Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

esrarengiz teyze

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Geçen gün de yaşlı bir kadıncağız yolun kenarında durmuş oğlum bir bakar mısın dedi. İçimden "çattık yine dilenciye" diye söylenirken, oğlum karşıya geçirir misin beni. Korkuyorum arabalar vızır vızır dedi. Utandım. :(
Mesaj tarihi:
vaperon said:

Geçen gün de yaşlı bir kadıncağız yolun kenarında durmuş oğlum bir bakar mısın dedi. İçimden "çattık yine dilenciye" diye söylenirken, oğlum karşıya geçirir misin beni. Korkuyorum arabalar vızır vızır dedi. Utandım. :(
çaktırmadan kıçına iğne saplayıp bayıltacaktı seni, sonra organ mafyasına satacaktı böbrekleri kalbi. monttan geçmemiş heralde ufak iğnesi.
Mesaj tarihi:
nordlydian said:

sus be bal gibi korkmuşsun işte 60lık teyzeden. 50-55 yaşında olsa demek ki koşarak kaçıcaksın oradan....

karaktersiz said:

killer fismis megersen o kadar badi yap teyze görünce yusuf yusuf ol

I sense jelly faggies.

teyzeden korksam sağa sola niye bakıyım kadına bakarım. kadını omzundan tutuyorum öyle tutma diyip kolumdan tutmaya çalışıyo lol.
Mesaj tarihi:
bura istanbul her türlü ayık olmak lazım. AA TEYZECİM VER ELİNİ ÖPİM diyip arkadan kubat damage yerseniz görürüm sizi

xunn'un galiba öyle bi arkadan saldırma hikayesi vardı. millet laf etmişti baya dasfsad

yanlış mı hatırlıyorum oldpatiler aydınlatsın
Mesaj tarihi:
Cipetpet said:

buna insanlık diyoruz dostum,bizim millet de unutulmuş bir haslet 50 senedir maalesef,iyi yapmışsın eline sağlık,ama kıllanman bile ne hallere sokulduğumuzun göstergesi
  • Yeni Oluştur...