Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

baskılar kısa vadede başarı getirirken

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hayatımda tam olarak şu sözün "cuk" ettiği yerdeyim =)
bir proje için 2 hafta boyunca ekip neredeyse eve gitmedi, işin bitmesi lazim, hersey buna bağlı dendi. emir de büyük yerden yani.
yemedik içmedik çalıştık, gece 2de ancak evde oluyor, sabah saat 9-10'da ofiste oluyorduk. tüm ekip. sonunda iş bitti, daha dogrusu beklenen noktaya getirdik.
hersey sonrasında patladı. bu tempodan sonra 2 hafta normal tempomuzda çalıştık, 1-2 gün önce öğrendim ki 3 arkadas istifa etmiş. mutlu değillermiş bla bla.
Mesaj tarihi:
lemuria said:

bir proje için 2 hafta boyunca ekip neredeyse eve gitmedi, işin bitmesi lazim, hersey buna bağlı dendi. emir de büyük yerden yani.
yemedik içmedik çalıştık, gece 2de ancak evde oluyor, sabah saat 9-10'da ofiste oluyorduk. tüm ekip. sonunda iş bitti, daha dogrusu beklenen noktaya getirdik.
hersey sonrasında patladı. bu tempodan sonra 2 hafta normal tempomuzda çalıştık, 1-2 gün önce öğrendim ki 3 arkadas istifa etmiş. mutlu değillermiş bla bla.

bakiniz benim isyerim.
Bende de ayni olan oldu bende ayriliyorum isten.
Bizimki isi bilmeyen adamalrin kafalarina gore projeyi almak icin kisa deadline vermesi. Sonra bize patlamasindan bikmamdan biraz.
Bide arkadas kaza gecirdigim gun ise mi cagrilir insan
Mesaj tarihi:
Stres kisa vadede tetikleme yaratarak kisiye/gruba ivme kazandirir ama uzun vadede yan etkileri ortaya cikar. Daha uzun stres ise direk patlatir tum herseyi.
Mesaj tarihi:
SenariouS said:

lemuria said:

bakiniz benim isyerim.
Bende de ayni olan oldu bende ayriliyorum isten.
Bizimki isi bilmeyen adamalrin kafalarina gore projeyi almak icin kisa deadline vermesi. Sonra bize patlamasindan bikmamdan biraz.
Bide arkadas kaza gecirdigim gun ise mi cagrilir insan

ayrılma.

başka iş bulmadan çıkma.

kendini düşünmüyorsan başka birini düşün.
Mesaj tarihi:
benim akrabam vefat etti dedim cenazeye gidiyorum iyi akşam gel geri çalışalım dendi. hayatımda yaptığım en büyük yanlışlardan birisidir heralde. camide namazı kılındıktan sonra mezarlığa gitmeden işe geri gittim. ve sonra karar verdim bir daha hiçbir iş için birşeylerden fedakarlık etmeyeceğim.
Mesaj tarihi:
forgiver said:

"ince düşünme kalın girer"

bu arada
yalnız konu bildiğin facebook iletisi
kimse reröre dememiş

sırf şunu demek için semi-ciddi bir şey açtın böyle tutarsa diye tuttu :D
Mesaj tarihi:
monoscope said:

benim akrabam vefat etti dedim cenazeye gidiyorum iyi akşam gel geri çalışalım dendi. hayatımda yaptığım en büyük yanlışlardan birisidir heralde. camide namazı kılındıktan sonra mezarlığa gitmeden işe geri gittim. ve sonra karar verdim bir daha hiçbir iş için birşeylerden fedakarlık etmeyeceğim.

post/imza
Mesaj tarihi:
@lectre
aslında zar zor izin alıp gittiğim bir dersteki sunumda geçiyordu bu cümle
beni de çok derinden etkiledi

garanti trollencem diye açtım milletin derdi çokmuş
ilk kurşunu ben sıkayım dedim
Mesaj tarihi:
Neyse bende yazayım o zaman, össye hazırlandığım dönemler taa, aşırı bir baskı, derece sınıfları vs.

Girdik tutturduk bir yerleri ama sonrası gelmedi işte fail oldum. Şimdi çırpınıyorum hala asd
  • Yeni Oluştur...