DeathLord Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 17 yasinda kiz da isteyerek sevistiyse cezasi olmasin artik kardesim bu ne böyle. Ha tecavüz edenin de pipisini kessinler artik baska türlü olmayacak bu is. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 17 derken bu 14-12-10-8-5 gider. Şimdi buraya hayvan gibi kilolu+boylu ama 17 yaşında kız resmi koyma. Damacana ve rulmana tecavüz eden penisi sadece bir kaygan delik bulsunda ne olursa olsun diyen zihniyeti hoş görebilmek bile iğrenç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 arkadaşlar, söz konusu başlıktaki yazı ise; kıza yakın akrabası 3 kez tecavüz etmiş. hee,17 yaşındaki kızın isteyerek cinsel ilişkiye girmesi de bence yaşadığı şehir, toplumsal statüsü, aldığı eğitim...bir çok faktör göz önüne alınarak değerlendirilmesi gereken bir şey. Çok kolay değil. Haftalık harçlığı 8-10 bin Lira olan 15-16 yaşında kızların önüne gelen tineycır zengin çocuklarıyla yatıp kalkması ayrı bir şey... Köy yerindeki 15-16 yaşında kızı amca çocuğunun kandırıp ahırda yatırması ayrı bir şey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 yoo degil, ikisi de seks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 cebinde para var diye aklı dahamı selim oluyo? cinsel hayatın sorumlulukları konusunda dahamı bilincli oluyo. aynden aquilanın dediği gibi, adınada derler seks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Soyle konularda geyik yaptigini/yapilabilecegini zannedenlere zenciler tecavuz etsin de rizalari vardi denilerek geri cevrilsinler insallah. Diger turlu boyle beyne kadar durtmeyince duzelecek gibi degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 3. kez oldugundan rizasiyladir cok guzelmis gercekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Bazen tehditle 10 kez- 20 kez olabiliyor. Hatta iş ileriye gidip kız satılmaya başlanınca ortaya çıkıyor herşey vs vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Ben konudan bagimsiz yazdim ya, akli mantigi yerinde 16-17 yasinda kizlar gayet sex yapabilir bence. Yani bu psikoloji bozucak bisey de degil bana göre. Ha cetin tas yanlis anlatsa da anlatmaya calistigi sey dogru ben burda gidip gel bak acimicak diye kandirilan kizlardan bahsetmiyorum. Ne bileyim yani o yastayken kendi yasitiyla biseyler yasamis olanlar vardir diye düsünüyorum :) Herseyi gec cogu kiyi sehrinde herhangi bir düz lisede kizlari kontrol etsen en az ücte biri biseyler yasamis cikar bence. Kizin babasi yakalarsa hapistesin direk komik bi durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Bu arada reşit olmayan birinin reşit olmayan başka biriyle cinsel ilişkiye girmesiyle, reşit olan birinin olmayanla girmesi tamamen farklı 2 şey. Burada reşit adam yani 18 yaş üstü, reşit olmayan yani 18 yaş altında biriyle cinsel ilişkiye girmiş, buna istismar denir. Tabi ki 17 yaşında 2 kişi birbiriyle ilişkiye girebilir, bu da gayet tabiidir. Ayrıca burada bir de tecavüz denmiş, tecavüzün yaşı olmaz. Yani taraflardan birinin rızası dışında cinsel ilişki gerçekleşmişse artık yaşa bakılmaz. Tabi bunu kanıtlamak daha zordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 eldar said: Bu arada reşit olmayan birinin reşit olmayan başka biriyle cinsel ilişkiye girmesiyle, reşit olan birinin olmayanla girmesi tamamen farklı 2 şey. Burada reşit adam yani 18 yaş üstü, reşit olmayan yani 18 yaş altında biriyle cinsel ilişkiye girmiş, buna istismar denir. Tabi ki 17 yaşında 2 kişi birbiriyle ilişkiye girebilir, bu da gayet tabiidir. Ayrıca burada bir de tecavüz denmiş, tecavüzün yaşı olmaz. Yani taraflardan birinin rızası dışında cinsel ilişki gerçekleşmişse artık yaşa bakılmaz. Tabi bunu kanıtlamak daha zordur. Peki ayni siniftaki 2 ögrenci biri 18 digeri 17 ne oluyor durum? Yani ne bileyim cizgiler cok salakca cizilmis, kandirilmissa istismardir 18 yasinda ve aptal kizlar da istismar ediliyor, ya da patron genc calisanini istismar edebiliyor ve bu rizasiyla +18 denip geciliyor. Tecavüz hakkindaki fikrim sabit zaten penislerinden sallandiricaksin taksim meydaninda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Cuce said: cebinde para var diye aklı dahamı selim oluyo? cinsel hayatın sorumlulukları konusunda dahamı bilincli oluyo. aynden aquilanın dediği gibi, adınada derler seks Demek istedigimi anlatamadim,hata bende. Zengin olanin akli selim olmuyor tabi.Ancak aile baskisi olmadan sinirsiz ozgurluk yasiyor.Kararlarinda cok fazla mantigin ya da aklin hakim oldugunu sanmiyorum.Neticede tamam Tecavuz olmuyor ama cok bilincli bir sey de olmuyor, bu nedenle kanuni olarak bir cinsel iliskiye girme yasinin olmasi gerektigine inaniyorum.Biliyorum,eski kafaliyim ama neticede cocuk denecek yasta cinsel durtulerle yasanilan iliskilerin her iki cinse de yarardan cok zarar getirdigine inaniyorum. Yaniliyor olabilirim ama dusuncem bu sekilde. Konuya donerem tecavuzun insanlik sucu oldugunu ve tecavuz edenin yasi ile orantili cezalar carptirilmasi gerektigine inaniyorum.Ornegin 16-17 yasindaki bir tecavuzcuye once karakolda soyle 2-3 gun saglam,cok saglam dayak atilmali ve hem de bu kanunen de uygun hale getirilmeli.Sonra da bu genc tecavuzculer toplum yararina islerde senelerce calistirilmali. Eger tecavuzcu 30 yasindaysa veya daha buyukse saglam dayagi yine yemeli ama ardindan hadim edilmeli.Sadece ureme yetenegi degil cinsel iktidari da sonlandirilmali.Omrunun geri kalaninda tecavuz ettigi kisinin omur boyu cekecegi aciya karsilik hak ettigi bedel olur diye dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Ha düzgün cümlelerle işkenceyi savununca normal karşılanmayı bekliyorsunuz yani. Sağlam dayak atılmalı nedir ya? Hadım edilmeli nedir peki? Olmaz öyle şey. Suçluya cezasını verirsin, fazlasını değil; suçlu dediğin kişi de insandır ve insan haklarına tabidir. İnsanlık suçuna karşı, insanlık suçu işlemeyi önermekten başka birşey değil şu okuduğum cümleler. Eski kafayla falan açıklanamaz ayrıca, çünkü tutarsız. Aha da buyrun, burada da insan haklarının temel ögelerinden ikisi: http://en.wikipedia.org/wiki/Human_rights#Freedom_from_torture http://en.wikipedia.org/wiki/Human_rights#Reproductive_rights Türkiye'deki tecavüz sorununun asıl nedeniyse cezaların ağırlığı vesaire değil, uygulanmaması benim görüşüm. Değil 20-25 sene, 5 sene bile hapis cezası uygulanıyor olsaydı, çok daha düşük bir oran olurdu. Ne yazık ki uygulanmıyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 cetin abi sen is icin irana falan gitmeyi birak bence. baya etkilenmissin oralardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Oncelikle dusuncelerimi acikladigim icin bana hakaret etme hakkin yok.O insan haklarindan benim de yararlanmam gerektiginin umarim farkindasin. Tecavuz edene empati yapin,eyvallah da tecavuze ugrayana da yapin lutfen arkadaslar.Dusuncelerime katilmayabilirsiniz arkadaslar ama bu konuda dusuncem boyle. Iranla ilgisi yok Marty kardesim.Orada zaten direk olduruyorlar tecavuzcuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Hakaret olarak addedilebilecek tek şey eski kafalı benim yazdıklarımda. Onu da kendin kendine demişsin zaten. Eski kafalıyım belki demişsin, ben de eski kafalı olmanla açıklayamazsın bu düşüncelerini; düşüncelerin tutarsız demişim. Hakaret falan yok. Sadece argüman var. Tecavüze uğrayana empati kurmadığımı nereden çıkarıyorsun? Benim istediğim cezaların düzgün uygulanması. Gayet tecavüze uğrayanın tarafındayım yani. Suçlunun cezasını çekmesini istiyorum yani, ama cezanın insani boyutlarda olması gerektiğini de sonuna kadar savunurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Eski kafaysa eski kafa. Ben bir insanda büyük travmalar yaratabilecek bir canlının insan olarak nitelendirilip ona göre yargılanmasını mantıklı bulmuyorum. Basacaksın ilacı alacaksın erkekliğini, yapamayacak bir daha. Çünkü hapse de atsan çıkınca yine yapacak (büyük ihtimal). Esas bu tarz bir yaptırımı 3 5 kez yaparsan daha azalır tecavüzler. Türk erkeği erkekliğini kaybetmemek için herşeyi yapar zira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Gerçi yeterli eğitim ve görgü düzeyi olsa bu dediğimi uygulamak gerekmez ama toplumumuzda eğitim eksikliği gün geçtikçe katlanarak artıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Sen istediğin gibi ceza yaz. Mahkemelere gelen tecavüzcüler "kızın psikolojisi bozulmadı" gibi akıl almaz bahanelerle ceza almaktan kurtuluyor. Tecavüzü falan önleyebilmek için tecavüzcü potansiyelini taşıyan insanları yasama ve yargı organlarından temizlemek gerekiyor. Yoksa sıradan yasada yüksek ceza olsa ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Direkt idam edeceksin, tecavüz hem fiziksel hem manevi yara açar mağdurda,tecavüzcüsünün nefes slmadığını bilmek rahatlatır bence mağduru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 yanlis bi karar sonucu, ya da birinin iftirasi sonucu ceza verildigi ortaya cikinca ne diyeceksin adama? Pardon mu diyceksin? iyi halden 10 yil indirim, haci oldugu icin 15 yil indirim, yasli oldugu icin 5 yil indirim verip gidip evlendirmeye calismak yerine, 30 sene hapis koyarsin. rehabilitasyona sokarsin adami olur biter. ha bir de, ceza olarak idam, el kol kesme gibi seyler koyunca suclar azalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Zaten en büyük sorun "iftira atılması" veya "yanlış karar" sonucu suçlanan adam. Ayrıca el kol kesilmesi ile erkekliğinin alınması çok farklı şeyler. Adama idam desen iplemeyebilir ama erkekliğin gg dersen ipler. Hele düşün bir tecavüzcü için en büyük ego tatmini vs erkeklik ile geliyor. Onu alacaksın işte. Ama tabii burada birlikte olduğun kadın sana kızıp "tecavüz etti" dese otomatik alıyorlar fln. Kurunun yanında çok da yaş yanar o konuda haklısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 yine başladı mı şu boş muhabbet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Evet gel gel boyu geçmiyor su burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Viktor said: Ardeth said: kızına destek çıkması iyi olmuş türkiyede az bulunan bir şey. doktordan kendi rızasıyla yapmıştır raporu gelse herhalde baba kıza orospu muamelesi yapar ortalamada. türkiyede gerçekten tecavüzcü cenneti olacak böyle giderse psikolojisi bozulmamıştır, rızasıyla olmuştur derken Dini baskilar ve sansur orani ile dogru orantili tecavuz vakalari, genelevleri kapiyalim diyorlardi asil o zaman gorucez neler oluyor ben de böyle düşünüyorum ama söylemiyorum ortamlarda; çünkü cum hoc propter hoc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar