıp kacan ajanları yuzunden sınır olucaksınız.

En guzelı bır sure sonra gercekten kotuluk yapmak ıcın kotuluk yaptıgınızı fark edıceksınzı bu oyunu oynarken.
[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

np dürüm işi çözer büyük ihtimalle :D

bu tip kelimelerde genelde oluyor o hata, ious şeklinde bitenler ve ius şeklinde bitenlere kılım bu yüzden, karışıyor[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben 2. adaya taşındım ve baydım oyundan feci şekilde ajan gelmeye başladı yani kabak tadı verdi paso base havaya ucuyo workerlar oluyo zar zor egittim askerler oluyo biraz aşırıya kacmislar yani yoksa baslari cok zevkli[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry.
And still you will not have suffered enough."
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...