Phoenixlin Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 https://www.guildwars2.com/en/the-game/releases/march-2013/ Mart'ta neler gelecek aşağı yukarı belli oldu. WvW'ye özel bir progression nanesi gelecekmiş ki bence güzel duruyor: http://d3b4yo2b5lbfy.cloudfront.net/wp-content/uploads/2013/03/08f4cWvW-Progression-English.jpg En önemlisi tabi culling olayını sonlandıracak olmaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 bekliyorum bu yama inş güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makarov Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Beklemedeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 1 saat içinde yeni patch gelecekmiş dendi oyun içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 hadi süper bakalım umarım güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Patch'in kendisi yok hala da notları var: https://forum-en.guildwars2.com/forum/info/news/Game-Update-Notes-March-26-2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 geldi patch dl başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 yep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Pff işim çıktı indiremedim bi türlü ama forumlardan takip ettiğim kadarıyla bu patchte o kadar çok flamer yok gibin. Maksimum quickness nerfü için ağlayan 3-5 bebe gördüm ama onlarda yeterli desteği alamamış zati ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 halk wvw'ye abanmış; vatandaş pvp yapamıyor. bir kaç güne denemek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 grafik kalitesimi artti bu patchle yoksa benim gozlerim mi update oldu ? varmi sizde bir gelisme degisim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 WvW'de culling kalkması dışında grafik açıdan değişiklik yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Grafikler zaten iyiydi update edilmedi. Sadece culling için grafiklere iki tane ekstra ayar geldi ve gayet iyi çalışıyor(maksimum 150'ye yakın üçlü bir zerg içine girdim; ama guild'den insanlar 100vs100vs100lerden bahsediyor dün gece için). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrStein Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Kalabalık bölgeleri bomboş görmektense, karakter göremesekte isimlerin görülmesi güzel olmuş. Ancak, Wvw dolu olduğunda önceden sıraya alıyordu. Sanırım artık sıra olayı bitmiş. Dolu diyip almıyor. Tekrar ve tekrar girmeyi denemek lazım. Kötü olmuş bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Sıraya alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Queue olayı bozuk değil; ama millet abandığı için uzun bekleme süreleri var. Dün ben şansıma 10 dakikada girdim; ama ben çıkarken hala sırada bekleyenler vardı(1 saatten daha uzun süre beklemişlerdi zaten). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Queue olayı ilk gün buglıydı, düzelttiler birkaç saat içerisinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Herifcotr Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Kanuni said: grafik kalitesimi artti bu patchle yoksa benim gozlerim mi update oldu ? varmi sizde bir gelisme degisim. grafik kalitesi için ayarlar kısmına iki yeni ayar koydular, wvw karakter kaplama kalitesi için, belki onlar sende high durumundadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 yeni patch'i beğenmedim ben, eskiden höt lan diye girdiğimiz aralara şimdi kalabalıktan tırsıp giremiyorum, elim geri gidiyor, kalbim daha hızlı çarpıyor.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 yaklaşık 3 saattir sıradayım giremedim wvw'ye pf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar