Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 garantiden 45 tl hesap işletim çekmişler bu sabah anasını satayım. şimdi geri alabiliyor muyuz bunu alamıyor muyuz? ekşide veriyorlar falan demişler kafam karıştı. bir de bu senede kaç kere oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Frostbite said: çok gıcık kaptım ya 2k-3k para alıyomuş %10 nu anca harcıyomuş sie.. baba/koca parası yiyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Black-ice said: garantiden 45 tl hesap işletim çekmişler bu sabah anasını satayım. şimdi geri alabiliyor muyuz bunu alamıyor muyuz? ekşide veriyorlar falan demişler kafam karıştı. bir de bu senede kaç kere oluyor? 6 ayda 1 galiba. haklı müşteri hattını ara derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Verirler mi geri böyle bir ihtimal var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 İhtimal var tabii edit; bir de sanal bankamatik yarat, paranı hep orada tut =) internet alışverişine de kapatırsın kartı güvenli de olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 alırsın geri. önce bi arayıp sor telefon ile hallolmazsa dilekçe falan yazmak gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 sağolun yapayım bunları. olmadı kapattırayım gitsin. enparam var mis gibi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 (çok gülmüşüm) hehe kapat zaten en güzeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 ........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Dworgian haklı bile olsa banka konularını konuştuğunda direk kaçırıp özür mesajları attırasım geliyor. Okumadım bile mesajını heuahaeu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 10 sayfa okumadım. şimdi bizden aldıkları paraları geri alabiliyomuyuz? akbank kredi kartım ve neo hesabım var btw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 akbank direk iade ediyor diye duydum arayınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 yalan iade falan etmedi benimkisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 veriyor akbank geri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 diğer bankalardaki durum nedir peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Black-ice said: sağolun yapayım bunları. olmadı kapattırayım gitsin. enparam var mis gibi :P şuna başvurucam bende. nasıl birşey biraz bahsedermisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 başka soranlar da oldu. güzel valla. günlük faizi var. paranı gece 12-6 arası hariç istediğin zaman çekebiliosun hem de her gün faiz alıyosun. tabi çok bi para diilse günlük gelen para bi iş yapmaz :) ama faizleri iyi. vadelilerde falan da iyi. şubesi fln olmadıgından böyle. paranı atmlerden fln koyabiliyosun hesaba. ya da diğer hesabından geçersin. internetten herşey. başvuru da ordan. başvuruyosun sonra bi adam gelio 1-2 güne imza alıo senden falan işyerine yada evine. kart getirio bi tane fln. ha en güzel şeyini unutmuşum yemeksepetinde her yemek yüzde 20 ucuz. mesela 50 lira yemek sölüon arklarla 40 veriyosun. müthiş bişey bence. sırf bundan alınır lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 abi seni işe mi aldılar iki arada bir derede :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 dün akbank ta çalışan arkadaşım bana aynen şunları söyledi ; "abi bir şirket hesabından yıllık yaptığımız kesinti toplam 550 tl , resmen adamları bizim bankayı kullanıyolar diye cezalandırıyoruz." dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 şirketin belki anlaşması vardır abi başka şekilde karı vardır, misal bizim maaş müşterileri eft ücreti vermiolar. yapıkredide 3 lira az gibi gozuksede günde 20-30 işlem yaptığını düşününce iyi para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 diaboliq said: dün akbank ta çalışan arkadaşım bana aynen şunları söyledi ; "abi bir şirket hesabından yıllık yaptığımız kesinti toplam 550 tl , resmen adamları bizim bankayı kullanıyolar diye cezalandırıyoruz." dedi o şirket o kesintiyi hayli hayli çıkartıyordur o bankadan. ya da daha az ihtimalle şirketin sahibi umursamıyordur tutarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Dworgian said: abi seni işe mi aldılar iki arada bir derede :D abi bi enpara yazdım buraya herkes soruyor. açıklıyorum ben de napam fasdf komisyon alsam iyiydi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar