karaktersiz Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 killer fismis megersen o kadar badi yap teyze görünce yusuf yusuf ol
vaperon Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Geçen gün de yaşlı bir kadıncağız yolun kenarında durmuş oğlum bir bakar mısın dedi. İçimden "çattık yine dilenciye" diye söylenirken, oğlum karşıya geçirir misin beni. Korkuyorum arabalar vızır vızır dedi. Utandım. :(
Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 yaşlılara hürmet edelim,inşaallah hepimizin evladı hayırlı evlad olur....
DoruK Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 vaperon said: Geçen gün de yaşlı bir kadıncağız yolun kenarında durmuş oğlum bir bakar mısın dedi. İçimden "çattık yine dilenciye" diye söylenirken, oğlum karşıya geçirir misin beni. Korkuyorum arabalar vızır vızır dedi. Utandım. :(çaktırmadan kıçına iğne saplayıp bayıltacaktı seni, sonra organ mafyasına satacaktı böbrekleri kalbi. monttan geçmemiş heralde ufak iğnesi.
TeemoMid Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 YERLERE SAKIZ ATMAYIN GÜVERCİNLER ONU YEM ZANNEDİP YİYOR VE BOĞULARAK ÖLÜYOR
Killer Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 nordlydian said: sus be bal gibi korkmuşsun işte 60lık teyzeden. 50-55 yaşında olsa demek ki koşarak kaçıcaksın oradan.... karaktersiz said: killer fismis megersen o kadar badi yap teyze görünce yusuf yusuf ol I sense jelly faggies. teyzeden korksam sağa sola niye bakıyım kadına bakarım. kadını omzundan tutuyorum öyle tutma diyip kolumdan tutmaya çalışıyo lol.
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 genelde teyzeler bişey dediklerinde adrenalin salgılamıyoruz garip bi canlı değilsin o yüzden
Killer Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 bura istanbul her türlü ayık olmak lazım. AA TEYZECİM VER ELİNİ ÖPİM diyip arkadan kubat damage yerseniz görürüm sizi xunn'un galiba öyle bi arkadan saldırma hikayesi vardı. millet laf etmişti baya dasfsad yanlış mı hatırlıyorum oldpatiler aydınlatsın
copry Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Kaslarını işe yaratmışsın işte ne güzel .
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Cipetpet said: buna insanlık diyoruz dostum,bizim millet de unutulmuş bir haslet 50 senedir maalesef,iyi yapmışsın eline sağlık,ama kıllanman bile ne hallere sokulduğumuzun göstergesi
Killer Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 copry said: Kaslarını işe yaratmışsın işte ne güzel .
Öne çıkan mesajlar