fenn Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Bursayı görün dua edin melih e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis7 Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 ya ankarada okumuş 7-8 semt var geri kalan 17-18 semt pure cahil akp sonuna kadar gardaş, istanbulda öyle nitekim o afişi ümitköye koy dalga geçerler sincana koy eyw gardaşş çekerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FanFinFon Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Ankaranın taşı toprağı devlet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 erasmusa gidince de italyanım diyorsundur sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benhakimimmasumbey Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 bu sefere Turkey dedim ahaha dedi oyundan attım it herifi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Ben türküm dediğimde OHA İNGİLİZCE BİLEN TÜRK karşılığı alıyorum genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Türküm diyince bana aslen nerelisin diye soruyolar herseferinde sdfsd.Hatta okadar emin soruyolarki adamlar bazen direk ananmı rum babanmı? diye. baya baya arap tieriz avrupalıların gözünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 bende zimbwawe diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 _Rave said: Türküm diyince bana aslen nerelisin diye soruyolar herseferinde sdfsd.Hatta okadar emin soruyolarki adamlar bazen direk ananmı rum babanmı? diye. baya baya arap tieriz avrupalıların gözünde. cünkü genelde türk oyuncu kitlesi arab tier. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 hayır değik üstelik "bu panoyu belediyenin parasıyla mı yaptınız " sorusuna "belediyenin parasıyla veya değil ne fark eder" cevabını verdim. yemin ediyorum hak ediyoruz bu adamları kafamıza dedim bu noktada Seele said: moriarty said: http://imgz.vol.io/rotahaber/newpics/news/260320131013093121092_3.jpg aga bu feyk dimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 http://i.imgur.com/Xv8I6.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 türk biri hazırlamış bence bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Firstblood Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Ayrıca Sırplar 10 numara insanlar, Türk düşmanlığı hep şehir efsanesi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 hayır biz dutchlar bole diiliz diye nutuk çeken adamı cammy ile dovunce kontroloru fırlatıp angry german kide bagladı birkaç gun once http://www.fightersgeneration.com/characters/cammy-sf4style.jpg mission accomplished Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Firstblood said: Ayrıca Sırplar 10 numara insanlar, Türk düşmanlığı hep şehir efsanesi.. benim arkadaşımın eşi sırp. hatun bir kaç ay kursa gidip türkçeyi söktü direk, idolüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 bizimla değılsııın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Viktor said: http://i.imgur.com/Xv8I6.jpg türkler ve ruslar mid tier? lol'ed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 lol'luk bişey yok. hayli iyi oyuncular var ve gerçekten skill ve taktik kasabiliyoruz. tek sorun iletişim kuramama yetersizliği. yeni jenerasyon daha da iyi olacaktır büyük ihtimal de "i no speak english" i görmek istemiyoruz artık oyunlarda. bi de ego sorunumuz var tabi o sıçırtıyor ağır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 açlık en kötüsü. aç türk insanı oyunlarda. bildiğin aç. gözü doymuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 o ingilizce konuşamayan adamlar şakır şakır ana avrat küfrediyo yeri gelince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Yav yukardaki tabloyu nası ciddiye alıyonuz? Adam Kore'yi low tier'e atmış. Ahanda o anda bitti yapan adamın dünyadan bi haber olduğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar