musssa Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 merhaba arkadaşlar, elimde bir siyah bir beyaz iki adet hiç açılmamış iphone 5 16 GB var. Fiyatı 1500 TL olup pazarlık söz konusu değildir. ilk açan ve kullanan siz olacaksınız. teslimat istanbul içi elden ya da önce ödeme sonra kargo şeklinde olacaktır. tercihen elden teslimat istemekteyim. fiyatta pazarlık söz konusu değildir. gündüz esenler, akşam ve hafta sonları ise bahçelievlerden teslimatı yapabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 1500 önce ödeme sonra kargo, olur olur :P elden harici yalan o iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Esasen garanti durumu ve yurtdışı cihazsa pasaport kaydı filan da önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
musssa Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 elden teslimat benim de işime gelir. kargo ile filan uğraşmak istemiyorum. yurt dışı cihaz pasaport kaydı yapılmamıştır. son olarak fiyat 1450 TL bir kuruş aşağısı olmaz. acil paraya da ihtiyacım olmasa satmam zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 pasaport kaydı dahil 1500tlye dogubankta satıyorlar 12taksit 1600tlye üstelik haberin olsun. Pasaport kaydı 150tl civarı tutuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
musssa Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 pasaport kaydı 115 TL tutuyor. geri kalan işlemi kendin edevlet şifrenle halledebiliyorsun. halledemezsen gidip bir gsm şirketinden 5 tl ye yapıyorsun. hee pasaport bulmak içinde para veriyorum diyorsan o zaman kimse 35 tl için pasaportunu vermez diyor ve şu uyarıyı yapıyorum bunlar geçici kayıtlı iphone oluyor ki sonradan başınızı ağrıtır.. sakın ha bunlara yaklaşmayın. fiyat 1450 TL .. işine gelen alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Ortalık çakal dolu,tanımadıgınız birinin pasaportu ile kayıt yaptırırsanız,büyük ihtimalle bir kaç ay sonra ,pasaport kaydınız yalan olur. 2 yıldır şu açığı kapatamadı mallar.Adamlar bir şekilde aynı pasaport ile bir sürü telefonun kaydını yapıyorlar.En son kayıt yapılan telefonunki hariç diğerleri yalan oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
musssa Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 aynen öyle.. ortalık çakal doluyken çobanlar uyuyor. bu güzel ülkemin her yerine sirayet etmiş bir konu. cumhuriyet savcısı tanıdğım bile bu konudan muzdarip ve dert yanarken bizim gibi normal vatandaşın hali nicedir siz düşünün gayri.. dirayetli kişiler lazım bu ülkeye dayısı olanlar yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 bu gürcistandan telefon getirme işi varmış, passaporta gerek olmadan günübirlik geçerek kimliğe kayıt yapılıomuş mış miş, felan var mı bunun aslı ?. ip5 1100 tl diolar kayıtlı halde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 bir böbreği gürcistanda bırakıyorsun ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 normal şartlarda böbrek bırakmadan eğlenip gelebiliyorsun, ama telefon almak için böbrek taahhütü isterler mi bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 yok be millet getirio burda sana satıo işte sen gitmion bi yere, yoksa ne anlamı var zaaten telefon için ha gurcistana gitmişin ha amerikaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 fiyat olarak çok farkı var aslında. max 150 liraya gidip gelebiliyorsun gürcistana, o da yol parası ve bi öğün yemeğinle birlikte. vize pasaport olayları zaten yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 reampage said: bu gürcistandan telefon getirme işi varmış, passaporta gerek olmadan günübirlik geçerek kimliğe kayıt yapılıomuş mış miş, felan var mı bunun aslı ?. ip5 1100 tl diolar kayıtlı halde. bunu bende duydum batuma gidip günübirlik alabliyomuşsun taksit fln da yapıyolarmış kayıt derdide olmuyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Valla burda bi çocuk ben getirirm abi dedi 700 lira kayıtlı 4s 1100 lira 5 dedi, her cihaz var dedi. İçime kurt düştü ucuz etin yahnisi olayıda var tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 1100 lira Amerika fiyatından daha ucuz yalnız sdf. Acaba Batum'un Doğubank'ından mı alıyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Muhtemelen ebedi boş batarayla gelir.. Ama işte yapan var, belki 1200 tl olabilir ip5. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 benim arkadaş 1500 küsürü aldım demişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 çok pahalı 1700 liraya 15 günlük cihaz aldım 23 ay tr garantili canavar gibi çalışıyor 2 haftadır kullanıyorum. 1900'e sıfırını veriyorlar hatta TR garantili. adam almış borçtan geri satmış jelatini bile açılmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
musssa Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 benim ilan da sizin muhabbetiniz arasında güme gitmiş.. neyse yarın kimse almazsa bende 1400 TL ye işyerinden mezarcı bir arkadaşa bırakacam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 1550tl dogubankta satılıyor. pasaport kaydı dahil. şu ana kadar tüm ailecek telefonları hep oradan aldık, toplamda 20den fazla iphone (4, 4s ve 5) aldık, pasaport ile ilgili tek sorun olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Aiko said: reampage said: bu gürcistandan telefon getirme işi varmış, passaporta gerek olmadan günübirlik geçerek kimliğe kayıt yapılıomuş mış miş, felan var mı bunun aslı ?. ip5 1100 tl diolar kayıtlı halde. bunu bende duydum batuma gidip günübirlik alabliyomuşsun taksit fln da yapıyolarmış kayıt derdide olmuyormuş. gürcistan kıbrıs yunanıstan gibi ülkelere günübirlik vize alarak gidebilirsin. ülkeye girerken bir kağıt alıyorsun. o kağıtla pasaport kaydı gibi işlem yapabilirsin. kayıt işleminde önemli olan yurt dısından ülkeye giriş yapman ve bunu resmi olarak ispatlaman. gürcistan olayı da öyle. gene 2 yıl başka telefon alamıyorsunuz veya kayıtlı telefonun kaydını iptal ettirip yenı telefonunuzu kayıt ettirebiliyorsunuz. 2. söyledigimi bir yerlerden okumustum gerçek olabilir de olmayabilir de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Argue said: 1550tl dogubankta satılıyor. pasaport kaydı dahil. şu ana kadar tüm ailecek telefonları hep oradan aldık, toplamda 20den fazla iphone (4, 4s ve 5) aldık, pasaport ile ilgili tek sorun olmadı. O pasaport kaydi dedigi sey imei numarasini klonlayarak yapilan bir olay, telefon 4-5 ay sonra kayit disi olur, sen de yana yakila pasaport ararsin. Inanmayin su dogubank cakallarina. Burada da milleti yanlis yonlendirip kandirmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 yav he he bir ton arkadasım var oradan alıp senelerdir envai çeşit iphone modelleri kullanan, kimsede bi problem yok. bi siz biliyosunuz herşeyi. oradan buradan duydukları mahalle dedikodularıyla yorum yapmıyo musunuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 iphone da imei clone olayı yok da diger samsunglar htc lerde falan yapılıyor diye biliyorum. pasaport kaydından üstte yazdıgım gibi düşürme olayı var. tanımadıgınıza pasaport kayıt işi şansa baglı artık. art niyeti varsa düşürür sizi kayıttan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar