Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul Real-GS macı izliycek yer onerisi

screwy

Öne çıkan mesajlar

ben galatasaraylı olsaydım o maçı POLAT otelin CHAMPIONS barında izlerdim screwy. Yeşilköy'de gerçi ama yurtdışında da benzer ortamlarda çok maç izledim, Champions'un atmosferi çok iyi diye düşünüyorum. 10 kişi 2 taksiye bölünün, atlayın yeşilköy polat otele gelin derim...O güne özel menüleri, giriş ücretleri olacaktır muhtemelen ama beşiktaştaki veya başka herhangi bir yerden çok daha güzel,keyifli maç izlersiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

KuddusiMavra said:

ben galatasaraylı olsaydım o maçı POLAT otelin CHAMPIONS barında izlerdim screwy. Yeşilköy'de gerçi ama yurtdışında da benzer ortamlarda çok maç izledim, Champions'un atmosferi çok iyi diye düşünüyorum. 10 kişi 2 taksiye bölünün, atlayın yeşilköy polat otele gelin derim...O güne özel menüleri, giriş ücretleri olacaktır muhtemelen ama beşiktaştaki veya başka herhangi bir yerden çok daha güzel,keyifli maç izlersiniz.

Boyle diye diye ne kadar apaci varsa yesilkoye doldurdunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

Disappear said:

Gangren said:

Moda'da var bi tane nargileci, adam akıllı bir yer, salaş rahat izlenir.

Tam caddenin sonunda, 3 yol ayrımına baya yakın.

recel'i mi diyon gangren? recel'de 10 kisilik yer bulmasi zor, anca hava guzel olursa bahcede acik alanda oturulur.

İsmini bilmiyorum ya, bir kez gittim sadece, o da maç öncesiydi. Ama gördüğüm kadarıyla rahatlıkla izlenebilecek durumdaydı.
Sosyal ağlarda paylaş

Kaliko said:

KuddusiMavra said:

Ahah.
Trenle gelin yalnız bir yere kadar, daha da ucuz olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Kaliko said:

KuddusiMavra said:

niye? yeşilköydekilerin hepsi soluk benizli miydi ki?
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

Champions iyi de herkesin bütçesine uygun olmayabilir. En basidinden 2007-2008 gibi 12 lira gibi bir şeydi bira normal günde bile. Şimdi ne oldu bilmiyorum.

yok,onu zaten yazdım,o güne özel menü-fiyat olacaktır. ancak 10 kişilik bir grup, stadyuma gitmeye kalksa yapacağı masrafa champions'da maçı izler gibime geliyor. tabi biranın dibine vurmayacaklar,2-3 bira ile idare edecekler.

bir de arayınca şu listeyi buldum. galatasaraylı dostların bilgisine sunuyorum.

http://guncelsite.org/spor/real-madrid-galatasaray-macini-canli-izlemek-icin-en-iyi-mekanlar.html
Sosyal ağlarda paylaş

Yesilkoy Ermeni, Rum, Suryani gibi topluluklarin yasadigi bir yer. 1974 'e kadar da camisi olmayan, 250 yillik Italyan kilisesi olan, emmiyet mudurunun yasadigi, ahsap binalarin oldugu, evlerin hep bahceli oldugu, havaalaninin dibinde olan bir yer. O yuzden sorunun cevabi evet.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...