miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Google indirimlerini hangi siteden izleyebiliriz acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bslapps1.gbc çok iyi, pokemon red yükleyip bitirdim.nostalji severler için birebir goal 3 filan da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Floating Apps Bu uygulamayı tavsiye ederim, indirimde şu an. 1$ Özellikle Nexus kullanıcılarına ilaç gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 son cümleyi okuyunca bi eksik hissettim kendimi. telefonuma hüzünlü hüzünlü baktım. bilmediğim bir derdi varmış gibi sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Televizyonu kontrol edip, tabletten görüntü aktarimi yapabilecegim bi app ariyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 İyi bir todo appi var mi? Kaydettiğim 4 toDo dan 3unu ana ekrana tasımak ıstıyorum mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 pokemon oyunu var mı lan güzel? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 http://static3.wikia.nocookie.net/__cb20120623192027/southpark/images/9/94/Chimpokomon_hd.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Verilmiştir büyük ihtimal ama baya iyi bir dil öğrenme applicationu : duolingo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Sparkcaster said: pokemon oyunu var mı lan güzel? benjani said: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bslapps1.gbc çok iyi, pokemon red yükleyip bitirdim.nostalji severler için birebir goal 3 filan da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayspat Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 GEd said: İyi bir todo appi var mi? Kaydettiğim 4 toDo dan 3unu ana ekrana tasımak ıstıyorum mesela? wunderlist baya iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 yeni smart phone aldım android konusunda biraz cahilim, word tarzı hangi programlar var önerebileceğiniz, note 3 bu arada telim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 open office Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 https://play.google.com/store/apps/details?id=net.redlinesoft.app.oootutorial&hl=tr şu mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.quickoffice.android&hl=tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 hangisi daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 senin yolladıgın tutorial ztn sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 tamam biliyom da quick mi open mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Şunu tavsiye ederim https://play.google.com/store/apps/details?id=cn.wps.moffice_eng&hl=tr Open office kullanmadım ama quickofficeten çok daha hızlı ve kullanımı kolay gelmişti bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 cerberus kullanan var mı? yılbaşında indirim yaparlar belki bekleyeyim biraz dedim fiyatı artmış lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 GEd said: Verilmiştir büyük ihtimal ama baya iyi bir dil öğrenme applicationu : duolingo tu es un homme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Tablette sanal klavye ekranın yarısına kadar kaplıyor, sağ alttaki küçültmeye basınca da çok küçük oluyor, bunu daraltmak için naapmak lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 GEd said: İyi bir todo appi var mi? Kaydettiğim 4 toDo dan 3unu ana ekrana tasımak ıstıyorum mesela? çok sayıda uygulama denedim bunun için wunderlist çok güzel fakat daha karmaşık bir yapısı var biraz daha basit istersen any.do çok başarılı ve hatırlatıcıları falan güzel fakat bana o bile fazla geldi şimdilik google keep kullanıyorum, sade ve widget ları da aynı sadelikte. liste, metin veya resim notu bırakılabiliyor. ne sıklıkta ne karmaşıklıkta not tutacağına göre karar verebilirsin ek: bu arada vazgeçilmezim evernote kesinlikle fakat onu iş yerinde falan daha detaylı notlar için kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 "Tatar Ramazan" said: Tablette sanal klavye ekranın yarısına kadar kaplıyor, sağ alttaki küçültmeye basınca da çok küçük oluyor, bunu daraltmak için naapmak lazım? hangi klavye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Ekran klavyesi işte, Q türkçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar