Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tecavüze Uğrayan Kızım İçin Adalet İstiyorum!

fenn

Öne çıkan mesajlar

MERHABA BEN AHMET İNCE DENİZLİDEN KIZIM AKRABAMIZ TARAFNDAN 3 DEFA TECAVÜZE UĞRAMİŞ KORKUDAN BUNU BANA VE ANNESİNE SÖYLEYEMEMİŞTİR BEN BU DURUMU ÖGRENDİM VE KIZIMN BABASI OLARAK SONUNA KADAR ARKASINDAYIM BU ŞAHIS HAKKINDA ŞİKAYETTE BULUNDUM VE YAKALINDI AMA İKİ GÜN SONRA SERBEST BIRAKILDI KIZIMA DOKTOR RAPORUDA ALDIM AMA ÜLKEMİZDEKİ HUKUK SİZTEMİNDE 15 -16 YAŞ AYRIMI GİBİ SAFSATALARDAN KAYNAKLI 3 NCÜ KEZ OLDUGUNDAN RIZASI DAGILINDEDİR DİYE BİR OLGU ORTAYA KOYARAK OLAYIN TECAVÜZ SAYILMASI ENGELLENİYOR BİR HAFTA SONRA KIZIMIN MAHKEMSİ VAR FAKAT BEN NE YAPMAM GEREKTIYİNİ BİLMİYORUM İNTERNETTEN TEKNOLOJİDEN COK ANLAMIYORUM BAŞKALARINDAN YARDIM ALARAK SAYFAYI KURDUM AMA NASIL ÇOGALTIP KAMU OYU OLUŞTURACAGIMI BİLMİYORUM VE SİZLERDEN YARDIM İSTİYORUM ALTAKİ BENİM TELEFON NUMARAMDIN BANA ULAŞIP YARDIMCI OLUR BU MESAJIMI TÜM SOSYAL MEDYADA PAYLAŞIRSANIZ BU MESAJI ÇOĞALTIRSANIZ SONSUZ BİR MİNET DUYACAĞIM

http://imza.la/tecavuze-ugrayan-kizim-icin-adalet-istiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

kızına destek çıkması iyi olmuş türkiyede az bulunan bir şey. doktordan kendi rızasıyla yapmıştır raporu gelse herhalde baba kıza orospu muamelesi yapar ortalamada.

türkiyede gerçekten tecavüzcü cenneti olacak böyle giderse psikolojisi bozulmamıştır, rızasıyla olmuştur derken
Sosyal ağlarda paylaş

TeemoMid said:

fenn yeter saçma sapan başlıklar açıp durma

Hani adam gayet ciddi duruyor?

fennde paylaşmak istemiş durumu?

her yere saçma sapan postlar atıp durma rızası vardı deyip tecavüz ederim.

hayır postun/konunun gerçekliği tartışılır ama gerçekten iğrenç bir durum şu.

trollemeyin bari.
Sosyal ağlarda paylaş

gerçekten korkunç olan şey böyle bir aile mücadele ediyorsa on binlercesinin susuyor ya da kızını öldürüyor, ömrü boyu baskılıyor oluşu

daha da korkuncu tecavüze uğrayan kadınların yaftalanmasının, tecavüzcünün korunması ve teşvikinin polis iktidar yargı ve sivil uzantılarıyla el ele yürütülen bir politika oluşu, faşizm denen irtica denen şey bu işte
Sosyal ağlarda paylaş

Lectre said:

TeemoMid said:

trollemeyin bari.

address info PM le bari,ayağına kadar gelsin tecavüz. küçük kovboy
Sosyal ağlarda paylaş

TeemoMid said:

Lectre said:

TeemoMid said:

trollemeyin bari.

address info PM le bari,ayağına kadar gelsin tecavüz. küçük kovboy

asuhdauh adres istedi lan.

şaka bir yana gerçekten geleceğini bilsem üşenmem veririm adresi, 2 yıl falan oldu böyle birini dövmeyeli çeşitli araçlarla asudhas
Sosyal ağlarda paylaş

Tecavüze uğradı diye öldürülen kızlar biliyoruz. Kesin kız kuyruk sallamıştır diyen çokça kesim vardır. Bu adamın medeni cesareti iyiymiş ve olayın peşini bırakmıyor. Ülkede neler neler oluyorda üstü kapatılıyor kızlık zarı diktiren, zamanı geçmiş fetüslere kürtaj yapan doktorlar köşe olduğunu duyuyoruz.

Bizimde kız çocuğumuz var veya olabilir.Elimizi taşın altına koymak gerekli.
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:

kızına destek çıkması iyi olmuş türkiyede az bulunan bir şey. doktordan kendi rızasıyla yapmıştır raporu gelse herhalde baba kıza orospu muamelesi yapar ortalamada.

türkiyede gerçekten tecavüzcü cenneti olacak böyle giderse psikolojisi bozulmamıştır, rızasıyla olmuştur derken

Dini baskilar ve sansur orani ile dogru orantili tecavuz vakalari, genelevleri kapiyalim diyorlardi asil o zaman gorucez neler oluyor
Sosyal ağlarda paylaş

sansur baskısı önemli bir detay.
iyi ki sosyal medyanın doğası gereği sansür karşısında bir direnci var.

gerçek olup olmadığını sorgulamayı hiç anlmadım burada.
akraba tecavüzleri - şehir ya da taşra farketmeksizin- herkesin gözlerini hoplatıcak sayıda şu ülkede.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...