Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Almanlar üstün ırktır

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Çanakkale olmasaydı, Bolşevik ihtilali olmazdı. Bolşevik ihtilal olmasaydı, çarlık Rusyası devam etseydi, Sovyetlerin Komünizmi terk etmesiyle elde dilen Türki Cumhuriyetlerin bağımsızlığı olmazdı.Osmanlı zaten geliboluyu kaybetseydi vay halimize
Mesaj tarihi:
1299 said:

Sen git dünyaya kafa tut sonra dünyayı yöneten yahudileri öldür, Ruslar ile savaş ancak yanına aldığı Ölü Osmanlı ile nereye kazanacaksın taktiksel hata yapmış , hitler büyük adam

hitler 2. dunya savasi siralarinda bunlari yapti ve o tarihler 1940 lara denk gelir ki o zamanlar Osmanli degil Turkiye vardi, ayrica 2. dunya savasina da Turkiye taraf olmamistir.
Mesaj tarihi:
Aslinda bolsevik molsevik hikaye baktilar avrupalilar yedirmeyecek bogazlari ruslara rejim mejim biseyler uydurup taraf degistirdi ruslar. Türkleri desteklediler böylece bogazlari istedikleri gibi kullaniyorlar simdi.

Bu rejim degisikliklerine falan bu kadar inanmamak lazim, ayni aileler yönetiyor ülkeleri. Osmanli Türkiye gecisinde bile tam olarak dönüsüm yapamadilar sadece Atatürk kendi zenginlerini yaratarak güclü ailelerin arasina baskalarini katarak idareyi biraz böldü.

Ülkeleri para yönetiyor politika falan degil.

Ha bir de Almanlar dünyanin en loser ülkesi 2 kere dünya savasi kaybettiler, 1 daha olsa yine kaybederler :)
Mesaj tarihi:
Almanların becerisi 2 defa sıfırdan başlayıp gene dünya üzerindeki en kuvvetli 5 ülkeden biri haline gelmeleri. Adamlar cidden apayrı bi kafada apayrı bi disiplinde çalışıyolar.
Mesaj tarihi:
Adamlar dünyanın anasını belledi kaçtır, yine de sıfırdan avrupanın patronu oldular tekrar

japonları bi de almanları nukelerle dümdüz et 2 kişi bırak hayatta, 1 yüzyıl sonra yine otururlar tepeye
Mesaj tarihi:
yekeyeke said:

Atatürk'e hayran olduğu söyleniyor. Tabi ne kadar doğru bilemem. O nedenle sarmamış Türkiye'ye..

Ne kadar doğru bilmem ama Hitlerin Türkiye ve İsviçreye sarmamış olmasının tek sebebi bana kalırsa dağlık coğrafyasıdır.Blitzkrieg taktikleri işlemeyeceğinden tanklar efektif olarak kullanılamıyacağından ve işgal uzun süreceğindendir.Tabi İnonünün Türkiyeyi savaşın dışında tutmak için sarfettiği çaba ve diplomasininde etkisi büyük.

Yoksa Hitlerin Türkiyeyle alakalı bi hayranlık duyacağını sanmıyorum pek.
Mesaj tarihi:
Şu İnönü'ye tarihten zorlama paylar çıkararak sanki önemli bir adammış gibi gösterilme çabaları da beni öldürecek bigün.

Adam yetersizin kötünün önde gideni malesef.
Mesaj tarihi:
DeathLord said:

Şu İnönü'ye tarihten zorlama paylar çıkararak sanki önemli bir adammış gibi gösterilme çabaları da beni öldürecek bigün.

Adam yetersizin kötünün önde gideni malesef.

Adamın WW2 ye girmemesi bile bence yeterince yeterli bi başarı. Şimdiki sayın başbsakanımız olsa direk savaşın göbegğindeydik.
Mesaj tarihi:
İyi de istesen de giremezsin ki WW2 ye. Askerin yok, paran yok, lojistik desteğin yok, daha yaraları kapatamamışsın.

Ha ayrıca WW2 ye girmemiş olmak başarı falan da değil, girmedin çünkü kimsenin senin topraklarından istediği bişey kalmamıştı. WW1 e girerken de Osmanlı girmek istemedi de öpe öpe soktular savaşa.

Altı üstü gidip ben savaşamam yetersizim diyorsun bu mu başarı? O dönemde zaten savaşmak 2 tarafın ortak kararına bakmıyor ki, adamlar sana savaş açtığında otomatik olarak savaşa dahil olmuş oluyorsun. Dediğim gibi o savaşa girmediysek bu kimsenin başarısı başarısızlığı değil aksine kimsenin senden alıcak bişeyi olmamasından. Yoksa Almanlar Rusya'yı devirseydi sıra bize de geliyordu girecektin yani savaşa.
Mesaj tarihi:
DeathLord said:
...
Altı üstü gidip ben savaşamam yetersizim diyorsun bu mu başarı?...

6 tane vesikalık almadan ve harcını ödediğini belgeleyen ziraat bankası makbuzun olmadan kabul etmiyolarmış.
Mesaj tarihi:
Savaşa girmek zorundamı kalırdık yoksa güdülen diplomasiyle Almanların yanında savaşamı girerdi savaşın son zamanında müttefiklerin yanında girdiğimiz gibi?

Büyük ihtimalle Almanlar Rusyayı ele geçirse Türkiyede Almanların yanında savaşa girdiğini açıklardı.Bir çok tarafsız ülkeyle birlikte.(Çatışmaya girmesi gerekmez Bulgaristan ın yaptığı gibi taraf alırdı sadece.)

Adam hertürlü ülkenin geleceğini güvenceye alıcak şekilde doğru bi diplomasi izlemiş bana göre iki tarafada eşit mesafede kalarak.

Yoksa Osmanlı kafası olsa gene türk milletlerini kendi altımızda toplıcazda eski topraklarımızı kazancazda diye derken savaşın göbeğinde kalırdık.1.Dünya savaşında olduğu gibi.
Mesaj tarihi:
DeathLord said:

İyi de istesen de giremezsin ki WW2 ye. Askerin yok, paran yok, lojistik desteğin yok, daha yaraları kapatamamışsın.

Ha ayrıca WW2 ye girmemiş olmak başarı falan da değil, girmedin çünkü kimsenin senin topraklarından istediği bişey kalmamıştı. WW1 e girerken de Osmanlı girmek istemedi de öpe öpe soktular savaşa.

Altı üstü gidip ben savaşamam yetersizim diyorsun bu mu başarı? O dönemde zaten savaşmak 2 tarafın ortak kararına bakmıyor ki, adamlar sana savaş açtığında otomatik olarak savaşa dahil olmuş oluyorsun. Dediğim gibi o savaşa girmediysek bu kimsenin başarısı başarısızlığı değil aksine kimsenin senden alıcak bişeyi olmamasından. Yoksa Almanlar Rusya'yı devirseydi sıra bize de geliyordu girecektin yani savaşa.

Birinci dünya savaşında Enver Paşa denen adamın hayalleriyle girmedik mi?

Belki hayal da denemez de arkadaşa ne sözler verildiyse. Gel müdür süper savaş mı dediler artık.
  • Yeni Oluştur...