Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Akbank Hesap İşletim Ücreti

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
garantiden 45 tl hesap işletim çekmişler bu sabah anasını satayım.

şimdi geri alabiliyor muyuz bunu alamıyor muyuz?
ekşide veriyorlar falan demişler kafam karıştı.

bir de bu senede kaç kere oluyor?
Mesaj tarihi:
Black-ice said:

garantiden 45 tl hesap işletim çekmişler bu sabah anasını satayım.

şimdi geri alabiliyor muyuz bunu alamıyor muyuz?
ekşide veriyorlar falan demişler kafam karıştı.

bir de bu senede kaç kere oluyor?

6 ayda 1 galiba. haklı müşteri hattını ara derim.
Mesaj tarihi:
başka soranlar da oldu. güzel valla. günlük faizi var. paranı gece 12-6 arası hariç istediğin zaman çekebiliosun hem de her gün faiz alıyosun. tabi çok bi para diilse günlük gelen para bi iş yapmaz :) ama faizleri iyi. vadelilerde falan da iyi. şubesi fln olmadıgından böyle.

paranı atmlerden fln koyabiliyosun hesaba. ya da diğer hesabından geçersin.

internetten herşey. başvuru da ordan. başvuruyosun sonra bi adam gelio 1-2 güne imza alıo senden falan işyerine yada evine. kart getirio bi tane fln.

ha en güzel şeyini unutmuşum
yemeksepetinde her yemek yüzde 20 ucuz. mesela 50 lira yemek sölüon arklarla 40 veriyosun. müthiş bişey bence. sırf bundan alınır lan.
Mesaj tarihi:
dün akbank ta çalışan arkadaşım bana aynen şunları söyledi ;

"abi bir şirket hesabından yıllık yaptığımız kesinti toplam 550 tl , resmen adamları bizim bankayı kullanıyolar diye cezalandırıyoruz."
dedi
Mesaj tarihi:
şirketin belki anlaşması vardır abi başka şekilde karı vardır, misal bizim maaş müşterileri eft ücreti vermiolar. yapıkredide 3 lira az gibi gozuksede günde 20-30 işlem yaptığını düşününce iyi para
Mesaj tarihi:
diaboliq said:

dün akbank ta çalışan arkadaşım bana aynen şunları söyledi ;

"abi bir şirket hesabından yıllık yaptığımız kesinti toplam 550 tl , resmen adamları bizim bankayı kullanıyolar diye cezalandırıyoruz."
dedi

o şirket o kesintiyi hayli hayli çıkartıyordur o bankadan. ya da daha az ihtimalle şirketin sahibi umursamıyordur tutarı
  • Yeni Oluştur...