screwy Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 besiktasta kadıkoyde dsmarttan mac gosteren soyle biramızı icecegimiz 10 kisi falan gidebilecegimiz agız agıza oturmayacagımız bi yer tavsiyesi verin sevgili pati ahalisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Santiago Bernabéu cevabının geleceğini bildiğin için başına İstanbul ekledin di mi başlığın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Hayır simdi ankaralı izmirli de umutlanıcak oo mac izliycek yer neresi diye. gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 O zaman; http://beauty-places.com/wp-content/uploads/2012/10/Santiago_Bernabeu-wallpaper-.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Kadıkoyde Benzinde izleyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 ben galatasaraylı olsaydım o maçı POLAT otelin CHAMPIONS barında izlerdim screwy. Yeşilköy'de gerçi ama yurtdışında da benzer ortamlarda çok maç izledim, Champions'un atmosferi çok iyi diye düşünüyorum. 10 kişi 2 taksiye bölünün, atlayın yeşilköy polat otele gelin derim...O güne özel menüleri, giriş ücretleri olacaktır muhtemelen ama beşiktaştaki veya başka herhangi bir yerden çok daha güzel,keyifli maç izlersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 bir bakayım nasıl bi yermis ne kadar giris ucreti alıyolarmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Moda'da var bi tane nargileci, adam akıllı bir yer, salaş rahat izlenir. Tam caddenin sonunda, 3 yol ayrımına baya yakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 KuddusiMavra said: ben galatasaraylı olsaydım o maçı POLAT otelin CHAMPIONS barında izlerdim screwy. Yeşilköy'de gerçi ama yurtdışında da benzer ortamlarda çok maç izledim, Champions'un atmosferi çok iyi diye düşünüyorum. 10 kişi 2 taksiye bölünün, atlayın yeşilköy polat otele gelin derim...O güne özel menüleri, giriş ücretleri olacaktır muhtemelen ama beşiktaştaki veya başka herhangi bir yerden çok daha güzel,keyifli maç izlersiniz. Boyle diye diye ne kadar apaci varsa yesilkoye doldurdunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Gangren said: Moda'da var bi tane nargileci, adam akıllı bir yer, salaş rahat izlenir. Tam caddenin sonunda, 3 yol ayrımına baya yakın. recel'i mi diyon gangren? recel'de 10 kisilik yer bulmasi zor, anca hava guzel olursa bahcede acik alanda oturulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 d-smartda izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Disappear said: Gangren said: Moda'da var bi tane nargileci, adam akıllı bir yer, salaş rahat izlenir. Tam caddenin sonunda, 3 yol ayrımına baya yakın. recel'i mi diyon gangren? recel'de 10 kisilik yer bulmasi zor, anca hava guzel olursa bahcede acik alanda oturulur. İsmini bilmiyorum ya, bir kez gittim sadece, o da maç öncesiydi. Ama gördüğüm kadarıyla rahatlıkla izlenebilecek durumdaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Kaliko said: KuddusiMavra said: ben galatasaraylı olsaydım o maçı POLAT otelin CHAMPIONS barında izlerdim screwy. Yeşilköy'de gerçi ama yurtdışında da benzer ortamlarda çok maç izledim, Champions'un atmosferi çok iyi diye düşünüyorum. 10 kişi 2 taksiye bölünün, atlayın yeşilköy polat otele gelin derim...O güne özel menüleri, giriş ücretleri olacaktır muhtemelen ama beşiktaştaki veya başka herhangi bir yerden çok daha güzel,keyifli maç izlersiniz. Boyle diye diye ne kadar apaci varsa yesilkoye doldurdunuz. Ahah. Trenle gelin yalnız bir yere kadar, daha da ucuz olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Champions iyi de herkesin bütçesine uygun olmayabilir. En basidinden 2007-2008 gibi 12 lira gibi bir şeydi bira normal günde bile. Şimdi ne oldu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Kaliko said: KuddusiMavra said: ben galatasaraylı olsaydım o maçı POLAT otelin CHAMPIONS barında izlerdim screwy. Yeşilköy'de gerçi ama yurtdışında da benzer ortamlarda çok maç izledim, Champions'un atmosferi çok iyi diye düşünüyorum. 10 kişi 2 taksiye bölünün, atlayın yeşilköy polat otele gelin derim...O güne özel menüleri, giriş ücretleri olacaktır muhtemelen ama beşiktaştaki veya başka herhangi bir yerden çok daha güzel,keyifli maç izlersiniz. Boyle diye diye ne kadar apaci varsa yesilkoye doldurdunuz. niye? yeşilköydekilerin hepsi soluk benizli miydi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 deadwoll said: Champions iyi de herkesin bütçesine uygun olmayabilir. En basidinden 2007-2008 gibi 12 lira gibi bir şeydi bira normal günde bile. Şimdi ne oldu bilmiyorum. yok,onu zaten yazdım,o güne özel menü-fiyat olacaktır. ancak 10 kişilik bir grup, stadyuma gitmeye kalksa yapacağı masrafa champions'da maçı izler gibime geliyor. tabi biranın dibine vurmayacaklar,2-3 bira ile idare edecekler. bir de arayınca şu listeyi buldum. galatasaraylı dostların bilgisine sunuyorum. http://guncelsite.org/spor/real-madrid-galatasaray-macini-canli-izlemek-icin-en-iyi-mekanlar.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 EN İYİ 10 MEKAN develi kebab abi kebabcıda mac mı izlenir nasıl bi anlayıs ki bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 listenin en altına yazmışlar...ayrıca bu işler de reklam kokan hareketler de oluyordur bonepart, yadırgamamak lazım ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Tahtasaray veya Venge'de izleyin paraya kıyıp, goygoya katılırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 kapalı mekanda sigara içilmeyen bi cafe arıyoruz bizde maçı izleyebileceğimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 kapalı mekanda sigara içilmiyor zaten, yoksa içilen yer de mi var yahu?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Yesilkoy Ermeni, Rum, Suryani gibi topluluklarin yasadigi bir yer. 1974 'e kadar da camisi olmayan, 250 yillik Italyan kilisesi olan, emmiyet mudurunun yasadigi, ahsap binalarin oldugu, evlerin hep bahceli oldugu, havaalaninin dibinde olan bir yer. O yuzden sorunun cevabi evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 KuddusiMavra said: kapalı mekanda sigara içilmiyor zaten, yoksa içilen yer de mi var yahu?!?! bizim burda (istanbul - göztepe - fener) çoğu yerde içiliyor. sigara yoksa nargile içiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 ama olmaz ki, anadolu muamelesi görüyorsunuz sanırım göztepe'de? anadoluda da öyle,yasak-masak dinlenmiyor kafelerde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar