BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 bu adamlar gerçekten kötü, öyle böyle değil, sözde ayın 18 inde gelmişler not mot hiç bir şey bırakmadan da defolup gitmişler suç bende tabii daha önce ağzım yanmış UPS ile çalışan yerlerden neden alışveiş yaparım ki.. insanın kafatasının içinde beyin yerine ekmek olursa not da bırakmaz tabi /edit dasaaa: şirketlere küfretmiyoruz. insanlara da küfremiyoruz. hayvanlara da küfretmiyoruz pussy hariç. o sevdiğimiz bi hayvan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Turkiyede gonderi isinden bikacbinkat fazla teslimat isi yapiolar ondandir, tiksiniolar teslimat yamaktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 allahtan ürünü satın aldığımız yer insaflı çıktı da benzer şikayetler geldiğinden bu sefer işyerime yolluyorlar paketi, artık orada da bulamadık derlerse UPS gm kimse telefonunu bulup adama küfredeceğim, ki bunlar galiba bizim müşteri her türlü bulurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Konunun meali; Babacum tableti almis ama urun gec gelince hevesi kursaginda kalmis. sdf Ama kesinlikle hak veriyorum sana bu isyaninda Babacum. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 yok daha kötü.. avize.. bir tane avize beğendik sonunda bulduk aldık ama gelemdi bir türlü, evde karannlıkta otura otura gollum gibi oldum, riddick gibi oldum, evde attığım çığlıkların yankılarıyla yolumu buluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 ups in "hep aynı saatte geliriz, işyerine öğle tatilinde de gelsek unutuyor olduğumuz için 3 kere öğle tatilinde inatla gelir inatla bulamayız sonra da kargonuzu yollayana iade ederiz" mantığı iğrenç "hayır gelip ofisten alamazsınız" kafası daha da iğrenç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 BabacumMostors said: yok daha kötü.. avize.. bir tane avize beğendik sonunda bulduk aldık ama gelemdi bir türlü, evde karannlıkta otura otura gollum gibi oldum, riddick gibi oldum, evde attığım çığlıkların yankılarıyla yolumu buluyorum sdfdsafdsaf bi bunlar bi aras abi. adamı kanser ediyolar. yurtiçi çogzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Yurtici de ayni bokun mavisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Ya Türk milleti gibi organizasyon yoksunu bi millet ve lojistikten bahsedince hepsi aynı olabiliyo da en az sorunu yurtiçiyle yaşadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 4 kere gönderdiğim kargoyu ısrarla yazdığım adrese gönderin dememe rağmen yurtiçi kendinde kayıtlı adrese gönderiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 zhahaha sağlam yere gidiyo en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 yenimediyorum yurkiçinde bu kadar sorun yaşamadım en azıdnan adamlar kağıt bırakıyor "geldik bulamadık" diye mng kargo da öyle hani bir taraftan saçmalasalar öteki tarafdan kurtarıyorlar bir de 2 gün mü ne dağıtım yerinde bekletiyorlar gidip oradan alaibliyoruz ama ups de öyle bir durum yok.. adamlardan gidip alamıyorsun ısrarla onlar gönderecek not da bırakmıyorlar ki arayıp "kardeş ben o saatte evde yokum falancaya bırak yada işyerime gönderin de diyemiyorsun.. e-posta atmışmışlar, hani kapıya bir kapıt yapıştırıp "geldik sizi bulamadık" ne kadar zor oaliblir ki? bir de "hayır biz yapıştırdıkl" diyorlar ha o zaman her apartmanda kadrolu bir manyak var mng nin yurtiçinin arasın notunu toplamıyor ama ups in notlarını toplayıp çöpe atıyorlar gerçekten bu kadar işgüzar bir kargo şirketiyle çalışmadım, not ya not bir adet kağıt parçası.. geldik bulamadık yazacaklar alt tarafı yurtiçi ayrıca sms gönderiyor bir de en azından o yönden iyi diyebiliyorum, yöneticisinden dağıtım elemanına ne kadar ekmek beyinli varsa aynı şirkete doluşmuş of ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 kamyonu devirirse heryer yabış yabış olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 BabacumMostors said: yenimediyorum yurkiçinde bu kadar sorun yaşamadım en azıdnan adamlar kağıt bırakıyor "geldik bulamadık" diye mng kargo da öyle hani bir taraftan saçmalasalar öteki tarafdan kurtarıyorlar bir de 2 gün mü ne dağıtım yerinde bekletiyorlar gidip oradan alaibliyoruz ama ups de öyle bir durum yok.. adamlardan gidip alamıyorsun ısrarla onlar gönderecek not da bırakmıyorlar ki arayıp "kardeş ben o saatte evde yokum falancaya bırak yada işyerime gönderin de diyemiyorsun.. e-posta atmışmışlar, hani kapıya bir kapıt yapıştırıp "geldik sizi bulamadık" ne kadar zor oaliblir ki? bir de "hayır biz yapıştırdıkl" diyorlar ha o zaman her apartmanda kadrolu bir manyak var mng nin yurtiçinin arasın notunu toplamıyor ama ups in notlarını toplayıp çöpe atıyorlar gerçekten bu kadar işgüzar bir kargo şirketiyle çalışmadım, not ya not bir adet kağıt parçası.. geldik bulamadık yazacaklar alt tarafı yurtiçi ayrıca sms gönderiyor bir de en azından o yönden iyi diyebiliyorum, yöneticisinden dağıtım elemanına ne kadar ekmek beyinli varsa aynı şirkete doluşmuş of ya abi adamlar işyerine geliyor. 3 seferinde de "şu an öğle tatilinde kendisi" yanıtı alıp 3 seferinde de "he iyi tmm" deyip gidiyor. hayır üşenmiyorlar geliyorlar da. e madem hep aynı saate geleceksin. gelme o zaman. hani robot kafası direk. düşünme fln sıfır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 e orada güvenilğe fln da teslim etmemeleri müthiş olmuş insiyatif kullanma diye bir şey de yok işte bu yüzden kargo teslimatçısından aha fazlasnı olamıyorlar hatta o işi bile beceremiyorlar şirketlere eleman alırken iq testi şart olsun ona gör iş sahibi olsun insanlar bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 gönderici takip numarası falan vermedi mi hiç? birde alıcı kontak bilgisi yok ise ister dhl ister fedex olsun kapıya not falan bırakmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 yok ya alıcı irtibat bilgileri var elbette takip numarası verdiler de böyle olaağını bilsem takip ederdin, not bırakacaklar diye bekledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 abi en en en saçma şey şu zaten. diyorum ki, "bakın arkadaşlarınız öğle tatilinde geliyor, ben yokum, başkasına da bırakmıyorlar ve inatla aynı saatte geliyorlar ve şu an siz kargomu geri yolladınız bu yüzden?" kadın evet diyor. "yahu o zaman ben gelip alayım yeriniz neredeyse niye böyle oluyor?" diye sorunca "gelip alamazsınız öyle çalışmıyoruz" diyor. bayağı dırıltı sonunda sağolsunlar beni arayıp benim teyidimle başka birine teslim ettiler paketi. 2. seferinde ama lol. hayır insan "yahu burası bu satte öğle tatilindeymiş, buraya sonra uğrasak o zaman" demez mi? demiyor çünkü işine gelmiyor çünkü rota değiştirmesi fln gerekecek vs vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Gonderi dagitimda degil fedex ise mng kargo subelerinde almak mumkun. ünsat/ups ve dhl'in lokal subeleri olmadigindan alim yapilamiyor. Yurtici kargo gibi dusunmemek lazim bunlari Olay gonderi toplama gelince sorun yok ama dagitimda firmalar harbi kotu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 heryerde böyle sırf türkiye değil ya. bana da eğer EMS ile falan yollanmadıysa gelip posta kutuma not bırakıp gidiyolar tüm gün evde olmama rağmen. posta kutusunun üstüne bi not yazıcam ben de "there's a cool invention called a doorbell, fuckin use it" tarzında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Bir kulaklik aldim gecen ay, su sekilde Ankara'daki evime ulasti kulaklik: http://i.imgur.com/cR828.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 hangi firma not birakiyor ki edirnede kac defa kavga ettim mng aras yurtici hepsi aynı ptt ise meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 istanbulda hepsi bırakıyor en azından yurtiçi, mng aras için bırakıyor diyelibirim bu arada yeni bomba, heriflere ev adresi veririz evde olmadığımız hafta içi günlerde mesai saati içerisinde ürünü getirirler bu sefer işi sağlama alalım dedik ürünü gönderen şirkete iş adresimi verdim ki adresde şirketin adı genel merkez ibaresi geçiyor bu sefer de bugün (pazar yani bildiğin haftasonu, pazar) ürünü getirmişler "resmi tatil günü olduğu için teslim edilemedi" demişler ki yalan pazar günü güvenlik var en azından onlara teslim edilebilirdi yada telefon edip onayımı alaiblirlerdi kıt zekal olduklarını kanıtlamak için elleridnen gelni ardlarına koymuyorlar ya şaka gibi, umarım yarın getirirler getirmezlerse de ücret iadesi isteyeceğim bir daha da o firmadan mal almayacağım bu ne lan, yeter amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 arayıp müşteri hizmetlerine saydır. o zaman telefon edip "neredesiniz hani?" diye soruyorlar, sen de "ben yokum güvenlik alsın" diyebilirsin inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Ya ahahah Pazar günü çalışıyor mu ki kargo firmaları? Genel merkezlerine lav silahıyla saldır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar