Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu durumdan nasıl sağa sağlim kurtulurum?

bingildak

Öne çıkan mesajlar

Ne zamandır aklıma Eve geliyor, geri dönmek istiyorum çok. Piyasada vakit geçirebilcek başka bir şeyler aradım ama mmo niteliğinde herşey patates şu anda. Eve'e de bu kadar zamandır dönmememin sebebi şu aslında: bizim bir türk corp vardı, sağolsunlar beni kabul ettiler, baya birkaç ay beraber oynadık. Corp'un ismi Flux Techonologies Inc.'dı. Yanlış bilmiyorsam arkadaşlar hala devam ediyor fakat GW2 release olduğunda ben uzun zamandır mmorpg'e aç olarak saldırdım ve o sıra eve'e ara verdim. ara verdiğim sürede accountlar kapanana kadar mailler gelmeye devam ediyordu ve arkadaşlar bizim sistemden atılmışlar (kirayı çok yükseltmişler).

bu kadar zamandır geri dönmek istiyorum fakat bütün karakterler dead space'in en dibinde. Main oyundan çıkarken navy issue scrop'un içindeydi. şimdi oyuna girsem, o sistemde başka bir corp olmasa bile empire'a kadar sanırım 20 jump falan var. gemi de o kadar hantal bir gemi olunca, maintenance bekleyip hızlıca kaçmaya çalışsam da başaramam gibime geliyor.

yemin ediyorum sırf şu gemiyi kaybedicem derdinden 2 aydır eve'e geri dönemedim. ne yapabilirim de o gemiyi kurtabilirim?

gemi baya fitli bu arada 1-1.2b arasında değeri. kaybedersem gerçekten yıkılırım yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Şu oyunu hep merak ettim hep 14 gün trialler açtım devam edemedim. Bilgisizlik çok kötü, yine indiriyorum ama bakalım ne kadar dayanabilicem. Çok güzel oyun ama bi türlü oturtamadım yav..

Bu arada geçmiş olsun, okudum ama anlamadım tam ne olduğunu :), gemi gitmiş sanırım, 2 hafta bişi değil kasar çıkarırsın parasını.
Sosyal ağlarda paylaş

maintenance sonrası millet girene kadar 3-4 jump yaparım da nereye yapacağımı bilmem gerek işte. istasyon dolu her yer, hangisine girebilirim hangisine giremem anlamıyorum ki. hepsinde "owned by" diyor.

http://evemaps.dotlan.net/system/EIH-IU

buraya en yakın npc istasyonu (docklayabileceğim) nerededir var mi söyleyebilecek babayiğit?

bir de maintenance bizim saate göre 13:00'de başlıyor di mi yanlış hatırlamıyorum?
Sosyal ağlarda paylaş

orası constellation'ın kıçı sayılır ya (dead end sistem), o kadar aktif olmuyor, maintenance sonrası 10-15 dk açık penceren oluyor. eğer varsa 3-4 jump'da bir istasyon kaçırırım gemiyi her türlü.

oyun içi yazmıyor mu ya accessible veya değil gibisinden.

biri bu U-HVIX III - Saint-Vincent , diğerleri 4-EFLU VII - Moon 3 - Monsters Prime , 1-7B6D VI - Siberian Steel Works , H6-EYX VII - Bastion of Communism.

bunlardan birine docklayabiliyorsa alliance'da olmayan biri kurtarırım gibime geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

dur dur buldum senın cıkıs bıletını mudur

probe atabilen alt var mı?
yoksa train et ver bi beleşten 1 aylık account alta 14+30 güzelliğini yap

sonra oraya git 1-2 sistem yakınlarda WH ara
illaki bulursun.

sonra dal o wh ye ikisiylede
scorpu logout et, çıkış ara empire a
Sosyal ağlarda paylaş

en mantıklısını suark söylemiş bi ihtimal wh ile empire yada lowsece geçerek kurtarabilirsin gemiyi ama bunun için oyunu aktif oynayan biri lazım bence senin halledebileceğin bişi değil ya da bi alt acc. açıcaksın 21gün+30gün'den 1ay fln takılıcan onla hem cov. ops kasıcan hem oyun mekaniklerine alışıcan.

bu arada posta çıkınca geçerli mi hatırlamıorum ama oyuna gemi ile girdiğinde gemin otomatik eski lokasyonuna warpa giricek. hemen alt-f4'e kapat oyunu tekrar gir. posun olduğu yerde başka pos varsa ona yakalanmazsın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...