fenn Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 İzafiyet teorisini anladım.Mini etek giyipte frikik vermeyeceğim diye uğraşmayı bi türlü anlayamadım http://fotogaleri.haberler.com/hadise-frikik-vermemek-icin-cok-ugrasti/resim-3/
mokoko Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 e ozmn mini etek gereksiz bişi hiç giymesin
fenn Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 forgiver said: vermek için mi uğraşsın Yorumunuz konuyla alakalı olmadığından silinecektir. Bilginize...
fenn Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Adam gibi pantolon giy, etek giy bu derdi ortadan kaldır. Giyiyorsanda ne rahatsız oluyorsun. Bi ağır kapanıp hala bana bakıyorlar diyenleri birde şu durumdakileri anlayamadım gitti. Bak hatun giymiş ne frikik vereceğim derdi var , ne başka birşey +18 sonra uğraştırmayın beni
imamizer Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 böylesi daha zevkli. çekiştirsin, kapamaya çalışsın, rahatsız olsun böyle acı çeksin hmmmfss
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Çünkü mini etek çok güzel bişey, e insanlar da malum yerlerini göstermek istemiyor doğal olarak sınırı oraya çekmiş işte kadın niye takıldınız ki bu kadar? edit: İzafiyet teorisini anladıysan bi anlat bakalım burda =)
Öne çıkan mesajlar