Katibim Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 kaynak ya benim anlamadığım birşey var öğlen tatili 12 ila 13.30 a kadar diyor 1.5 saat biz ne yapacaz acaba ? Şu öğlen tatilini 30 dk yapsanızda memurlar yarım saat evine erken gitse olmazmı ? Vaktini çoluğu çocuğuyla geçirse ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 işin ne namaza git kafir. hamdolsun padişahımız dini vecibelerimizi yerine getirmemiz için vakit veriyor. dinimiz amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 2 saaten önce dönmem öğle paydosundan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 sabah 8 akşam 8 olmalı memurlara + cumartesi yarım gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Bi ise yaradiginiz yok zaten neyin den sikayet ediyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 o.O genç işsizler rahatsız... dağılın pis fakirler.. resmi bir başlık burası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 A4 kokuttun be Pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 ulan her gün 8-19 çalışıyorum 2 saatlik yol gidiyorum üstüne cumarteside çalışıyorum ve adamın şikayet ettiği şeye bakarmısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 alınma ama senin aptallığınmış o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 teşekürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Esnaf said: ulan her gün 8-19 çalışıyorum 2 saatlik yol gidiyorum üstüne cumarteside çalışıyorum ve adamın şikayet ettiği şeye bakarmısın? bu doğru Flassh said: alınma ama senin aptallığınmış o. e bu da çok doğru. sakayım böyle sisteme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 8-19 nedir? Hayatını sömürüyorlar resmen... :( 10-12:30 13-18 here. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 zuhahahahah Zaten vatandaşın gözünde bi iş yapmıyoruz Saat 1 oldummu millet başlar bağırmaya nerdesin kardeşim gel işimiz gücümüz var seni mi bekliyecez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 bazı yerlerde yarım saat öğle tatili memurluk iyi her türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 istanbul için ayrı saat düzeni olmuş, burada 08:30-12:00 / 13:00-17:30 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Evet yalnız, memurlar cidden birşey yapmıyor. Yakında patlar zaten bu sistem, mezun arkadaşlarımın çoğu harıl harıl kpss çalışıyor. Bug abuse konusunda master seviyesinde olduğumuz için toplum olarak, yakın zamanda patch gerekecek memurlara. Özel sektörde çalışanların sesini çıkarmasına gerek kalmayacak sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Katibim said: zuhahahahah Zaten vatandaşın gözünde bi iş yapmıyoruz Saat 1 oldummu millet başlar bağırmaya nerdesin kardeşim gel işimiz gücümüz var seni mi bekliyecez abuk subuk gülmeyi bırak da ne iş yapıyorsunuz onu söylesene bir. özel sektördeki "genel" baskının %kaçı var sizde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 abi türk milleti işte zekasızlıkta 1 numara özel sektörü memurluğa göre değiştireceğine patronlara baskı yapacağına, memurluğu aşağı çekmeyi çalışıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 escape said: la olm senin bu konuları konuşman için daha çok erken bırak abilerin konuşsun. bak orda legolar var git onlarla ilgilen hadi koçum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Kahvalti cay kahve molasi eklememisler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 nordlydian said: escape said: la olm senin bu konuları konuşman için daha çok erken bırak abilerin konuşsun. bak orda legolar var git onlarla ilgilen hadi koçum. sen kimsin? ve nerden benim abim oluyorsun? 35 yaşında mısın? istersen 50 yaşında ol şu tavrınla gözümde 12 yaşındaki sokakta gürültülü bi şekilde top oynayan ve bağırıp kovduğum veletlere davrandığımdan bir farkın yok yani merak etme. haddini bil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Benim bir arkadaş var erzurumda ,günün yarısını wc de geçiriyor sigara içip candy ceush saga oynamak için,bir de yüzsüz arkadaş yarım günümün parasal değeri 5000 ama ben 2500 alıyorum diyordu en son mal müdürü desem ayıp olacak Edit:sus abilerine terbiyesizlik yapma zındık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Katibim said: zuhahahahah Zaten vatandaşın gözünde bi iş yapmıyoruz Saat 1 oldummu millet başlar bağırmaya nerdesin kardeşim gel işimiz gücümüz var seni mi bekliyecez Ne yapıyonuz abi anlatsana? Diğer mesleklerden örnek vermek istemem ama insanların saatlerce ayakta çalışıpta birde üstüne insan dırdırı çektiği onlarca meslek var! bunların yanında memurluk "Elinde örgüsü ile çalışan teyzeleri" andırıyor.birde üstüne cumartesi pazarınız tatil dogrumudur? Her işin bir zorlugu vardır.Elbetteki memur olmanında zorlukları vardır. ama çalışma saati konusunda başlık açarsan tepki alman da çok normal. hem yemekten zamanında dönmüyorsunuz hemde çalışma saati bıdıdı:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Buna da ağlayan çıkacaktır elbet. Şimdi eğri oturup doğru konuşalım, özel sektörde rekabet ortamı var işin ya da pozisyonun çok da garanti olmaması durumu var, herşeyinin patronun 1 sözüne bağlı olması var sürekli alttan gelen, senin yaptıgın işi senin yarı maaşına yapcak işsiz ordusu var, var oğlu var. olmayan tek şey, sabit çalışma saatleri. iş yetişmek zorunda malesef. gerekirse sabahlar olmasın. yukardaki bilgilerimizi kullanarak, iş yapmıyorlar demek yerine çok daha rahat şartlarda çalışıyorlar demek daha dogru olur. Ama bana sorarsanız, memur olmak bazı şeyleri sorgulamadan kabul etmek ve kendini törpülemekten başka birşey değil. doktor vs değilsen,(ben mühendisim) memuriyet hapis hayatından başka hiç birşey değil. güvenli, tek düze, hapis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 kalitesiz eleman seçme konusunda başarılı bir kurum için tabii ki de kötü konuşacağız bir sınava giriliyor, orada ezber yeteneğine göre dereceli memur oluyorsun, mülakat var mı bilemiyorum ama mülakat varsa ve mülakata rağmen bu kadar kötü personle seçiliyorsa vah halimize özel sektörde 3 görüşmenin altında işe giren yok, zaten tepeden inme gelmiş olanlar kabak gibi ortaya çıkıyorlar (bizde var mesela bir tane ayet traş bir iş verildi onu yapıyor, etliye sütlüye dokundurmuyoruz) yaptığı işe değer katmaya çalışan sayısı özel sektörde zaten az, devlet memurlarında hiç yok. memurlar kusura bakmayın ama çok kalifiye insanların seçilebileceği bir süreçten geçmiyorsunuz ha böyle olmayan devlet memuru var mı? var ama onlar da parmakla gösterilecek kadar azlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar