goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Aluriel said: üstüne gelme sadece sürtün
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 captiveserpil said: goldbären said: captiveserpil said: 1. Bölüm Yayınlandı Yerlerdeyim :) sakın kalkma geliyorum:)))))))) annende yerde abimi gondereyim mi? Terbiyesiz ahlaksiz de ayrı
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 serpil de kezbanmış yani videolar o kadar kötü ki anca kezbanlarla mahmutlar güler. hem videodakilere güler hem de aynı hareketleri madde madde yaparlar
captiveserpil Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 http://1kezban1mahmut.delivizyon.com/bolum-2-izle-sansursuz/ 2. Bölüm yayınlandı :) fenaa bişey yaaa
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Sıradan hatunlardan değilim... ne kadar yapmacık bir cümledir.Arkadaş onlarda olmayıp sende ne var?
Litminov Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 İnteraktif dizi diye heveslenmiştim ancak bir interaktiflik yok ortada.. Biri arkadaşlara interaktif dizi nasıl çekilir göstersin lütfen. Onun dışında gülünecek espirileri çok sulandırdıkları için tadını kaçırmış. Mahmut karakterinin de tepkileri çok abartı ve sürekli şşt demesi sinir bozucu.. Kezban'ı oynayan oyuncu da oyunculuktan bi'haber. Kısacası bu dizi izlenmez.
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 of çok kötü ya çok kötü serpil de kezban
captiveserpil Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 goldbären said: of çok kötü ya çok kötü serpil de kezban Başlama gene benide başlatma istersen kendine gel tamam mı
Ekoilibrium Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Serpil fakese kötü gerçekse biri uyutsun
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 serpil en büyük aşklar nefretle başlar demişler =)
captiveserpil Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 goldbären said: serpil en büyük aşklar nefretle başlar demişler =) ablana soyle bence sen onu terbiyesizlik yapma... Simdi namuslu olmak kezbanliksa ben kezbanim tamam mi kucuk beyinlisin iste anlamazsin sen. Anlamanida beklemiyorum zaten...
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 AHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA canli canli snn be slq yasiyoruz.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 videodaki kızın prototipini yapıp foruma yollamışlar.
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 captiveserpil said: ablana soyle bence sen onu terbiyesizlik yapma... kadınların terbiyesizlik yapma deyip insanlara yine kadınlar üzerinden vurmaya çalışması nasıl bir sığ beyinlilik ya
SekerPembe Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 goldbären said: captiveserpil said: 1. Bölüm Yayınlandı Yerlerdeyim :) sakın kalkma geliyorum:)))))))) buna çok güldüm :)
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 serpil niye kızıyosun ya ben şaka babında öyle demiştim :):):)=) aslında çok uslu biriyim benim gibisini bulamassın bu devirde... herkes yatağa atma peşinde. ben ise yuva kurmak bir ömür boyu dizilerdeki gibi aşklar yaşamak istiyorum... kızdırmak için öyle dedim biraz da=) kolay kız olup olmadığını görmek istedim aslında... zor şeker seni...
captiveserpil Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Myshkin said: captiveserpil said: ablana soyle bence sen onu terbiyesizlik yapma... kadınların terbiyesizlik yapma deyip insanlara yine kadınlar üzerinden vurmaya çalışması nasıl bir sığ beyinlilik ya biz sizin gibi yapamıyoruz artık sinirden hemcinslerimize bile laf söylicek duruma geliyoruz... haklısın kesinlikle yanlış birşey söyledim ama ne yapayım ? bence birazda birilerine karşı çıksanız bunlar yaşanmayacak adam alenen bana saygısızlık yapıyor birinizde kalkıp yahu bizimde kız kardeşimiz var sevgilimiz var deyip birşey demiyorsunuz... tabi zayıfsan ezilirsin dimi?
Öne çıkan mesajlar