Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sigarayı bırakıyorum

Memphis7

Öne çıkan mesajlar

Ben bırakalı 25 gün felan oldu. O kadar rahatım ki anlatamam. 18 yıl kendimi zehirlemişim.

Sigara'yı bırakmak isteyenlere tavsiyem ; sigaranın zararlarından çok, sigara içmemenin verdiği rahatlıkları düşünsünler.

Sabahları daha dinç kalkıyorum. Eklemlerim ağrımıyor.
Yediklerimden ve içtiklerimden daha fazla tat alıyorum.
Koku almam daha çok hassaslaştı.
Moralim daha yüksek. Mental bir yükseliş oldu. (Bu belkide sigarayı bırakabilmenin verdiği özgüvendir)
Zekanız açılıyor. Konulara daha iyi odaklanabiliryorsunuz.
Maddi olarakta param cebimde kalıyor. Günde 10TL harcamıyorsunuz. Ufak bir mebla gibi gözüksede , sigara almak için gittiğiniz marketen , sadece sigara alarak dönmüyorsunuz çoğu zaman. Aylık hesaplayınca iyi bir rakam çıkıyor.

15 yaşımda başlamıştım sigaraya. Çoçuktum daha. Şimdi 33 yaşımdayım ve geriye baktığımda ne kadar çok şey kaçırmışım. Hayat daha bir güzelmiş sigarasız.

Bu yazdıklarım , Sigarayı hiç içmemişlere yada sigara tiryakilerine saçma gelebilir. Beni en iyi sigarayı bırakanlar anlayabilir.

Doktor , 3 ay ömrün kaldı dediğinde. Kendine " Yeteri kadar yaşayabildim mi ?" yoksa "Yeteri kadar sigara içebildim mi ?" diye sorarsın.
Sosyal ağlarda paylaş

Bugün bende bırakalı 32 gün falan oldu açıkcası ilk 25 gün her şekilde canın çok istiyo yani 1 hafta sonra tamam ben bıraktım artık 1 tane keyif sigarası yakayım dersen o 1 haftayı at çöpe,azalta azalta bırakmak da geyik,bir anda kesebilmen gerek bırakmaya kararlıysan..32 gün oldu hala canım istiyo mu istiyo,ama içiçekmiyim ? hayır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...