bingildak Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Ne zamandır aklıma Eve geliyor, geri dönmek istiyorum çok. Piyasada vakit geçirebilcek başka bir şeyler aradım ama mmo niteliğinde herşey patates şu anda. Eve'e de bu kadar zamandır dönmememin sebebi şu aslında: bizim bir türk corp vardı, sağolsunlar beni kabul ettiler, baya birkaç ay beraber oynadık. Corp'un ismi Flux Techonologies Inc.'dı. Yanlış bilmiyorsam arkadaşlar hala devam ediyor fakat GW2 release olduğunda ben uzun zamandır mmorpg'e aç olarak saldırdım ve o sıra eve'e ara verdim. ara verdiğim sürede accountlar kapanana kadar mailler gelmeye devam ediyordu ve arkadaşlar bizim sistemden atılmışlar (kirayı çok yükseltmişler). bu kadar zamandır geri dönmek istiyorum fakat bütün karakterler dead space'in en dibinde. Main oyundan çıkarken navy issue scrop'un içindeydi. şimdi oyuna girsem, o sistemde başka bir corp olmasa bile empire'a kadar sanırım 20 jump falan var. gemi de o kadar hantal bir gemi olunca, maintenance bekleyip hızlıca kaçmaya çalışsam da başaramam gibime geliyor. yemin ediyorum sırf şu gemiyi kaybedicem derdinden 2 aydır eve'e geri dönemedim. ne yapabilirim de o gemiyi kurtabilirim? gemi baya fitli bu arada 1-1.2b arasında değeri. kaybedersem gerçekten yıkılırım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 contratla abi istersen biraz ucuza. yada carrier panpa bulacan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 contractlamak için bir hub'a girmem gerekmiyor mu? alliance'dan ayrıldığımız için hubları kullanamam gibime geliyor? -doğrusu kullandıklarım playerdı ama player olmayanlarda vardır di m-? carrier yalan ya, kimsecikleri tanımam etmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 valla ben 2 ayda bir açtırıoum accleri 1 saat giriorum gazla oynıcam diyorum sonra devamını getiremiorum. olucak ama bi ara başlıcam tekrar şu dönem zaten oynamıyıp en büyük hatayı yaptım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 wicked creek'deymiş karakter, buldum şimdi dotlan'dan. nasıl yapsam ya, maintenance sonrası bir hub'a mı kaçmaya çalışsam? orada kontratlasam? öküz pahalı pvp fitli navy issue'da dead space'de kimse almaz ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 abi hiç riske girme 100-200 mil aşşa contla orda illa bi mezarcı kapatır onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Ha bu arada zaten en son log off olduysa istasyonda allianceda olmasan bile orda girersin oyuna, ama bi kere çıktınmı bida geri dönemessin ona göre gemiyle çıkma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 bizim clanın outpost'unda logout olmuştum ya istasyonda değildim. 1 jump sonra istasyon var bi tane de corp istasyonu sanırım o da, kullanamam. kötü olan oyunu oynamayalı aylar oldu hızlı davranmam gerek girince. malak gibi bakıcam girince lan nasıl istasyon bulurum diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 eğer sizin olduğunuz pos yerine başka bir pos varsa patlarsın, yoksa eğer yardım almadan işin zor, ya sana bişi solimmi sen bence o gemiyi unut :D. Yada orda bulunan alliancea başvuru yap :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 "ölerek" dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 şu kadar aydır "patlamadan" çıkamayacağımı bildiğim için geri dönmüyorum zaten. çok sıkıntı yapıyorum ondan. bi de empire'da para kasıcam yani. o geminin parasını çıkarmam 2 hafta. dominix'e dönmek istemiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 eski sistemi bulabilsem bakacam var mı etrafta istasyon diye, varsa kontratlar zevkle patlarım. dust'tan eski mailları açamıyorum anasını satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 abdvk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 http://evemaps.dotlan.net/system/EIH-IU sistem buydu, 48 saatte 400 npc öldürülmüş demek ki birileri yaşıyor asdjaısdjsa gitti güzelim gemi ya. ya 1-2 jumpda istasyonlar var ama neye baksam "owned by" diyor, deadspace'de npc stationları olmuyor muydu herkese açık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 çok zor ordan çıkman ya birileri gelicek öle bir iki jumpı scoutlaman lazım felan. Tek başına intelin gittiği anda üşüşürler. Ha çook şanslı olursun belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Şu oyunu hep merak ettim hep 14 gün trialler açtım devam edemedim. Bilgisizlik çok kötü, yine indiriyorum ama bakalım ne kadar dayanabilicem. Çok güzel oyun ama bi türlü oturtamadım yav.. Bu arada geçmiş olsun, okudum ama anlamadım tam ne olduğunu :), gemi gitmiş sanırım, 2 hafta bişi değil kasar çıkarırsın parasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 maintenance sonrası millet girene kadar 3-4 jump yaparım da nereye yapacağımı bilmem gerek işte. istasyon dolu her yer, hangisine girebilirim hangisine giremem anlamıyorum ki. hepsinde "owned by" diyor. http://evemaps.dotlan.net/system/EIH-IU buraya en yakın npc istasyonu (docklayabileceğim) nerededir var mi söyleyebilecek babayiğit? bir de maintenance bizim saate göre 13:00'de başlıyor di mi yanlış hatırlamıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Abi docklayabilecegin istasyonun yakınlarında üzerler zaten, self destruct et loss verme budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 orası constellation'ın kıçı sayılır ya (dead end sistem), o kadar aktif olmuyor, maintenance sonrası 10-15 dk açık penceren oluyor. eğer varsa 3-4 jump'da bir istasyon kaçırırım gemiyi her türlü. oyun içi yazmıyor mu ya accessible veya değil gibisinden. biri bu U-HVIX III - Saint-Vincent , diğerleri 4-EFLU VII - Moon 3 - Monsters Prime , 1-7B6D VI - Siberian Steel Works , H6-EYX VII - Bastion of Communism. bunlardan birine docklayabiliyorsa alliance'da olmayan biri kurtarırım gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Nasıl oynadın bugüne kadar bu bilgiyle daha doğrusu bilgisizlikle 0.0 da ? http://www.ombeve.co.uk/ burdan indir haritayı wicked creek te istasyon olan sistemlere bak ,rotanı çiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 dur dur buldum senın cıkıs bıletını mudur probe atabilen alt var mı? yoksa train et ver bi beleşten 1 aylık account alta 14+30 güzelliğini yap sonra oraya git 1-2 sistem yakınlarda WH ara illaki bulursun. sonra dal o wh ye ikisiylede scorpu logout et, çıkış ara empire a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 en mantıklısını suark söylemiş bi ihtimal wh ile empire yada lowsece geçerek kurtarabilirsin gemiyi ama bunun için oyunu aktif oynayan biri lazım bence senin halledebileceğin bişi değil ya da bi alt acc. açıcaksın 21gün+30gün'den 1ay fln takılıcan onla hem cov. ops kasıcan hem oyun mekaniklerine alışıcan. bu arada posta çıkınca geçerli mi hatırlamıorum ama oyuna gemi ile girdiğinde gemin otomatik eski lokasyonuna warpa giricek. hemen alt-f4'e kapat oyunu tekrar gir. posun olduğu yerde başka pos varsa ona yakalanmazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 senin eşyalarının olduğu bölgedekiler mavi bize, eğer oyun içinden benimle iletişime geçersen belki yardımcı olabilirim. Eve Karakter: Bobbit1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 ekledim trial hesapla valla yardımcı olabilirsen süper olur. rattlesnake'miş bu arada gemi aklımda niye scorpion kaldıysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 sikyahonawa güvenme gemini patlatıp lootuna alıcaklar sonra debrislerinde dans ederler bide üstüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar