forgiver Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 uzun vadede nefret ve başarısızlıkla sonuçlanır vardı böyle bir söz
kavurma Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 4 ayda sonuç almışlığım var, tabi bir saniyede herşeyi bok etmişliğimde.
lemuria Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 hayatımda tam olarak şu sözün "cuk" ettiği yerdeyim =) bir proje için 2 hafta boyunca ekip neredeyse eve gitmedi, işin bitmesi lazim, hersey buna bağlı dendi. emir de büyük yerden yani. yemedik içmedik çalıştık, gece 2de ancak evde oluyor, sabah saat 9-10'da ofiste oluyorduk. tüm ekip. sonunda iş bitti, daha dogrusu beklenen noktaya getirdik. hersey sonrasında patladı. bu tempodan sonra 2 hafta normal tempomuzda çalıştık, 1-2 gün önce öğrendim ki 3 arkadas istifa etmiş. mutlu değillermiş bla bla.
Nako Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Tıpkı patates baskıları gibi. Kısa vadede başarılı ama uzun vadede kalıcılığını yitirip çirkinleşiyor.
lemuria Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 patates baskı ne alaka birader? benim garbagea açtığım konuya mı denk geldin?
senko Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 bana baskı işlemiyor, öyle bir özelliğim var.
oldun Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 sadece yeterince uygulanmamıstır yok öyle bir özellik çünkü hjksdalasa
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 lemuria said: hayatımda tam olarak şu sözün "cuk" ettiği yerdeyim =) bir proje için 2 hafta boyunca ekip neredeyse eve gitmedi, işin bitmesi lazim, hersey buna bağlı dendi. emir de büyük yerden yani. yemedik içmedik çalıştık, gece 2de ancak evde oluyor, sabah saat 9-10'da ofiste oluyorduk. tüm ekip. sonunda iş bitti, daha dogrusu beklenen noktaya getirdik. hersey sonrasında patladı. bu tempodan sonra 2 hafta normal tempomuzda çalıştık, 1-2 gün önce öğrendim ki 3 arkadas istifa etmiş. mutlu değillermiş bla bla. bakiniz benim isyerim. Bende de ayni olan oldu bende ayriliyorum isten. Bizimki isi bilmeyen adamalrin kafalarina gore projeyi almak icin kisa deadline vermesi. Sonra bize patlamasindan bikmamdan biraz. Bide arkadas kaza gecirdigim gun ise mi cagrilir insan
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Stres kisa vadede tetikleme yaratarak kisiye/gruba ivme kazandirir ama uzun vadede yan etkileri ortaya cikar. Daha uzun stres ise direk patlatir tum herseyi.
forgiver Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 "ince düşünme kalın girer" bu arada yalnız konu bildiğin facebook iletisi kimse reröre dememiş
Lectre Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 SenariouS said: lemuria said: hayatımda tam olarak şu sözün "cuk" ettiği yerdeyim =) bir proje için 2 hafta boyunca ekip neredeyse eve gitmedi, işin bitmesi lazim, hersey buna bağlı dendi. emir de büyük yerden yani. yemedik içmedik çalıştık, gece 2de ancak evde oluyor, sabah saat 9-10'da ofiste oluyorduk. tüm ekip. sonunda iş bitti, daha dogrusu beklenen noktaya getirdik. hersey sonrasında patladı. bu tempodan sonra 2 hafta normal tempomuzda çalıştık, 1-2 gün önce öğrendim ki 3 arkadas istifa etmiş. mutlu değillermiş bla bla. bakiniz benim isyerim. Bende de ayni olan oldu bende ayriliyorum isten. Bizimki isi bilmeyen adamalrin kafalarina gore projeyi almak icin kisa deadline vermesi. Sonra bize patlamasindan bikmamdan biraz. Bide arkadas kaza gecirdigim gun ise mi cagrilir insan ayrılma. başka iş bulmadan çıkma. kendini düşünmüyorsan başka birini düşün.
monoscope Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 benim akrabam vefat etti dedim cenazeye gidiyorum iyi akşam gel geri çalışalım dendi. hayatımda yaptığım en büyük yanlışlardan birisidir heralde. camide namazı kılındıktan sonra mezarlığa gitmeden işe geri gittim. ve sonra karar verdim bir daha hiçbir iş için birşeylerden fedakarlık etmeyeceğim.
Lectre Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 forgiver said: "ince düşünme kalın girer" bu arada yalnız konu bildiğin facebook iletisi kimse reröre dememiş sırf şunu demek için semi-ciddi bir şey açtın böyle tutarsa diye tuttu :D
Lectre Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 monoscope said: benim akrabam vefat etti dedim cenazeye gidiyorum iyi akşam gel geri çalışalım dendi. hayatımda yaptığım en büyük yanlışlardan birisidir heralde. camide namazı kılındıktan sonra mezarlığa gitmeden işe geri gittim. ve sonra karar verdim bir daha hiçbir iş için birşeylerden fedakarlık etmeyeceğim. post/imza
forgiver Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 @lectre aslında zar zor izin alıp gittiğim bir dersteki sunumda geçiyordu bu cümle beni de çok derinden etkiledi garanti trollencem diye açtım milletin derdi çokmuş ilk kurşunu ben sıkayım dedim
monoscope Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Lectre said: post/imza yok ciddi bir konu üzerinde konuşuyorum şurda
Lectre Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Neyse bende yazayım o zaman, össye hazırlandığım dönemler taa, aşırı bir baskı, derece sınıfları vs. Girdik tutturduk bir yerleri ama sonrası gelmedi işte fail oldum. Şimdi çırpınıyorum hala asd
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Lectre said: ayrılma. başka iş bulmadan çıkma. kendini düşünmüyorsan başka birini düşün. yok bask is buldum zaten ona geciyorum gelecek ay :)
Lectre Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 eheh gz o zaman, yeni başlangıçlara içelim!
Öne çıkan mesajlar