behran Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 http://www.eveonline.com/odyssey/ EVE Online's nineteenth free expansion, Odyssey, offers new tools for exploring the stars, challenges you to breach the unknown for adventure and rewards, and to face what lies on the other side. A re-imagined scanning system, intuitive navigation and new exploration modules will aid you as you search the heavens for your next conquest. Some will encounter sites never discovered before, and others will be confronted with intriguing tests of skill and resolve. Ample rewards await those that return from their journeys with ships intact. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Merakla bekliyorum hem expansionu hem yorumları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eolos Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 umarım exploration i baltalayacak şeyler olmaz bunlar tek yapıpta zevk aldıgım olay bir o kaldı çünkü oda giderse halimiz harap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yafeshan Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 http://evenews24.com/2013/03/24/en24-insider-pax-east-ccp-games-meetup-tidbits-of-the-upcoming-odyssey-expansion/ Dev'lerden koparilan bilgiler cevirisi Bu konular hakkinda "bizi izleyin" denmis -yeni sistemler -Nullsec de DUST -Gnosisin TQ ye gelisi -Corp arayuzu duzenelemesi(ustunde calisiliyor, yaza yetisemeyebilir) -POS, POS, POS :) -POS industry duzenlemesi -10. yildonumune bisey -Moon mineral ve her turlu industry kaynaklarinin duzenlenmesi (static olmayan kaynaklar, gorevler, rat vb) -Nullsec in uretim icin daha avantantajli hale getirilmesi (sc haric) -Kendi sec status kazaniminiz icin duzenleme Dogrulanmis konular -Navy tier 2 BC, harbi, hurri, brut, drake -Yeni kesif zimbirtilari (discovery scan) -V3 istasyonlar, V3 capitaller, V3 ss uzerinde calisiliyor -Daha fazla, daha iyi ve buyuk live eventler Yeni expansion ile ilgili nerdeyse hersey Fanfestte duyurulacak Sahsi yorumum, uretim ve POS la ilgili guzellikler oldukca merakimi uyandirdi. uretim kaynaklari duzenlemesini discovery scan dedikleri seyle birlestirebilirler bu durumda bugunlerden itibaren mineral ve moon itemlarinda fiyat artisi bekliyorum. Ayrica kuzeyin tech imparatorlugu daha expansion cikmadan bile catirdayabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 oyy pos la ilgili napcaklar acaba bide exploration, şöle düzgün harbici keşif olayı olsa tadından yenmez he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 şu probe ile tarama konusunu kolaylaştırmaları (hızlandırmaları) lazım yoksa çok bayık hayattan soğutuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 probe ile tarama olayı hızlı bence gayet biraz skill ve güzel fitlediğin zaman covertopla 1 dkdan kısa sürede buluosun 10a 10u. birazda el alışması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 bana yarar ya o değişiklikler, doğrusu benimki skillerin düşük olmasından da kaynaklanıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 reampage said: probe ile tarama olayı hızlı bence gayet biraz skill ve güzel fitlediğin zaman covertopla 1 dkdan kısa sürede buluosun 10a 10u. birazda el alışması lazım. benim sıkıntım şu; mesela wh arayacaksınız sürekli 4au'dan 0.5au'ya kadar min. 5 tane probeu yeniden pozisyonlamak adamı bayıyor. Bide arka arkaya bu işi yapınca hayattan soğuyorsunuz. ayarladığınız pozisyonunu 4-2-1au olarak değiştirdiğinizde pozisyonunu korunmasını istiyorum aslında. örn: sisteme 5 probe attınız; -her 5 probeu planetlere göre pozisyonladınız -bi signal bulundu, 5 probu yeniden pozisyonla signale göre 4au -2au -1au -0.5au -signalin zorluğuna göre 0.25au 5+5+5+5+5+5 toplam 30 kere probeları yeniden pozisyonluyorsunuz bu sadece bi signal için. ps: astrometric skiller lvl4, sisters probelar, ve rigli covopsla arıyorum bu arada yeni karakterle değil. sadece implant ve sisters probe launcher yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 abi 4 probe at 32den tarat eğer sistem 32 au üstünde değilse, zaten var olan sinyalleri görürsün hadi 32 audan büyük diyelim 4 probu diz bi kere dizicen zaten shift ve alt tuşları ile yerlerini değiştirip büyültüp küçültücen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 reampage said: shift ve alt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 abi shift alt ve ctrl bu tuşlar çok kritik probingde ama şu signaturelar farklı olsa, anomali ile wh nin nie unknown arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 işte ayrılıo onlar bence daha iyi onların farklı olması, üşenmeyen varsa deepscan probe ile aldığın değerleri gösteren bi tablo var adamın biri tek deepscan probe atıp çıkan değerlerden gravimetric magneto yada neyse işte bulabiliyordu bi taramada ona göre geziyordu ben denedim evet mantıklı bi yolu var ama adamın tm olarak dediğini yapamadım fitmi skill mi artık bişeytim eksikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 aha bu dedigin scan strengthini kontrol etmemişsindir belki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar