escape Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 ben pamuk istemiyorum diye kaldırdım tiki. opsiyonlu o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 ben her sabah temiz pamuk takiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 en salak 5 topik arasına rahat girer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Cipetpet said: ipekmi tıkıyorlar? ya da versace den özel pamukmu sipariş ediyor zenginler? Siz müslimler tüm dünyayı müslim gördüğünüz için bu yorumlar di mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 işinize geldiğinde camiiden kaldırılıyorsunuz oğlum,etiler den,gittiğiniz yerde zincirlikuyu:D e o zaman söyleyeceksin ölmeden önce,ölünce beni yakın v.s diye dürüst olun dürüst,zengine de sorduğum soruya bak sdsdsdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 isimize geldiginde degil o, isimiz bittiginde. onu da kendin yapmiyosun zaten, baskalari yapiyo, sen sadece yatiyosun asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 ölen her müslümanın parasını mirasını bana bırakması karşılığı, her birine 1paket pamuk vericem rahat rahat tıkılsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 sipeyskeyk said: Yok Allah'a haraç verip ölmüyor hiç zenginler. cennetten arsa siparis etmiyolarmiydi onlar, icinde 72 huriyle beraber falan? Pardon ya arsayi ayarlayan haci hoca tayfasiydi. Simdi hatirladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 ilahi euhuehueheuheuee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 TR4541400-1314 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 search ettirmeyin! VÜRÜSLÜ DOSYAYA YÖNELTİYOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Zenginlere pamuk tıkamıyorlar, pamuktan tabutlarda yatırıyorlar gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 kaçırmışız eğlenceyi neyse özetlerine bakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 şuradaki zenginleri toplasan selahaddinin kılı olamaz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 tipine koyim şu ne ya spoilera alır insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 http://tr.wikipedia.org/wiki/Gassan_Mesud senin wiki de bir özgeçmişin bile yok, adamın tipine laf ediosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 one ne güzel espiri yapmis ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Yeni plakamıda aldım en sonunda fakirler hadi tam gaz devam edelim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 sequ ev kiramı ödeyemiyorum bu ay bi yarısını fişeklesen öbür aya fıydırırım ben de sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 plaka alacağına bi pantolon alaydın sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Fin said: plaka alacağına bi pantolon alaydın sdfsdf Armani lan o göbel :) Senin 500 pantolonuna bedel asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 sequ heryere ferrariyle gitmekten göbek bağlamışın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 KArdeş benim evde giymediğim pantulunlar var yırtığı söküğü yok şey yaparsan vereyim sağa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar