eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 oson 50 saniyesinde kavga çıkan ve erken biten Detroit Pistons-İndiana Pacers maçında kavgaya karışan oyunculara ceza yağdı: Indiana Pacers: Ron Artest:tüm sezon oynamama, $4.99M para cezası Jermaine O'Neal:25 mac oynamama, $4.1M para cezası Stephen Jackson:30 maç oynamama, $1.633M para cezası Reggie Miller:1 mac oynamama Anthony Johnson:5 mac oynamama, $136,000 para cezası Detroit Pistons: Ben Wallace:6 maç oynamama, $400,000 para cezası Chauncey Billups:1 mac oynamama Derrick Coleman:1 mac oynamama Elden Campbell:1 mac oynamama[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar [Bu mesaj eagle_dnz tarafından 22 Kasım 2004 19:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Bakalım bu ıkı takım napıcak bu adamları olmadan ve cezalarda ınnaılmaz yanı Sok oldum ben butun sezon 25 mac falan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 para cezaları göçertir adamı be eaheh :)[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 bence para cezalarindan cok ron artest in almis oldugu tum sezon oynamama cezasi takimi ve kendini muthis etkiler...yani eminim elinde olsa o paranin 10 katini werip cezayi hafifletmeye calisir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 oha sut dokmus kediye doner harbiden nedir bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhelm3 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 kesinlikle cok ii bi ceza olmus ama wallace a cok az ceza gelmis herseyi o tetikledi bence..[signature][hline]silverhelm.trio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Bir de tüm sezon tarafsız saha ve organizasyon bozukluğundan dolayı ağır para cezası gelmeliydi evsahibi takıma bence... O seyirci de ağır ceza hakediyordu.[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 ehoeoh o seyirci bi dava açacak, zaten federasyonun aldığı bu ceza paralarını kendi zimmetini geçirecek. yok ölüm tehlikesi, yok zart yok zurt diye diye eşşekler gibi para koparacak. ondan sonra da abdde maçların girişlerinde filan, "dikkat, dövülme tehlikesi vardır, sahaya bir şeyler atarsanız oyuncular üzerinize çullanabilir." tarzı yazılar yazacak oheoh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 yalnız komedi reggie miller'ın ceza alması o nur yüzlü adam ne yapmış olabilirki :lol:[signature][hline]sert kal,taviz verme! :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 bu arada pacers'lıların hepsine kapak olmuş diyorum özellikle artest'a..[signature][hline]sert kal,taviz verme! :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Para cezası onemlı degıl okadar bunlar parabasıyo zatende sımdı bunların formunu kaybetmemelerı ıcınde surekl daha sıkı bı antremana ıhtıyacları var [Bu mesaj Cico tarafından 22 Kasım 2004 22:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 ceza budur abi, ceza dediğin bilet kesicek yanlız ben wallace olayı başlatan olarak çok az ceza gördü bence gerçi cezalar ağır olsa da ben hala kendine saldıran insana karşılık veren oyuncuları haklı buluyorum.kimsenin başkasına bişiy atmaya bile hakkı yok.bilet parası karşılığında bişey atmaya gidiosan karnavala gidersin nba maçına değil.[signature][hline]GM Magery / Necromancy / Meditation / Focus Baba parası + Easy UO... Gururlu BTR üyesi Barbar Şamanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Wallace ın cezası normal bir ceza,yani nba deki kavga olaylarında verilen cezalar gibi.Pacers lılara ağır gelmesinin tek nedeni seyircilerle olan münakaşalar,artı bir arkadaş çok doğru söylemiş;seyircilerin 2 si özellikle yumruk attırdılar kendilerine ki tazminat davası açsınlar.[signature][hline]He stands in the shadows of his lord,Dreagloth,drinking in the dark energies of the Vault. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 tamam bitti bi daha yaparlarmi boyle bisey, adam annesine kufur etse zor.. tam istenildigi gibi[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 lol abi adamların bi yumguru kaç milyon dolar ediyo hey yavrum ve vurdummu böle vurucan yok pandik atmakmış yok şortunun içine elini sokup avuçlamak mış da ısırmakmışda sux işler adamlar vurdummu milyon dolarlar bitiyo yüzlerinde[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Emre Aşık Nobre nin popoya el atar... Bathory, 02 Kasım 2004 17:36 tarihinde demiş ki: ben bu hakereketi bi dahaki paticik maçında fizboza yapmazmıyım bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Bu cezalar Türkiyede olsa borsa sallanır maç sonraları heheh[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 benı en cok detroıtın ceza almaması sasırttı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 abi ewt detroit organizasyonuna hiç bi şey olmadı ucuz kurtuldular bide s.jackson niye o kavgaya o kadr daldı anlamıyorum hadi o'neala sataşdılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 YUH BE YUH INSAN E NAZINDAN SAHA KAPATMA CEZASI VERIR INDIANA KENDINI KORUDU , ARTEST IN KAFASINA SISE AT ? SONRA ADAM SALDIRINCA CEZA ALSIN OOOH NE GÜZEL ÜSTÜNEDE 5M $ VERSIN ? lol diyorum bu kadar taraflı olunmaz maç güzel güzel giderken artest ı iten ben walllace herşeyin sorumlusu 6 maç ceza alıyo ?Steven Jackson 30 maç?SADECE KOMEDİ.... NBA FEDERASYONUNU S.....[signature][hline]Muhtaç oldugun kuvvet damarlarındaki asil kanda mevcuttur ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 şimdi abartmayalım tamam adam bira attıda üzerine ama mesela futbol maçında tuncayınm kafasına bişi atınca tribüne çıkıp atanı dövmüo yani..adam çıktı 2 kişi dövdü cezası normal..fakat detroit sahasının en az 20-25 maç seyircisiz cezası yemeli..[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 olayı başlatan artest karıştırmayalım..[signature][hline]sert kal,taviz verme! :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 said: Nukem_Verite, 22 Kasım 2004 23:28 tarihinde demiş ki: bu cezaları protesto edebileceğimiz bi organizasyon görüpte buraya yazmayan top olsun yannız :) acaip saçma cezalar millet yazmış ben yazmiyim neden saçma olduklarını alın okuyun : Orkun Çolakoğlu Ozan Aydın Direk uzmanlar noktayı koymuşlar yakında Kaan Kural da yazar muhtemelen[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 ilk duyduğumda oha dedim resmen..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 said: LasT_SuRviVoR, 23 Kasım 2004 21:11 tarihinde demiş ki: YUH BE YUH INSAN E NAZINDAN SAHA KAPATMA CEZASI VERIR INDIANA KENDINI KORUDU , ARTEST IN KAFASINA SISE AT ? SONRA ADAM SALDIRINCA CEZA ALSIN OOOH NE GÜZEL ÜSTÜNEDE 5M $ VERSIN ? lol diyorum bu kadar taraflı olunmaz maç güzel güzel giderken artest ı iten ben walllace herşeyin sorumlusu 6 maç ceza alıyo ?Steven Jackson 30 maç?SADECE KOMEDİ.... NBA FEDERASYONUNU S..... İyide nie bu kadar celallendin sanene yani bizimle tek ilgisi seyretmek olan bi organizasyon bi takıma ceza vermiş vermemiş sanane banane onane,sen kendi ülkendeki olaylara böyle tepki koy salla bunları.[signature][hline]He stands in the shadows of his lord,Dreagloth,drinking in the dark energies of the Vault. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 ama harbidende dooru dio,, nba federasyonu serefsizlik yapmş[signature][hline]msn: ekineralp@........ icq:173196330 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar