dsici Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Eyvallah abi. Sen iyileşti babam de yeter. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 OL DE OLELIM CETIN REYIS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Bir forum ortamini bu kadar sevip benimseyebildiysem nedeni sizlersiniz degerli arkadaslar.iyiki varsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Geçmiş olsun babaya, yeni gördüm :/ Hala ihtiyaç var mı? Durum nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 sağolun arkadaşlar...şu an kan merkezinden 8 ünite kan alacağımız var. acil durum söz konusu olursa arayıp kan isteyebileceğimiz 4-5 kişinin de telefonu var. Teşekkür ederim ilginize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Normal şartlarda babamı yarın ameliyat etmelerini bekliyorduk.Fakat hiç olmaması gereken şey olmuş ve babam üşütmüş.Bu nedenle babamı eve yolladılar tekrar."10 gün sonra gel"dediler. Ailece öyle bir gerildik ki anlatamam...Umarım babam bir an önce şu soğuk algınlığını atlatır ve artık başka bir engel çıkmaz,2 hafta içinde ameliyatını hayırlısıyla olur. Zor işler dostlar, zor işler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 gecmisler olsun, daha hayırlı olur umarım ameliyatın ertelenmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 sağol kardeşim,umarım öyle olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 sağolun arkadaşlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 B (Rh) - kan grubumla hizmetinizdeyim :D Yalnız pazartesi ve çarşamba sabah telefona bakamam malum duruşmam var Diğer günler bir telefon yeter... Çağlayandayım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 canım neredesin sen :) b rh (-) kan grubu bulmak ne kadar zor :) neyse, not ettim seni de. ihtiyaç olduğunda mutlaka aramak isterim. özelden cep nomu gönderiyorum. bana çağrıda bulunursan sevinirim. sağol kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Msj kutun doluu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 geçmiş olsun 0+ lâzımsa bursa için hazırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 ben anca gördüm bunu geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 sağolun arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 çok geçmiş olsun izmirdeyim ben kan takası gibi bir şey olabilirse 0rh+. Allah acil şifalar versin abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 sağol kardeşim. şimdilik kan işini hallettik. sağolasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 bende yeni gördüm konuya tıklamadan nasıl korktum, telaş yaptım. çok geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 sağol octavarium... babam 10 gündür evde gribinin geçmesini bekledi. Bu sabah erkenden Çapa'ya tekrar yatmış. Doktorlar yeniden eve yollamış,"sarkan ameliyatlar ve önceki ameliyatların bazı komplikasyonları nedeniyle seni pazartesi de dahil ameliyat edemeyiz,sen git evine, biz 2-3 gün önce haber vereceğiz"demişler. Beklemeye devam ediyoruz. Dostlarıma duyurulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 durumun tatlıya bağlanıp konunun kilitleneceği zamanı bekliyoruz. bu arada kutu dolu abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Ben de B+'yım ve yeni görüyorum, kilit gelmeden geçmiş olsun diyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar