DeathLord Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Kadiköy zoccos cafede 4 takimli dota2 turnuvasi yapalim diyoruz. Katilim kisi basi 30TL olucak aksam saat 7 den 12 ye kadar masalar oyunculara acik olucak 1 pizza 1 icecek ve masa parasi dahil ücrete. 1. Takima 5 tane steelseries kinzu mause verilicek ödül olarak. Deneme turnuvasi olarak düsünüyoruz bunu oyun kalitesinden cok insan kalitesi daha önemli, disarda kimseye söylemeden buraya bi yazayim dedim cikar mi patiden takim vs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 fiyat performans baya iyi valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeemoMid Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 İstanbulda olsam gelirdim direk. 30 liraya epey iyi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lunatari Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 orta solo salın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Cafe sahibi tanidik benim icin yapiyor zaten olayi. Maksat muhabbet olsun, dedigim gibi 4 takim zaten 5. Olmayacak en azindan bu turnuva icin. O yüzden gelecek insanlar daha önemli diyorum eger güzel ortam olusursa, eglenirsek sponsorlu daha büyük bir turnuva da organize edebiliriz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Vay anasini arkadas yillar geciyor degisen hicbisey yok, is lafa geldi mi mangalda kül birakmayan yigitler dostluk turnuvasina bile katilacak cesareti bulamamislar, bugün aksama kadar patide aksiyon cikmazsa disariya duyurucam olayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 kişi başı 30 tl den 150 tl mi ediyor takım başı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 kadıköyde oturmuyoruz birader. akşam 12 ye kadar demek sap gibi kaldın kadıköyde eve gidemeyeceksin demek... en azından benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 kim kalkıp 30 tl verip bi cafeye gşitcek internet çağında otur forumda duzenle turnuvanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Aynen Hon turnuvası yapmıştık Dota'da yapılır :D Ama organizatör Kaan olmadan yürümüyor bu işler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Liebe said: kişi başı 30 tl den 150 tl mi ediyor takım başı? Evet. Biz saati herkese en kolay o uyar diye düsündük istediginiz saate alirdik sorun yoktu. Bir de kadiköyden heryere ulasim var nasi orda kaliyosun anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 BonePART said: kim kalkıp 30 tl verip bi cafeye gşitcek internet çağında otur forumda duzenle turnuvanı Bi disari cik insan gör temiz hava al sosyalles biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 DeathLord said: BonePART said: kim kalkıp 30 tl verip bi cafeye gşitcek internet çağında otur forumda duzenle turnuvanı Bi disari cik insan gör temiz hava al sosyalles biraz. haftanın 6 gunu musteriyle urasmaktan insandan tiksinmişim bi gun insan gormiyim diye tatik yapıyorum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Tamam sen de netten katil madem ben ayarlarim istiyosan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 ödüle gerek yok. net üzerinden ayarlayın işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Neyse arkadaşlar dışarıya duyurdum kısa sürede takımlar oluştu gibi, muhtemelen yaparız turnuvayı burdan duyururum izlemek isteyen olursa izler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar