Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ben Kimim.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ruh hastasi yada troll olarak lanse edilmem oturu bu aciklamayi yapmayi uygun gordum.

Ben Selanik dogumlu ama Nisantasinda 14 yasina kadar yasamis daha sonra Kanadaya yerlesmis ve daha sonrada sayisiz Asya ulkesinde bulunmus ve sonrasinda Ana vatani Japonyaya yerlesmis bir bireyim. Ailem Yari Japon Yari Turk tur. Yani Baba soyum Japon Anne Soyum Misirdan gocen Turklerdendir. Babamin Annesi ise Selanik e Ortaasyadan gelen ailelerdendir. Babamin babasi ise Japon vatandasidir. Ben neden ninjutsu yu veyahut Ninja tarihi anlatiyorum bu soruya yanit vereyim. Ben kendim bildim bileli Dedemin de bunda buyuk etkisi olabilir. Asuka doneminden taa ki Tokugawa doneminin sonuna dek Dedem yasadigi surece hikayeleri dinleyerek buyudum ve Asya eksenli bir tarih sureci ile yetistim. Sizlere bunlari aciklama sebebim benim nasil ciddi ve saygili sekilde sizlere kendimi anlatmami anlamaniz.
Ninjutsu ile tanismam Dedem sayesinde olmustur. Once Aikido ve Karate dou daha sonra ise Kendou deneyimlerimden sonra Ninjutsuya yoneldim daha onceleri ise zaten Ninjalar benim icin daimi bir ilgi ve hobi alani idi. Gijoe oyuncaklarim dahi sirf Ninjalardan ibaretti :) Daha sonralari bu ilgi ve amac tarihle ilgilenmeye ve bu isin her boyutu ile ilgilenmeye kadar vardi. 14 senedir Ninjutsu ve Ninja tarihi ile ilgileniyorum tabi bu 14 senenin icinde Japonya tarihi ve edebiyatida buna dahildir. Sizlere bunu aciklamamin sebebi beni iyi anlamaniz ve kabullenmeniz icin cunku sizlerin sicak dostlugu beni etkiledi. Ben daimi her iste calistim cok acilar cektim ama sonunda toparlayabildim hayatimi. Kisaca Role play yada Trollemek gibi bir amac hic olmadim sadece sizlere dostca Ninjalarin tarihini anlatmaktan baskada bir amac bulunmadim.
Ben oyle zannediyorum ki bundan sonra beni daha iyi anlayacaksiniz. Eger ki ben sizleri kiriyor ve uzuyorsam da lutfen bildiriniz hepinizin yeri benim icin onemli ve degerlidir. Dostlarinda dusmanlarinda hepsine tesekkur ederim.
Ninjutsu veyahut Ninja benim icin bir yasam tarzidir oyle ki su an bir eglence merkezinde ninja gosterilerinde gorev aliyorum ve ayrica bir restaurant ta da bu gorevi surduruyoruz.
O sebeble ilgi alanimi iceren herhangi bir soru sordugunuzda eksiksiz cevap alacaginiza emin olabilirsiniz.

Tekrar buraya kadar okudugunuz icin tesekkur ederim.
Noyzura san degilim ama kendisine saygim sonsuzdur.
Mesaj tarihi:
Ninja san sevdik, bağrımıza bastık seni. paticik hiç bi zaman tek düze bi forum olmadı, arada farklı sesler illa ki çıkacaktır, sen alınma üzülme emi.

Şimdi Japonyadan havadislerine devam etmeni beklerim. bak kırılma diye j leri büyük yazmaya dikkat ediyorum. Japon vatandaşı olmuşun negüzel ama tabi diğer tarafında buraya çekiyo seni, gan çekiyo gan.

Madem artık oralısın peki neden sadece Ninjalar hakkında bilgiler veriyosun bize ? mesela orda kız-gönül işleri nasıl oluyor, bunda da gelenekçi-yenilikçi bi yaklaşım var mı? Japon bi hanfendiyle tanışınca nelere dikkat etmek lazım ? bunların cevabını istiyorum senden, aydınlat beni Ninja san.
Mesaj tarihi:
Ninja San yazının şurasına kadar (''Ben daimi her iste calistim cok acilar cektim ama sonunda toparlayabildim '') tam bir Japon guruyla yazmıştın ama neden o cümleyle arabeske bağladın? Bence kanında Japon genlerinden çok Türk genleri taşıyorsun..

Bu arada Ninja San Japon kızlarının yabancı erkeklere (özellikle biz Türklere ) bakış açısı nasıl? Bizim burada bir tanıdığım, Japon bir hanımla evli, neredeyse 10 yıl oldu çocukları falan var. Adam hala eşinden bahsederken gözleri ışıldıyor. Gerçekten bizim kezbanlardan sonra bana ilginç geldi.
Mesaj tarihi:
@Ninja-san

Troller seni yıldırmasın. ben şahsen senin paylaştığın yazıları ilgiyle okudum. sonra gidip kendim de araştırdım. yani yazıların kısmen amacına ulaşıyor. bu nedenle "ganbaranai!!!!"
Mesaj tarihi:
buradan yazılan herşeyi ciddiye alıp, kafaya taktığın sürece üzülüp, kırılmaya devam edeceksin.

o yüzden git bu forumdan bence. en ufak saygısızlıkta üyelerin kafaya banın indiği forumlara ak. hakettiğin saygıyı görürsün, en azından saygısızlık edenlerle uğraşmazsın.

ayrıca noyzura pattis ya
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...