deadwoll Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Levent Kırca tadındayım arkadaş, mal oğlu mallar dün ben işteyken gelip su saati takmışlar (şantiye suyuydu, iskan yeni çıktı) saat kartlı tabii ve içi BOŞ. Böyle olunca tabii, benim gidip su yükletmem gerekiyor. Ama şöyle bir şey var; su sadece mesai saatlerinde yükleniyor ve benim mesai saatlerimle adamlarınki AYNI. Suyum yok anasını satayım, iş çıkışı gittim "kapattık kardeş" dediler. Aptal adamlar, o su saatini takıyorsun, içine bari 1 ton falan avans su koy da vatandaş sefil olmasın.
forgiver Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 avans oluyor genelde o saatlerde tusa basılı tut 5-10 sn
Masakari Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Ne kartı ne sayacı ne dion abi sen ?
imamizer Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 kartlılarda da kartı sok çıkar avans kullanıma açılıyor.
fenn Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 şuna dönmüş: Temel arkadaslariyla çukur açiyormus, bir grup da çukurlari kapatiyormus.Ne yaptiklarini soranlara Temel söyle cevap veriyormus : -Bir grup daha vardi, onlar da fidan dikiyordu, bugün celmedular, piz de pizim isler ceri kalmasun diye çalisayruz.
Theridone Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 fıkra anlatırken şive mi yapılır lan
Seperate Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 anlatılırken yapılır da yazarak yapanı ilk defa görüyorum asdasfasd bi bok anlamadım
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 deadwoll said: Levent Kırca tadındayım arkadaş, mal oğlu mallar dün ben işteyken gelip su saati takmışlar (şantiye suyuydu, iskan yeni çıktı) saat kartlı tabii ve içi BOŞ. Böyle olunca tabii, benim gidip su yükletmem gerekiyor. Ama şöyle bir şey var; su sadece mesai saatlerinde yükleniyor ve benim mesai saatlerimle adamlarınki AYNI. Suyum yok anasını satayım, iş çıkışı gittim "kapattık kardeş" dediler. Aptal adamlar, o su saatini takıyorsun, içine bari 1 ton falan avans su koy da vatandaş sefil olmasın. Ankarada askinin orada su makineleri var atm gibi makineden halledebiliyorsun, sizin orada da vardır büyük olasılık
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Yok ne yazık ki öyle bir makina QQ Avans falan da koymamışlar, denedim 50 kere.
fenn Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 c p yaptım, size fıkra yazacağım diye mi uğraşaydım!
Öne çıkan mesajlar