Memphis7 Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 bu sefer kararlı azimli güçlü ve çalışkanım dun aksam aldım bu radikal kararı varmı yancı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 biz sigara içmiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis7 Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 ne içionuz artık bende ondan içicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 niye bırakıyorsun? bırakma bence devam et, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Kokoyin içiyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis7 Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 1 agız kokusu 2 sabah dayak yemis gibi kalkma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 oroyin alıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 naneli iç sigarayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 sigara içenlerin sperm kalitesi düşüyor diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 belli etme tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 oo manyak laf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Ben bırakalı 25 gün felan oldu. O kadar rahatım ki anlatamam. 18 yıl kendimi zehirlemişim. Sigara'yı bırakmak isteyenlere tavsiyem ; sigaranın zararlarından çok, sigara içmemenin verdiği rahatlıkları düşünsünler. Sabahları daha dinç kalkıyorum. Eklemlerim ağrımıyor. Yediklerimden ve içtiklerimden daha fazla tat alıyorum. Koku almam daha çok hassaslaştı. Moralim daha yüksek. Mental bir yükseliş oldu. (Bu belkide sigarayı bırakabilmenin verdiği özgüvendir) Zekanız açılıyor. Konulara daha iyi odaklanabiliryorsunuz. Maddi olarakta param cebimde kalıyor. Günde 10TL harcamıyorsunuz. Ufak bir mebla gibi gözüksede , sigara almak için gittiğiniz marketen , sadece sigara alarak dönmüyorsunuz çoğu zaman. Aylık hesaplayınca iyi bir rakam çıkıyor. 15 yaşımda başlamıştım sigaraya. Çoçuktum daha. Şimdi 33 yaşımdayım ve geriye baktığımda ne kadar çok şey kaçırmışım. Hayat daha bir güzelmiş sigarasız. Bu yazdıklarım , Sigarayı hiç içmemişlere yada sigara tiryakilerine saçma gelebilir. Beni en iyi sigarayı bırakanlar anlayabilir. Doktor , 3 ay ömrün kaldı dediğinde. Kendine " Yeteri kadar yaşayabildim mi ?" yoksa "Yeteri kadar sigara içebildim mi ?" diye sorarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Ben 20 yaşında başladım yani bu hesapla 38 yaşında bırakıp hayattan keyif almaya başlayabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 sigara ne saçma bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 sipeyskeyk said: Ben 20 yaşında başladım yani bu hesapla 38 yaşında bırakıp hayattan keyif almaya başlayabilirim. Sigarayı bırakınca , yukarda yazdığının ne kadar mantıksız olduğunu anlayacaksın mesela :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 sigarayı bırakınca hayat kalitem düştü çok pişmanım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 sigara çok gereksiz, daha güzel şeyler var. gidin koşun, spor yapın, sağlıklı beslenin, bonzai yetiştirin. http://i.imgur.com/zAoNaDF.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis7 Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 az önce yaktım bitane keyif sigarası :SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Playbook Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Sigara öyle bırakıyorum diyerek bırakılmaz, sanki hayatında hiç sigara olmamış gibi davranacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Bugün bende bırakalı 32 gün falan oldu açıkcası ilk 25 gün her şekilde canın çok istiyo yani 1 hafta sonra tamam ben bıraktım artık 1 tane keyif sigarası yakayım dersen o 1 haftayı at çöpe,azalta azalta bırakmak da geyik,bir anda kesebilmen gerek bırakmaya kararlıysan..32 gün oldu hala canım istiyo mu istiyo,ama içiçekmiyim ? hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 10 ay olacak benim. Mutluyum, kokmuyorum. Kızlar bana hasta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis7 Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 müdür birazcık stress olunca böle hamile karılar gibi aşeriyosam alkollu ortamda falan GG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 askerde 4 kişiye sigara bıraktırdım, izdirap gibi adamımdır bu konuda. evde odayı rehab olarak kiraya vericem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 3,5 hafta oldu bırakalı benim de. Çok mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar