Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 http://www.facebook.com/pages/Devrim-T%C3%BCrk%C3%BClerimiz/217172571560 Ben bulamıyorum, siz bulun lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Adam orada bugün nevruz diye koymuş resmi, Googleninkinden gibi birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 bulamadiysan o senin yoksunlugun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Nevruz Ateşi ile Hugo Chavezin Arasında kalmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 nihat dogan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 faşizme-emperyalizme başkaldırı içerikleri ortak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 teşşekürler yüzbaşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 çabuk sönmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 fenn said: Adam orada bugün nevruz diye koymuş resmi, Googleninkinden gibi birşey Bugün Nevruz diye koymuş, arkada Biji Apo Newroz'lu timeline fotoğrafları, kürtçe şarkılarda tesadüf zaten. Siyaset yapmayı seven biri değilim ama sinirlenmemek elde değil. Bir tarafta ülkesini bir yerlere taşımış, birşeyler başarmış, Komünst bir ülkenin, komünist lideri. Bir tarafta otobüslere molotov atıp canlı canlı insan yakan, kendi ülkesine zarar veren bir millet. Şu mantıkla hareket ettikten sonra Hugo Chavez'in neyini feyz alabilirsin ki. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/7/73/Newroz_Istanbul%284%29.jpg/800px-Newroz_Istanbul%284%29.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 kanser olmaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 medyanın yarattığı bu beyin mıncıklanmasının geçmesi kaç yıl sürer acaba minimum 2 kuşak toplumcana kendimize gelemeyiz gibi geliyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 hügo şovez de komşusunun teröristine açık açık arka çıkan biriydi, gayet alakaları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Fly said: nihat dogan ? this. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Cons said: Nevruz Ateşi ile Hugo Chavezin Arasında kalmak istiyorum ahaha istesem bırakırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 chavez ile katili bir tutmak o yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar