Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tecavüze Uğrayan Kızım İçin Adalet İstiyorum!

fenn

Öne çıkan mesajlar

Saykoleo said:

Hakaret olarak addedilebilecek tek şey eski kafalı benim yazdıklarımda. Onu da kendin kendine demişsin zaten. Eski kafalıyım belki demişsin, ben de eski kafalı olmanla açıklayamazsın bu düşüncelerini; düşüncelerin tutarsız demişim. Hakaret falan yok. Sadece argüman var.

eski kafayla falan açıklayamazsın demişsin de,benim de aklıma ne ile açıklarım o zaman sorusu geldi tabi hali ile. neyse,sorun yok.açıklaman için teşekkür ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

DeathLord said:

Peki ayni siniftaki 2 ögrenci biri 18 digeri 17 ne oluyor durum?

Yani ne bileyim cizgiler cok salakca cizilmis, kandirilmissa istismardir 18 yasinda ve aptal kizlar da istismar ediliyor, ya da patron genc calisanini istismar edebiliyor ve bu rizasiyla +18 denip geciliyor.

Tecavüz hakkindaki fikrim sabit zaten penislerinden sallandiricaksin taksim meydaninda.

Hukuk böyle bir şey, reşit olanla olmayan farklı statülerde yer aldığı için faklı muamale görürler.

Cinsel istismar ve tecavüz her zaman suçtur. Sadece reşit olan ve olmayan iki kişi arasındaki bir ilişki otomatik olarak istismara girer.

Ben bu konunun uzmanı değilim, o yüzden daha detaylı yazamayacağım ama istismarın dereceleri olduğu gibi her vaka kendi içinde değerlendirilir.
Sosyal ağlarda paylaş

yok abi biz herkesi kendimiz gibi sanıyoruz da öyle değil. mesela ben 16 yaşımda olsam bakkal bana alkol satsa, topluluk ortasında sapıtmam. ama şu motora parmak arası terlik ve jöleli saçlarla binen insanlara bakınca adamların ne yapacakları belli değil.

bu işin doğrusu bu yani. ergen sonuçta gider babasına anasına atarlanır sınıfındaki kıza sarar. akıl reaksyon eşiğini geçemiyor. law error veriyor sonra sistem.
Sosyal ağlarda paylaş

DeathLord said:

KuddusiMavra said:

:) olm nasıl bir dünya olmuş lan bu dünya?
öyle kız denk gelirse her şey serbest mi diyeyim, ne diyeyim bilemedim :S

Benim bi arkadas tecavüze ugramisti rusyada davasi falan olmustu.

Kiz erkege tecavüz ediyor bu arada dedigim olayda.

hmm tabi arkadasların cinsel tercihi bizi ilgilendirmez ama
bi kız sana tecvüz etse sende mahkemeye gidermisin?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...