Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dota 2 Turnuvasi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kadiköy zoccos cafede 4 takimli dota2 turnuvasi yapalim diyoruz. Katilim kisi basi 30TL olucak aksam saat 7 den 12 ye kadar masalar oyunculara acik olucak 1 pizza 1 icecek ve masa parasi dahil ücrete.

1. Takima 5 tane steelseries kinzu mause verilicek ödül olarak.

Deneme turnuvasi olarak düsünüyoruz bunu oyun kalitesinden cok insan kalitesi daha önemli, disarda kimseye söylemeden buraya bi yazayim dedim cikar mi patiden takim vs?
Mesaj tarihi:
Cafe sahibi tanidik benim icin yapiyor zaten olayi. Maksat muhabbet olsun, dedigim gibi 4 takim zaten 5. Olmayacak en azindan bu turnuva icin. O yüzden gelecek insanlar daha önemli diyorum eger güzel ortam olusursa, eglenirsek sponsorlu daha büyük bir turnuva da organize edebiliriz zaten.
Mesaj tarihi:
Vay anasini arkadas yillar geciyor degisen hicbisey yok, is lafa geldi mi mangalda kül birakmayan yigitler dostluk turnuvasina bile katilacak cesareti bulamamislar, bugün aksama kadar patide aksiyon cikmazsa disariya duyurucam olayi.
Mesaj tarihi:
Liebe said:

kişi başı 30 tl den 150 tl mi ediyor takım başı?

Evet.

Biz saati herkese en kolay o uyar diye düsündük istediginiz saate alirdik sorun yoktu. Bir de kadiköyden heryere ulasim var nasi orda kaliyosun anlamadim.
Mesaj tarihi:
DeathLord said:

BonePART said:

kim kalkıp 30 tl verip bi cafeye gşitcek internet çağında
otur forumda duzenle turnuvanı

Bi disari cik insan gör temiz hava al sosyalles biraz.

haftanın 6 gunu musteriyle urasmaktan insandan tiksinmişim
bi gun insan gormiyim diye tatik yapıyorum zaten
  • Yeni Oluştur...