fenn Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 MERHABA BEN AHMET İNCE DENİZLİDEN KIZIM AKRABAMIZ TARAFNDAN 3 DEFA TECAVÜZE UĞRAMİŞ KORKUDAN BUNU BANA VE ANNESİNE SÖYLEYEMEMİŞTİR BEN BU DURUMU ÖGRENDİM VE KIZIMN BABASI OLARAK SONUNA KADAR ARKASINDAYIM BU ŞAHIS HAKKINDA ŞİKAYETTE BULUNDUM VE YAKALINDI AMA İKİ GÜN SONRA SERBEST BIRAKILDI KIZIMA DOKTOR RAPORUDA ALDIM AMA ÜLKEMİZDEKİ HUKUK SİZTEMİNDE 15 -16 YAŞ AYRIMI GİBİ SAFSATALARDAN KAYNAKLI 3 NCÜ KEZ OLDUGUNDAN RIZASI DAGILINDEDİR DİYE BİR OLGU ORTAYA KOYARAK OLAYIN TECAVÜZ SAYILMASI ENGELLENİYOR BİR HAFTA SONRA KIZIMIN MAHKEMSİ VAR FAKAT BEN NE YAPMAM GEREKTIYİNİ BİLMİYORUM İNTERNETTEN TEKNOLOJİDEN COK ANLAMIYORUM BAŞKALARINDAN YARDIM ALARAK SAYFAYI KURDUM AMA NASIL ÇOGALTIP KAMU OYU OLUŞTURACAGIMI BİLMİYORUM VE SİZLERDEN YARDIM İSTİYORUM ALTAKİ BENİM TELEFON NUMARAMDIN BANA ULAŞIP YARDIMCI OLUR BU MESAJIMI TÜM SOSYAL MEDYADA PAYLAŞIRSANIZ BU MESAJI ÇOĞALTIRSANIZ SONSUZ BİR MİNET DUYACAĞIM http://imza.la/tecavuze-ugrayan-kizim-icin-adalet-istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Bergama Emlak da imzalamış aileler ilginç isimler seçiyo yavrularına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 kızına destek çıkması iyi olmuş türkiyede az bulunan bir şey. doktordan kendi rızasıyla yapmıştır raporu gelse herhalde baba kıza orospu muamelesi yapar ortalamada. türkiyede gerçekten tecavüzcü cenneti olacak böyle giderse psikolojisi bozulmamıştır, rızasıyla olmuştur derken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeemoMid Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 fenn yeter saçma sapan başlıklar açıp durma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeemoMid Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 GEREKTIYİNİ GEREKTIYİNİ GEREKTIYİNİ GEREKTIYİNİ GEREKTIYİNİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Tekrarladıkça daha komik olmuş gerçekten. Teşekkürler 9gag. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 TeemoMid said: fenn yeter saçma sapan başlıklar açıp durma Hani adam gayet ciddi duruyor? fennde paylaşmak istemiş durumu? her yere saçma sapan postlar atıp durma rızası vardı deyip tecavüz ederim. hayır postun/konunun gerçekliği tartışılır ama gerçekten iğrenç bir durum şu. trollemeyin bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 gerçekten korkunç olan şey böyle bir aile mücadele ediyorsa on binlercesinin susuyor ya da kızını öldürüyor, ömrü boyu baskılıyor oluşu daha da korkuncu tecavüze uğrayan kadınların yaftalanmasının, tecavüzcünün korunması ve teşvikinin polis iktidar yargı ve sivil uzantılarıyla el ele yürütülen bir politika oluşu, faşizm denen irtica denen şey bu işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 e napalım aileleri öldüremediğimize göre, en azından 2 tıkla çocuğunun arkasında durana yardım edelim bari. saçma olansa hükümetin bu konudaki tavrı, aklıma çok güzel organize bir operasyon geliyor ama benim midem kaldırmaz asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeemoMid Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Lectre said: TeemoMid said: fenn yeter saçma sapan başlıklar açıp durma Hani adam gayet ciddi duruyor? fennde paylaşmak istemiş durumu? her yere saçma sapan postlar atıp durma rızası vardı deyip tecavüz ederim. hayır postun/konunun gerçekliği tartışılır ama gerçekten iğrenç bir durum şu. trollemeyin bari. address info PM le bari,ayağına kadar gelsin tecavüz. küçük kovboy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 kitlesel olarak mücadele etmek gerek böyle şeylere karşı, heryerde mağdur insanların yanında durmak gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 TeemoMid said: Lectre said: TeemoMid said: fenn yeter saçma sapan başlıklar açıp durma Hani adam gayet ciddi duruyor? fennde paylaşmak istemiş durumu? her yere saçma sapan postlar atıp durma rızası vardı deyip tecavüz ederim. hayır postun/konunun gerçekliği tartışılır ama gerçekten iğrenç bir durum şu. trollemeyin bari. address info PM le bari,ayağına kadar gelsin tecavüz. küçük kovboy asuhdauh adres istedi lan. şaka bir yana gerçekten geleceğini bilsem üşenmem veririm adresi, 2 yıl falan oldu böyle birini dövmeyeli çeşitli araçlarla asudhas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Tecavüze uğradı diye öldürülen kızlar biliyoruz. Kesin kız kuyruk sallamıştır diyen çokça kesim vardır. Bu adamın medeni cesareti iyiymiş ve olayın peşini bırakmıyor. Ülkede neler neler oluyorda üstü kapatılıyor kızlık zarı diktiren, zamanı geçmiş fetüslere kürtaj yapan doktorlar köşe olduğunu duyuyoruz. Bizimde kız çocuğumuz var veya olabilir.Elimizi taşın altına koymak gerekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Helal olsun adama eğer gerçekse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 facebook türkçesi ile yazmasalarmış inandırıcı olabilirmiş, genede iyi bir anket yöntemi bedavadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 bence gayet gerçekçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 http://www.internethaber.com/10-yasindaki-seks-iscisinin-korkunc-kaderi-foto-galerisi-22182.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 turkiyede olmayacak bir olay degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Ardeth said: kızına destek çıkması iyi olmuş türkiyede az bulunan bir şey. doktordan kendi rızasıyla yapmıştır raporu gelse herhalde baba kıza orospu muamelesi yapar ortalamada. türkiyede gerçekten tecavüzcü cenneti olacak böyle giderse psikolojisi bozulmamıştır, rızasıyla olmuştur derken Dini baskilar ve sansur orani ile dogru orantili tecavuz vakalari, genelevleri kapiyalim diyorlardi asil o zaman gorucez neler oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 sansur baskısı önemli bir detay. iyi ki sosyal medyanın doğası gereği sansür karşısında bir direnci var. gerçek olup olmadığını sorgulamayı hiç anlmadım burada. akraba tecavüzleri - şehir ya da taşra farketmeksizin- herkesin gözlerini hoplatıcak sayıda şu ülkede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Cok uzuldum ben Turkiye icin mi sadece imza programi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Kizini zincirleip iskence yapsa daha cok destek alir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 16-18 yaş arasındaki kızlarla seks yapmak yasal mı? 18 yaş, reşitlik filan ne oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Evet ya kız razı bile olsa 17 yaş kızla ilişkiye girmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Bu ulkede kemik yasi diye bir bok var.o 17 yasindaki kizi kemik yasina bakip pat diye 22 yasinda ilan ederler.ondan sonra da tecavuze ugrayan kizi tecavuzcusu ile evlenmeye zorlayan surec isler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar