Rasmon Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 al önlemini öldürürürm olm seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Takılmayın bunlara harita çizmekse bende çizerim 5 dakkaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 adamlar donanmayı göndermeye başlamış,ordular ilk hedefiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Rasmon said: al önlemini öldürürürm olm seni Tehdit ettiginizin farkinda misiniz? Internette tehditin tehlikesi yuksek bir durumdur saka olarak aliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 xaty said: abi gidin kendi ülkenizi kendiniz kurun, kaldırıyorum sınırları. artık özgürsünüz.. kimseye de bişi beğendiremedim zaten bana kendini beğendirdin , daha ne olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrStein Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 cantug said: Kore de dedi ki lan! Heryer karışık herkes biyerleri istiyor tehtit ediyor iran suriye çin japonya rusya amerika israil dedi ve oda tehtit etti !! çok sıcak bilgi : N. Korea threatens attacks on US Pacific, mainland bases http://rt.com/news/nkorea-nuclear-threat-missile-845/ http://rt.com/files/news/1e/7a/d0/00/15.si.jpg Dürbünden belli oluyordur sanırım nekadar ciddi oldukları ... askfjaskfsa dedeler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 ninja-san daha önce söylenenleri şaka olarak algılamadın da bunu mu algıladın? öncekilerin de lakırdı olduğunu.. ıslak ekmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 BabacumMostors sama gercek olarak algilamam mi lazim bu olum tehditini ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 bu ne biçim harita lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Ninja-kun, bakma sen onlara. Sen çizgini hiç bozma. Bunlar bara bara bara bara konuşur durur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Ninja said: Anladim simdi Copry san ozur dilerim yanlis anlamisim. Tesekkur ederim. rica ederim, özür dilemenize gerek yok , sadece yanlış anlamayın diye söylemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Bu ne leş troll >_> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 vaperon said: Ninja-kun, bakma sen onlara. Sen çizgini hiç bozma. Bunlar bara bara bara bara konuşur durur. Peki Vaperon dono bakmam ben onlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 hayır, öncekileri de algılamaman lazım abi senin burada bazı şeyleri ciddiye almaman lazım internet kültürünü gündelik yaşamında bir tutmaman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Xaty nin haritalarda yeni sınırlarımızı niye göremiyorum aceba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Sınırlarımız ışık hızında genişliyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 dunya turk oldu en sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 BabacumMostors said: hayır, öncekileri de algılamaman lazım abi senin burada bazı şeyleri ciddiye almaman lazım internet kültürünü gündelik yaşamında bir tutmaman lazım Babacum adam Ninja, bence ders vereceğine saygı göstermelisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 BabacumMostors said: hayır, öncekileri de algılamaman lazım abi senin burada bazı şeyleri ciddiye almaman lazım internet kültürünü gündelik yaşamında bir tutmaman lazım abi bu adamın gerçek olduğuna inanıyor musun yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Internette yeni anliyorum aranizdaki konusmayi tekrar cok sekilde yogun rahatsiz verdim mesajlarimla ozur dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 aquila said: dunya turk oldu en sonunda. ama tüm eğlence kaçmış. yurt dışına tatil sözüm vardı hanıma. o da yalan oldu demek. TAM DA PASAPORT YENİLETTİYDİK!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 şimdi kafaya ninja yıldızını yiyeceksiniz akıllı olun.. bende sama'yım. edit: küfür falan değil demi lan bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 NİNJAYI RAHAT BIRAKIN LAN ÇÜNKÜ ARTIK BEN BİR SAMA'YIM AGRROS ON ME PLS topicde nerden nereye geldi he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 nincamidir geysamidir neyse artik, patinin gelmis gecmis en basarili trolu. Kurdistandan girdik adam caponyadan cikardi bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Killer, altta teyze konusu varken rahat aggro alırsın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar