Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Expansion: Odyssey

behran

Öne çıkan mesajlar

http://www.eveonline.com/odyssey/

EVE Online's nineteenth free expansion, Odyssey, offers new tools for exploring the stars, challenges you to breach the unknown for adventure and rewards, and to face what lies on the other side. A re-imagined scanning system, intuitive navigation and new exploration modules will aid you as you search the heavens for your next conquest. Some will encounter sites never discovered before, and others will be confronted with intriguing tests of skill and resolve. Ample rewards await those that return from their journeys with ships intact.

Sosyal ağlarda paylaş

http://evenews24.com/2013/03/24/en24-insider-pax-east-ccp-games-meetup-tidbits-of-the-upcoming-odyssey-expansion/
Dev'lerden koparilan bilgiler
cevirisi

Bu konular hakkinda "bizi izleyin" denmis
-yeni sistemler
-Nullsec de DUST
-Gnosisin TQ ye gelisi
-Corp arayuzu duzenelemesi(ustunde calisiliyor, yaza yetisemeyebilir)
-POS, POS, POS :)
-POS industry duzenlemesi
-10. yildonumune bisey
-Moon mineral ve her turlu industry kaynaklarinin duzenlenmesi
(static olmayan kaynaklar, gorevler, rat vb)
-Nullsec in uretim icin daha avantantajli hale getirilmesi (sc haric)
-Kendi sec status kazaniminiz icin duzenleme

Dogrulanmis konular
-Navy tier 2 BC, harbi, hurri, brut, drake
-Yeni kesif zimbirtilari (discovery scan)
-V3 istasyonlar, V3 capitaller, V3 ss uzerinde calisiliyor
-Daha fazla, daha iyi ve buyuk live eventler

Yeni expansion ile ilgili nerdeyse hersey Fanfestte duyurulacak

Sahsi yorumum, uretim ve POS la ilgili guzellikler oldukca merakimi uyandirdi. uretim kaynaklari duzenlemesini discovery scan dedikleri seyle birlestirebilirler bu durumda bugunlerden itibaren mineral ve moon itemlarinda fiyat artisi bekliyorum.

Ayrica kuzeyin tech imparatorlugu daha expansion cikmadan bile catirdayabilir
Sosyal ağlarda paylaş

reampage said:

probe ile tarama olayı hızlı bence gayet biraz skill ve güzel fitlediğin zaman covertopla 1 dkdan kısa sürede buluosun 10a 10u.

birazda el alışması lazım.

benim sıkıntım şu;
mesela wh arayacaksınız sürekli 4au'dan 0.5au'ya kadar min. 5 tane probeu yeniden pozisyonlamak adamı bayıyor. Bide arka arkaya bu işi yapınca hayattan soğuyorsunuz. ayarladığınız pozisyonunu 4-2-1au olarak değiştirdiğinizde pozisyonunu korunmasını istiyorum aslında.

örn: sisteme 5 probe attınız;
-her 5 probeu planetlere göre pozisyonladınız
-bi signal bulundu, 5 probu yeniden pozisyonla signale göre 4au
-2au
-1au
-0.5au
-signalin zorluğuna göre 0.25au

5+5+5+5+5+5 toplam 30 kere probeları yeniden pozisyonluyorsunuz bu sadece bi signal için.

ps: astrometric skiller lvl4, sisters probelar, ve rigli covopsla arıyorum bu arada yeni karakterle değil. sadece implant ve sisters probe launcher yok.
Sosyal ağlarda paylaş

işte ayrılıo onlar bence daha iyi onların farklı olması, üşenmeyen varsa deepscan probe ile aldığın değerleri gösteren bi tablo var adamın biri tek deepscan probe atıp çıkan değerlerden

gravimetric magneto yada neyse işte bulabiliyordu bi taramada ona göre geziyordu ben denedim evet mantıklı bi yolu var ama adamın tm olarak dediğini yapamadım fitmi skill mi artık bişeytim eksikti
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...